The Last of Us Part II Remastered Download

0

Bij het horen zou The Last of Us Part II Remastered Download een herhaalbare roguelike-modus kunnen omvatten, de primaire reactie. Maar nadat ik afgelopen week een paar uur in de No Return-modus had gespeeld Naughty Dog, is mijn toon enthousiast geworden! Wat een weggegooide nieuwigheid had kunnen zijn in dit toch al geweldige game-avontuur voor PlayStation 5 heeft zeker een plotselinge intensiteit, met specifieke personages en kostuums om uit te brengen, spannende bouwpaden om te ontdekken, en een hele reeks belachelijke modifiers om de bekende gevechten op te schudden.

The Last of Us Part II Remastered Download

The Last of Us Part II Remastered Download


Download

The Last of Us Part II Remastered gamerecensie

No Return zal de beste op zichzelf staande videogames van het genre niet failliet laten gaan of zoiets, maar tot nu toe lijkt het ook meer dan alleen een geremixte ervaring in een moorddadige herinneringsbaan. Het uitgangspunt van No Return is eenvoudig: je kiest een man of vrouw met een volledig unieke beginuitrusting en baant je een weg door een vertakkende boom van willekeurige gevechten, waarbij je activa verdient om objecten te kopen, je vaardigheden te verbeteren en gaandeweg je wapens te verbeteren. The Last of Us Part II Remastered Download Als je vijf hele ontmoetingen hebt, loop je het risico om het tegen een voorzitter op te nemen, maar als je eenmaal sterft, eindigt de hele run als een echte roguelike. Deze opzet geeft de traumatische en genuanceerde stealth-gevechten van The Last of Us Part II Remastered PC een fantastisch platform om op te poetsen en er op creatieve nieuwe manieren mee te spelen. De twee soorten ontmoetingen die in staat waren om te strijden, werden Assault en Hunted genoemd. De eerste plaatst je tegen golven van vijanden uit een van de vier exclusieve facties, of het nu WLF infanteristen zijn of de uitgehongerde geïnfecteerden, terwijl de laatste het script omdraait en je vraagt om gedurende een bepaalde tijd te overleven tegen een oneindige aanval van hen. The Last of Us Part II Remastered Download Het is heel grappig om te proberen om niet zomaar door deze ontmoetingen heen te komen, maar dat tegelijkertijd te doen met het opzuigen van ambachtelijke stoffen en het vindingrijk gebruiken van objecten om je voor te bereiden op lotniveaus. Gelukkig zijn er subdoelen om te achtervolgen die de zaken fris houden, of het nu gaat om buitkisten die zich op willekeurige plekken tussen de golven op Assault bevinden, Gambits die met meer bronnen komen voor het voltooien van een zekere mid-encounter-opdracht, of Dead Drops die je prijzen met een willekeurige zegen na het gevecht als je op een bepaald moment een geselecteerd item als betaling inlevert. The Last of Us Part II Remastered Download De meest verleidelijke extra’s om te achtervolgen staan echter op een lange lijst van veeleisende situaties, die het hele lot kunnen vrijmaken, van nieuwe kostuums tot nieuwe personages, of zelfs nieuwe soorten ontmoetingen. Uitdagingen bieden beloningen van hoge kwaliteit voor je poging, maar ook voor het gebruik van iedereen op een positieve manier, zoals het terugkrijgen van een bepaald aantal in een enkele struikelpartij met die melee-vaardigheid op Abby. Maar de meest chaotische manier waarop No Return de zaken opschudt, is met mods. Deze willekeurig toegewezen wijzigingen aan een paar ontmoetingen kunnen fantastische verbeteringen opleveren, zoals een snelheidsboost wanneer je over een item springt, of extra problemen, zoals een betere conditie van de vijand.

Ze kunnen ook wild worden, waaronder het volledig onzichtbaar maken van vijanden, of het laten vallen van pijpbommen nadat ze zijn gestorven. Je krijgt extra beloningen voor het voltooien van ontmoetingen met zwaardere mods, dus er zijn een aantal interessante beslissingen over risico’s en lof als je je koers naar de baas richt. No Return biedt ook een uitstekende hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden voor al deze functies. Er zijn zeven moeilijkheidsgraden, waaronder een aanpasbare, een dagelijkse run-keuze en zelfs een aangepaste run-modus waarmee je goed kunt volgen welke stijlen van vijanden, missies, mods en meer je tegenkomt.

Hoe download en installeer je de game The Last of Us Part II Remastered op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor The Last of Us Part II Remastered op pc:

 • Grafische kaart : Nvidia GeForce GTX 970, AMD Radeon RX 470
 • CPU Videokaart: Intel Core i7 4770K, AMD Ryzen 5 1500X
 • Hdd-ruimte : 100 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor The Last of Us Part II Remastered op pc:

 • Grafische kaart : Nvidia GeForce RTX 2070 Super, AMD Radeon RX 5700 XT
 • CPU Videokaart : Intel Core i7 8700, AMD Ryzen 5 3600X
 • Hdd-ruimte : 100 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de gamerecensie

Dit soort arcade-achtige, niet-canon-beweging staat in vergelijking met de dodelijke extreme campagne van The Last of Us 2, maar het biedt ook een meeslepende auto waarmee de strijd kan gedijen voorbij de verhalende gevechten. Opnieuw het emotioneel belastende verhaal van The Last of Us Part II, zo blij dat No Return me kon laten genieten van de gameplay-kant van de dingen zonder die spanning.

Veelgestelde vragen over het spel “The Last of Us Part II Remastered”

1. Visuals en details

Texturen zien er buitengewoon zeker uit en landschappen zien er eersteklas uit. Dit is met name van cruciaal belang gezien de hoeveelheid tijd die buiten wordt doorgebracht. De individuele detaillering is waarschijnlijk nog extra verbluffend. Er is een klein onderdeel waarin Ellie in de spiegel kijkt en verschillende gezichten trekt, en het is nu geen filmpje

2. Onze versie

The Last of Part II is een hoogstandje dat de fijne delen van het authentieke neemt en ze tot hun grootste bureaucratie vormt. . Het verhaal laat je wankelen, en er zijn verschillende verrassende wendingen waar je op een gegeven moment in kunt blijven investeren. Het elementaire en leuke niveau van de internationale creatie en het opbouwen van verhalen staan op de top van hun elegantie.

3. Complexiteiten die moeten worden onderzocht

Belangrijker nog is dat spelers de besturing kunnen afwisselen om deze extra beschikbaar te maken in een verscheidenheid aan methoden. Visueel kunnen er aanpassingen worden gedaan om ondertitels gemakkelijker te kunnen bekijken of om essentiële details te bekijken. Er is ook een tekst-naar-spraak-keuze en bewegingsziekte-instellingen. Spelers kunnen zelfs de manier ruilen om gitaar te spelen of een boot te besturen. Deze alternatieven worden ook duidelijk gemaakt met meldingen op het scherm, en andere toegankelijkheidsopties worden vanaf het begin herkend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.