Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden

0

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden is het tweede deel van de multiplayer-schietactie Tuin Warfare, door studio PopCap. Verantwoordelijk voor de uitgifte van titel Electronic Arts In het spel Zombies zaïre-congo voorsteden, en nu is het onze taak om deze gang van zaken. Tuin Warfare 2 ligt de nadruk vooral op de humor, actie en dynamiek. Wij hebben een keuze uit meer dan honderd speelbare personages, zombies en planten.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden

PC Downloaden Game
 

De strijd ook een strategisch aspect

De geschiedenis van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden gaat over de eeuwige strijd van planten van zombies. Deze keer zijn de ondoden konden volledig meester de stad voorsteden, die Zomburbią. Het is onze taak om de oude toestand van dingen. In het spel is er ook een singleplayer-campagne waarin we meten tegen tegenstanders bestuurd door kunstmatige intelligentie.

Daarnaast kunnen wij ook met je vrienden spelen in lokale split screen shot, en als het gaat om campagne netwerk, nieuwe modes: Graveyard Ops, dat samenwerking tot 4 spelers online, en kruidenthee Assault voor Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Gratis wordt gehandhaafd, net als de vorige editie, kleurrijke, levendige kleuren meestal geassocieerd met animatiefilms gericht op een jonger publiek.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden

Vergeleken met het origineel

Hoewel de eenvoud en het gebruiksgemak van het unieke kwartet van personages aan elk facet aantrekkelijk zouden kunnen zijn voor onervaren personen uit de serie en absoluut hun mannetje zouden kunnen staan ​​in de strijd, plant Plants vs. De grootste aantrekkingskracht van Zombies: Garden Warfare 2 zijn de zes opwindende nieuwe trainingen en hun lachvaardigheden. Wat het Planten-aspect betreft.

De op sinaasappel gebaseerde volledig Citron is bijna het tegenovergestelde; hij is vooral gebaseerd op bescherming, met een tijdelijk verdedigingsvermogen en een balvorm waardoor hij snel uit actie kan komen. De magie die Rose gebruikt is de echte wildcard, omdat ze vijanden geleidelijk zal neerhalen, in geiten zal veranderen, of misschien heel kortweg zal ontwikkelen tot een verschijning met een effectieve aanval.

De hubwereld

Hoewel Rose een stuk hoger is dan een kennismakingscurve, kan ze behoorlijk nuttig zijn als je enkele van haar vreemdere aanvallen begrijpt. De simpelweg nieuwe functies van Plants vs Zombies 2 zorgen er meer voor dat Plants en Zombies alles op dezelfde manier kunnen ervaren brengt Kernel Corn de gewenste zware vuurkracht naar de bloementroepen met een raketwerper, geweerondersteunde raketstuiters en luchtaanvalvaardigheden.

Er is nu een op planten gerichte versie van de enorm agressieve verover en beschermmodus Gardens and Graveyards, bekend als Herbal Assault, terwijl de prijsbloem van Plants vs. Zombies, de op golven gebaseerde coöp van Garden Ops, kan nu met Zombies worden gespeeld onder de naam Graveyard Ops. Dat we dit soort verschillende trainingen in elke modus kunnen toepassen, is een uitstekende ontwikkeling.

Deze omvatten

Op zijn beurt heeft het aantal beschikbare vorm is enorm, omdat onze beschikking kreeg meer dan 100 helden, waaronder oude bekenden de wetenschapper, soldaat, All-Star, Engineer, Cactus, bolronde stippeneter genaamd, Peashooter en zonnebloem en een volledig nieuwe Captain Deadbeard, Super Brainz, Citron of roze. Bovendien kunnen gebruikers importeren in het eerste deel van de twee de meeste personages.

Alle helden specialiseren in iets anders en hebben verschillende wapens. Voltooit de tekenfilmachtige visuals gehandhaafd in klimaten universe Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Gratis. Het is afgestemd met de Frostbite engine, bekend voor producties zoals Battlefield 4, Star Wars Battlefront of Need for Speed. Het is niet de mooiste game beschikbaar voor PC-tach, maar in de praktijk werkt perfect en kan niet worden verweten geen serieus geen prestaties.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden

Aantal vijandelijke golven

Hoewel de minder dynamische missies nog steeds een geweldige manier zijn om een ​​paar munten te verdienen en de touwen te onderzoeken voordat je online gaat, heb ik meer een impuls gehad om het spel te behouden voor de voortdurend veranderende actieve speurtochten die bonus-XP-vermenigvuldigers en verdere buitenlandse geld. Of het nu gaat om het een bepaald aantal keren uit de weg ruimen van een specifiek type vijand.

De gameplay in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden is hoofdzakelijk ontworpen voor strijd in multiplayer, maar de ontwikkelaars kregen spelers verkrijgbaar als enkele spelers in de strijd tegen tegenstanders bestuurd door kunstmatige intelligentie. Centrum van plezier zijn echter de multiplayer-gevechten. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 biedt plezier in bekend van het eerste deel van de modes en nieuwe vormen van bedrijvigheid.

Een soort groei

Herbal Assault ontworpen voor 24 mensen incarneerden in planten en kerkhof Ops co-op mode voor 4 zombie verdedigen tegen golven van vijanden. De game speelt zich af op verschillende kaarten, die een totaal van 12. Keuze uit 14 klassen van personages, en wij spelen op 12 nieuwe locaties. Met bijna elke algemene schietmodus onder de zonne energie geniet al een deel van de PVZ van het origineel en de bijbehorende DLC.

Hoe Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-650 3,2 GHz / AMD Phenom 9850 quad-core
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 640 / ATI Radeon HD 5750 512 MB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 20 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-6600 3,3 GHz / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11.1
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 20 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.