The Technomancer Dutch PC Downloaden Spele 2016

0

The Technomancer PC Dutch deze actie-RPG in quasi-stijl post-apocalyptische sci-fi, die is ingesloten in de wereld beroemde spel Mars: oorlog stammen uit 2013. Deze positie, bekend oorspronkelijk als Mars: Paradise Lost, werd ontwikkeld door de studio spinnen, met uw account credits zijn gebonden door vlam Orcs en mannen (gevormd met de band Cyanide) of Faery: Legends of Avalon.

The Technomancer Downloaden PC Spele

The Technomancer Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De speler neemt de rol over van een jonge technomanty, wiens missie is te vinden en beschermen de aarde van de artefacten, die een potentiële bron van kennis over hoe u uw abonnement kunt vernieuwen contact met de blauwe planeet en ervoor te zorgen dat voor de redding van de kolonisten. Het spel kan communiceren met zes factions. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, die tot op zekere hoogte vormen de loop van de game en hoe voor specifieke taken. Daarnaast keuzes van de speler leidt tot één van de vijf uiteinden van het avontuur.


De game opnieuw beland in de grimmige werkelijkheid van een verloren menselijke kolonie op Mars, waar technologie kruist pseudomagią en strijdende bedrijven strijden om toegang tot de meest waardevolle grondstof, die water. Titel technomanci heeft aanzienlijke invloed genetisch gemodificeerde krijgers die ook hoeders van eeuwenoude kennis van de oorsprong van de aarde. In de strijd die zij combineren een geavanceerde technologie met de winsten als gevolg van mutaties, bovennatuurlijke kracht. Dit alles maakt het in de ogen van de meerderheid van de samenleving krijgen ze zelfs tot de rang van demigods, maar het probleem is hun gezamenlijke afkeer van de mutanten The Technomancer Spele PC.

The Technomancer – Trailer


De algemene schets van fun mechanica vergelijkbaar met wat we weten van de vorige games studio spinnen, namelijk Mars: oorlog Logs en gebonden door vuur. We observeren de actie vanuit een third-person perspectief en het gevecht is de helft van tactische aard. Dit laatste wordt bepaald door verschillende factoren – voornamelijk de hoge moeilijkheidsgraad, de vliegen tussen de drie combat stijlen (zijn medewerkers, pepperspray en afscherming, dolk en pistool) en met steun van de twee metgezellen die kan eenvoudig bestellingen tijdens gevechten. Bovendien is de actie vindt plaats in een vrij brede (maar niet open) locaties, rijk in alle hoekjes en gaatjes te zoeken en helden van onafhankelijke inbedrijfstelling side quests (het laatste is veel meer dan in de vorige games van de ontwikkelaar). Naast de speler wacht o.a. rijk karakterontwikkeling en mechanic ambachten, die vooral op de verbetering die tal van elementen (wapens en armor). Er waren ook het ontwikkelen van relaties met partners, waaronder de mogelijkheid van romantiek. Kortom, de game The Technomancer PC is ingrijpend gewijzigd en uitgebreid tot de vorige games, vooral in die aspecten die de meeste bezwaren spelers.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500 3.3GHz /AMD Phenom II X6 1090T
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 11 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-2600 4-Core 3.40GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 950 2GB / AMD Radeon HD 7870 XT
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 11 GB

The Technomancer Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.