Rise of the Tomb Raider PC game downloaden gratis volledige versie voor computers

0

Rise of the Tomb Raider PC Downloaden reboot is een voortzetting van de reeks van 2013, die in 2014 verscheen ook op de PlayStation 4 en Xbox. Neemt wederom de rol van een jonge Lara Croft en help haar volg het pad dat leidde heldin tot een legendarische archeologe en avonturier. De auteurs de nadruk niet alleen op gameplay en avontuurlijke elementen, maar ook het verhaal, proberen aan te tonen in detail de transformatie van Lara. Deze keer is het spel neemt ons mee naar het gebied van ​​Siberia, waar hij neemt het grootste deel van het spel, hoewel we bezoeken andere gebieden, bijvoorbeeld. De woestijn in Syrië. In het tweede deel van de nieuwe avonturen van Lara, studio Crystal Dynamics heeft een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen en significant verhoogde de omvang van zijn produktie. Dit is drie keer groter game dan zijn voorganger, hoewel de gameplay-stijl is behouden en verder gaat de verkenning van grote open ruimtes waar we heen gaan met geleidelijk ontdekte de kampen. Net zoals bij de vorige Lara verzamelt ook allerlei materialen – planten, Dierlijke vellen of mineralen worden gebruikt ter verbetering van haar inventaris of productie van gloednieuwe items om u te helpen overleven in de Siberische wildernis.

Rise of the Tomb Raider Dutch Downloaden PC

Rise of the Tomb Raider Downloaden PC Dutch

Downloaden


Onder de nieuwigheden vermeldenswaardig dat sterker de nadruk wordt gelegd op het oplossen van puzzels toenemend aantal graftombes, die wij bezoeken. De puzzels in de game ook veel geavanceerder en de stijl van degenen in klassieke titels in deze serie. Dit betekent dat ze ons dwingen om veel uitdagingen, gericht op de interactie met onze omgeving en als ze zelf zeggen de makers van “speler zal niet alleen voor een puzzel en krassen zijn hoofd”. Verschillende wijzigingen ging door een gameplay-monteur. Rise of the Tomb Raider Dutch PC Lara kunt klimmen bomen en dive, zodat spelers hebben nieuwe mogelijkheden te verrassen vriend en vijand. Aanvallen vanuit de lucht door verstoppen in een boom. Naast de menselijke tegenstanders, onze held is ook te kampen met wilde dieren en je hebt wederom begeleid door allerlei quick time event-sequenties.


Rise of the Tomb Raider op Windows PC-platform blijft het verhaal verteld in een Forerunner. Gebeurtenissen die plaatsvonden op het eiland Yamatai, hun stempel hebben gedrukt op de hoofdpersoon, waardoor het harder en meedogenlozer, maar onrustig vrouw. Deze keer Lara besluit te verhuizen naar Siberië trail van de geheimzinnige profeet, en haar doel zijn de ruïnes van de stad Kitież gelet beweerdelijk verbergt de bron van onsterfelijkheid. Het verhaal is gerelateerd aan het onderzoek uitgevoerd door de girl’s vader, een suïcidale dood en de volgorde van de Trinity – de eeuwige vijand van de profeet en zijn volk. Sequel is een uitstekende gelegenheid om de relatie te verdiepen van de hoofdfiguur met degenen die weten te overleven het avontuur op het eiland Yamatai. Tegelijkertijd is er niets om te voorkomen dat om de serie te introduceren geheel nieuwe personages. Ik bedoel iemand een origineel wie kan in de toekomst een echte nemesis van Lara Croft. Iemand die wil professor Moriarty naar Sherlock Holmes – de vijand van intelligente, aanbieden en vooral doeltreffend. Dergelijke, waardoor de loutere vermelding van een speler kruipt.

Rise of the Tomb Raider – Trailer


Als het gaat om de mechanica van gameplay in Rise of the Tomb Raider PC Downloaden Dutch op Windows PC platform, ze bleven echte oplossingen uit de vorige weergaven. Nog veel belang is rustig sluipt achter haar vijanden en hulpmiddelen in een soort boog, maar er zijn ook scènes waarin we regelmatig gedachtewisselingen vuur. Vooral locaties zijn grofweg drie keer groter – dus hoe meer tijd we besteden nu op verkenning, die verschillende “vindt”) alsmede diverse knutselmaterialen. De makers van uitgebreid omdat de mechanica van handwerk, geven de mogelijkheid om een verscheidenheid aan objecten (bijvoorbeeld. Bandages, molotovcocktails, vergiftigde pijlen) en een uitgebreidere upgrading van apparatuur.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / AMD Radeon HD 2600 XT
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 12 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
 • Processor: Intel Core i5-750S 2.4GHz / AMD Phenom II X2 565
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 4870
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 12 GB

Rise of the Tomb Raider Dutch PC Game

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.