Geometry Dash Download Gratis

0

Geometry Dash Download Gratis is een op ritme gebaseerde platformgame ontwikkeld en gepubliceerd via RobTop Games. Vanaf het eerste gezicht is het vrij moeilijk om het afbeeldingen te noemen, aangezien het geheel oprecht vierkant is! Maar na een paar seconden beginnen die lage Geometry Dash Gratis je te verbazen. Bovendien bevat elke fase specifieke zichtbare gevolgen die u proberen te verwarren.

Geometry Dash Download gratis Geometry Dash Download

Downloaden

Op ritme gebaseerde niveaus

Geometry Dash Download PC via Robert Topala oftewel RobTop houdt vast aan de fijne tradities van Rayman en Super Mario Bros! Mixt ze met fantastische pixelart, chiptune-song en hardcore-smaak van niet te stoppen hardlopers. Bovendien kan de manier waarop u op een bepaald punt van de fasen circuleert, op elk moment worden verhandeld. Tijdens een graad kun je poorten tegenkomen die je recreatiemodus veranderen of aanpassen hoe de mate werkt.

Als alternatief kan de zwaartekracht omgekeerd zijn, waardoor uw man of vrouw naar beneden valt en langs het plafond loopt. Daarna zou het scherm mogelijk omdraaien en je dichter naar Geometry Dash Download linkerkant van het scherm laten vliegen. Het is een oogverblindende feestvreugde die op een chique manier is uitgevoerd. Het genre van platformgames is een van de oudste in videogamerecords.

Geometry Dash Download

Schone en kleurrijke afbeeldingen

Geometry Dash Download gratis heeft zo’n eenvoudige gameplay dat ervan uitgaat dat je nu geen academicus nodig hebt om de basis onder de knie te krijgen. De sport is vrij eenvoudig, je bestuurt een blok dat vanzelf glijdt! Je doel is om de halte van de omvang heelhuids te bereiken. Bovendien, op een bepaald punt, kom je een aantal obstakels tegen! Vijanden die wachten zodat je kunt falen om hun dodelijke klauwen te laten zien.

Er is echter één eenvoudige manipulatie, uitgevoerd door ergens op het scherm te tikken. Kortom, hierdoor springt uw token in de lucht. Als je het scherm vasthoudt, stuiter je keer op keer! Terwijl springende innerlijke unieke zwevende bollen je een andere sprong in de lucht geven. De aangepaste graadgenerator kan je honger naar spiksplinternieuw inhoudsmateriaal lessen, voor het geval je opkomt voor het totale Geometry Dash Download.

Geometry Dash Download

Verhaal van springende meltdown!

Zoals we kunnen zien, is het spel in alle eerlijkheid eenvoudig, maar als je bedenkt dat het erg snel gaat! Barrières zijn intelligent geplaatst, de Geometry Dash Download pc kan prachtig ingewikkeld worden. Maar ook al wordt het heel moeilijk, je ervaart het op geen enkele manier! Net als de avonturengames is het redelijk geprijsd en doodt het je voor zijn eigen entertainment. Dat is alles, tik tot je bij de finish komt en je zult uitzonderlijk zijn.

Geometry Dash Download PC Nu niet zomaar willekeurig dingen nastreven zodat het zal zegevieren. Dit is waarom je tijdens het opruimen van een podium een groot gevoel van voldoening krijgt! Simpelweg alsof je dacht dat het onmogelijk werd toen je voor dat examen slaagde. Omdat de Geometry Dash Download componenten op een totaal vindingrijke, maar onvoorspelbare manier levert, worden reeksen steeds moeilijker naarmate je ontwikkelt.

Blokken over de hele wereld

Je krijgt bijvoorbeeld Geometry Dash download gratis bepaalde geluiden terwijl je door orbs springt, andere terwijl je door systemen gaat die je standaard laten zweven! Tijdens het bereiken van een nieuwe fase in het level, zal het nummer dramatisch afwisselen naar een geheel nieuwe stijl en tempo. Deze veranderingen worden ook gesynchroniseerd met foto’s, en het spel verschuift achtergronden of biedt een soort visuele aanwijzing nadat ze zich voordoen.

Daarna kun je het feit overwinnen dat je veel kunt sterven, Geometry Dash Download is een waardevolle toevoeging voor je sportarsenaal. Dankzij nauw met elkaar verbonden grafische en geluidsfactoren biedt de sport een fantastisch! Door de ingebouwde ervaring is dit echter zelden zichtbaar in Play Store games zoals Rust Downloaden. Hoewel er op dit moment niet zoveel graden zijn, zal er in de toekomst meer worden gebracht.

Geometry Dash Download

Laat je gillen van verbazing

Evenzo is die gratis Geometry Dash Download een volledig uniek voorbeeld van een game die jongleert met ideeën, vormen en miljoenen kleuren. De andere die je aanschaft, worden gekweld door het aantal juiste sprongen dat je hebt gemaakt, waardoor je nieuwe tinten kunt ontlasten. Door online reeksen leuk te vinden en te beoordelen, komen er ook meer kleuren vrij, maar als je 100% scoort in de oefenmodus.

Geometry Dash Download

Let op die raketten

UFO’s, stekelige tandwielen, pijlaanwijzers en robothuiden? Podia zijn zeer goed ontworpen en daarom wil je herkennen wat je Geometry Dash Download! Uw plein zou bijvoorbeeld moeten verschijnen als een robot of ruimteschip om wandelingen te maken. Ook al zie je eenvoudige kleurrijke vormen, ontwerpers controleren om je interesse vast te houden! Krijg je nieuwe icon skins om te proberen.

Je bevrijdt ze pas nadat je het geïndexeerde doel hebt bereikt. Je moet een positieve reeks sterren en mysteriemunten verzamelen, of gevraagd worden om van ze te houden op Geometry Dash Gratis! Een opwindend probleem dat moet worden geteld, is hun apparaat voor buitenlands geld. Het zal je vroeg in het spel simulatie in de war brengen omdat er niet minder dan zes snuisterijen te verzamelen zijn, waarvan de meest voorkomende mana-orbs zijn.

Hoe Geometry Dash pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Geometry Dash Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Geometry Dash

Systeemvereisten Minimaal

CPU: 2.0+ GHz 
RAM: 512 MB RAM 
GPU: OpenGL 2.0 support 
OS: Windows XP 
STO: 100 MB available space

Geometry Dash GratisGeometry Dash Download

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.