The Witness Downloaden

0

The Witness Downloaden is een first person adventure game, met de nadruk op het oplossen van puzzels en verwijst in dit verband naar het klassieke puzzel-adventure series Myst. Voor de creatie van het spel komt opgericht door Jonathan Blow, onafhankelijke studio Thekla, gelet op verdienstelijke wijze een van de meest interessante platformactie logica van de afgelopen jaren, die in 2008 de vlecht.

The Witness Downloaden

The Witness

PC Downloaden Game
Waardoor de echte harde

Het spel werd op de grote omvang van het eiland, waarna we vrij kunnen bewegen om te zoeken naar de volgende puzzel. Het blijkt zeer verbazingwekkend en ondanks duidelijke aanwijzingen van woonplaats volkomen verlaten. Diagnose verborgen hier en daar tips en het oplossen van een andere soort puzzels, in de loop der tijd meer en meer over de plaats waar we moesten zoeken en maak kennis met enkele geheimen van het eiland.

De game is afgebeeld in het licht van FPP en de gameplay is gericht op exploratie opeenvolgende hoeken van het eiland, vinden verschillende aanwijzingen en het oplossen van puzzels tegengekomen, waardoor bijvoorbeeld. De brug, het activeren van een mechanisme of het openen van het portier dicht. Net zoals in deze spellen in de Myst-serie, uitgebracht op het PC platform met Windows de getuige moet de speler eerst logisch nadenken.

The Witness

De puzzels in The Witness zijn lastig

Wordt het je toegestaan ​​en zelfs aanbevolen om ver weg te lopen van een gedoe waarvan je niet het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om het op te lossen. De antwoorden die je nodig hebt, zijn bovendien een aanvulling op de cursus, maar je moet jezelf eerst laten rondlopen om dat te beseffen. De Getuige doet meer dan u uitrusten met de apparatuur die nodig is om de juiste oplossingen te vinden, hij leert u hoe u de juiste vragen kunt stellen.

Dat is een idee dat in de loop van de oprichtingsminuten is toegevoegd, wanneer je een gesloten deur tegenkomt, beschermd door symbolen waarmee je vreemd bent. Elke boom, elke rots voelt alsof hij met een reden is geplaatst, waardoor bekende attracties een thematisch gewicht kunnen krijgen terwijl ze vanuit buitengewone hoeken worden bekeken. Gewone herkenningspunten zijn focuspunten geworden.

Maar niet alleen

The Witness Downloaden terwijl het eiland verkend hebben we inderdaad buitengewoon geduld, observatie en vermogen. Om samen schijnbaar niet-verwante elementen van role-playing puzzel. Veel dingen zijn hier omdat haar verborgen zin en belangrijke symbolen, hints en aanwijzingen, waardoor de game op de actieknop vooruit, is zeer verdoken in de omgeving omgeving van de speler.

Leuk gehinderd door het feit dat het spel geen enkele vorm van hints, zodat tijdens het spel, kunnen we terugvallen op zichzelf. De titel is ontworpen voor een breed scala aan hardwareplatforms van de voormalige en de huidige generatie, maar eindelijk uitgebracht op pc en PlayStation 4. Goed uitgevoerd commando ontgrendelt een voorheen onbereikbare zone of kunt u ontdekt u het geheim van valsspelen belangrijke informatie over het eiland.

Op een manier die

In The Witness Gratis krijgen we op een onbewoond eiland. We observeren de actie vanuit de ogen van het hoofdpersonage, en ons doel is om puzzels op te lossen. Dankzij het overwinnen van een puzzel, leren we meer over de plaats waar we ons bevinden. Wij hebben de vrijheid om het eiland rond te reizen en we besluiten dat we dit probleem willen oplossen. De puzzels om de doolhoven en bijzondere ontwerpen.

Maar aangename uitdagingen

The Witness is een volledig 3D-international die in eerste instantie wordt genavigeerd, maar draait om het repareren van dimensionale doolhoven die worden waargenomen op sportpanelen, aangevuld door middel van het tekenen van de precieze richting van een rond beginpunt naar een afgeronde stopfactor. Dit eenvoudige, intuïtieve centrumidee staat centraal in de ongeveer 700 puzzels die je op de enigmatische eilandplaats van The Witness kunt vinden.

De natuurlijke tastbare vreugde van het communiceren met die interfaces en het voorlopige gevoel van verwondering en mysterie dat hun aanwezigheid met zich meebrengt, waren voldoende geweest om mij te inspireren tijdens de vroegste momenten van The Witness. Maar die verlichte labyrinten werden al snel geavanceerder, inclusief nieuwe regels en beperkingen voor de eenvoudige doolhofachtige structuur.

The Witness

Konden ontstaan

Het traceren van spanningen voelt net zo soepel als het snijden van boter met zowel een muis als een gamepad en wordt gevolgd door een hitte, elektrisch aangedreven zoemende impact. Waardoor de regelmatige tochten door de relatief grote, dichte landmassa daardoor veel minder intimiderend werden. Dat is ongeveer waar The Witness klaar voor is: u wijzen op nieuwe methoden van kijken.

De meeste van de belangrijkste gebieden op het eiland beschikken over machines die foto’s in de bergen kunnen maken, maar die het eenvoudigst kunnen worden geactiveerd nadat je de juiste reeks puzzels hebt opgelost, waardoor mijn hectische lijntekencapriolen een belangrijk gevoel van vooruitgang krijgen. Het hielp me bovendien om de verschillende regio’s van het eiland te zien als afzonderlijke delen van een groter, samenhangend geheel.

Hoe The Witness PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Witness Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Witness

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4300 1,8 GHz / AMD Athlon II X2 265
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 620 / Intel HD Graphics 4000 Desktop
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-4330TE 2,4 GHz / AMD Phenom II X4 805
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 10
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.