Mafia 3 Downloaden

0

Mafia 3 Downloaden voor pc is de volgende editie van de beroemde serie third person actiegames, gemaakt door studio Hangar 13. Bestaande uit voormalige medewerkers van 2K Czech. Het eerste deel van de serie heet Mafia: The City of Lost Heaven, kwam in 2002 op de PlayStation 2 console, Xbox en personal computers. De titel werd hartelijk verwelkomd door de milieusector, maar haar voortzetting moest wachten tot 2010.

Mafia 3 Downloaden

Mafia III

PC Downloaden Game
Grote verhaalmissies

Productie in de PC-versie, evenals vele andere multiplatform projecten verschilt niet wezenlijk van de console versies. Het komt uiteindelijk neer op een betere kwaliteit graphics, tenzij u natuurlijk apparatuur voldoet aan de eisen van het productieproces. Qua gameplay en inhoud wij behandelen dezelfde game op alle platformen. Dit kon niet verhinderen dat het bedrijf 2K Games in de voering van geld voor de productie van drie.

Zelfs dat zou geen groot probleem zijn als de gevechten van Mafia Three interessant genoeg waren geweest om elke ontmoeting uniek te maken, maar als alternatief valt het echt in de wereld van vertrouwd en toch praktisch. Het covergadget is voldoende zolang het werkt, maar het viel af en toe uit en liet me niet vermommen achterin iets, wat een handvol irritante sterfgevallen veroorzaakte.

Mafia III

Ongelooflijke sfeer

En terwijl er een voorkeursreeks wapens tot je beschikking staat, heb ik ontdekt dat de beste methoden om vijanden te doden het fluiten zijn om hun interesse te wekken, evenals stealth en ze stilletjes neersteken of gewoon het gebruik van mijn fundamentele pistool. Vijanden worden niet sterker of leren geen nieuwe trucjes naarmate je vordert, dus mijn processen in uur twee waren behoorlijk hetzelfde als in uur 20.

De effecten van al die invallen komen tenminste op een wonderbaarlijk coole manier tot uiting in de luitenantmachine van Mafia 3. Zodra je een buurt persoonlijk hebt gemaakt, wijs je deze toe aan een van je drie metgezellen, waardoor je nieuwe talenten en wapens krijgt. Als je er echter één voldoende vergeet, zullen ze je aanvallen. Dit veroorzaakte een aantal vrijwel harde selecties en had zelfs invloed op de manier waarop het einde van mijn sport zich afspeelde.

Vol met verschillende architectuur

U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op gunsten die gepaard gaan met ondergeschikte taken, zoals het bewaren van uw geld zodat u het niet kwijtraakt als u overlijdt, het overhandigen van een nieuw voertuig aan u, of het aanroepen van een mobiele wapenhandelaar om u op te halen waar u maar wilt. Maffia drie is niet de eerste sport die dat doet, maar het is een zeer geliefd kenmerk dat algemeen moet worden over de hele linie.

Hoe leuk de plaatsing van het verhaal ook is, de open wereld van Mafia Three voelt echt een stuk dor aan, omdat er niet altijd zoveel te doen is. Verzamelobjecten zoals Playboy-covers en albums uit die tijd zijn overal verspreid, maar er is eigenlijk geen enkele gameplay-aansporing om ze te vinden, afgezien van voltooiing. Combineer dit met het tekort aan spannende sidequests, en Mafia Three wordt van hoge kwaliteit uitgevoerd en voert het verhaal zonder veel omwegen uit.

De verhaalsegmenten

Hoewel actiegame van het begin van de serie vond plaats in open werelden, de derde game qua gameplay naderde heel concurrerend ten opzichte van de Grand Theft Auto-serie. Op straat ontmoeten we zo vaak Kussend Paar van drugsverslaafden of straatmuzikanten. Over haar eerste horen in augustus 2012, toen de bron van de Tsjechische Eurogamer kondigde vandaag aan het begin van het spel Mafia III.

Straten gevuld werden met een aantal niet-kernactiviteiten, die kunnen worden behandeld in de intervallen tussen de opeenvolgende opdrachten, maar ze hebben allemaal een grote invloed op het verhaal. Eén van de belangrijkste verschillen tussen de Mafia 3 Gratis en GTA is een kunstmatige intelligentie inwoners van de metropool, die net als de hoofdpersoon van het verhaal, een aantal uiteenlopende activiteiten.

Mafia III

Dimensionale karakters

WASD en geen analoge acceleratiemanipulatie is een nachtmerrie, maar voor een toegewijde pc-shooter-deelnemer is het richten van een pistool met de thumbsticks net zo frustrerend, vaag en heiligschennis. Gelukkig hebben de meeste notabelen van de stijl gezien dat GTA vier de mogelijkheid heeft geïmplementeerd om on the fly te wisselen tussen muis/toetsenbord en gamepad zonder dat je hoeft te rondsnuffelen in het optiemenu, en Mafia drie is daarop geen uitzondering.

Het spel Mafia III Downloaden voor Windows PC werd in 1968 in de fictieve stad geënt op de nieuwe Orel en het hoofdpersonage is een man genaamd Lincoln klei – een veteraan van de oorlog in Vietnam, behorend tot de onbepaalde criminele organisatie. Zijn fractie was echter verraden en de mensen die het dichtst bij hem brutaal opgeheven en dus het thema van drie is om wraak te nemen op hun beulen metgezellen en met name de persoon Sala Marcano.

Verhaal van wraak

Don van de Italiaanse familie verantwoordelijk voor het bloedbad. Opmerkelijk is dat in zijn missie klei zal kunnen rekenen op de hulp van andere bazen van de onderwereld en zijn bondgenoten zullen toetreden Ierse gangster Burke, waaruit Haïtiaanse gangsters Cassandra en bekend het tweede deel van de maffia Vito Scaletta. Bij de officiële aankondiging we moesten wachten, tot juli 2015.

Toen hij zag het daglicht

Productie was goed, hoewel een controversieel standpunt waardoor gemengde kritieken onder fans. Hetzelfde beheersprobleem waar elke game in GTA-stijl op de pc last van heeft, is duidelijk zichtbaar in Mafia 3. Een deel van deze pijn wordt op verschillende manieren verlicht. Bovendien mist de AI van de vijand enig gevoel van zelfvernieuwing, dus veel missies worden eenvoudigweg saaie schietgalerijen op vergeetbare plaatsen.

Hoe Mafia 3 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Mafia 3 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Mafia 3

Minimale:

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-650 3.2GHz / AMD Athlon II X4 615e
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / ATI Radeon HD 6750
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 45 GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4430 3.0GHz / AMD FX-8300
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 45 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.