Cities Skylines Downloaden

2

Cities Skylines Downloaden op het PC platform met Windows is een spel van strategie en economische ontwikkeld door een team van kolossale zodat die eerder twee games Steden in Motion: Simulator Transport Authority Steden in Paradox Interactive en simulator hedendaagse metropool: vervoer en openbaar vervoer Steden in Motion 2 De moderne dagen. Deze keer hebben de ontwikkelaars besloten niet beperken tot het onderwerp.

Cities Skylines Downloaden

Cities Skylines Downloaden

PC Downloaden Game
Het stadsvervoer projecten en 

Het belangrijkste doel van dit spel is zo gebouwd hun dream city, maar natuurlijk niet alles, want tijdens de game we waken over het welzijn van de bewoners zorgen voor de financiën zorgen voor meer investeringen en meer. Productie ook volledige ondersteuning biedt voor de pckast wat weer. Cities Skylines Gratis heeft ook volledige ondersteuning voor mods en de game bevat realistische graphics gemaakt met behulp van een gemodificeerde motor eenheid.

Dat het vrij moeilijk is om je stad in een spiraal van verlies van mensenlevens te brengen zonder actief naar Griekenland te kijken of slechtere monetaire keuzes te maken dan Griekenland. Het moet net zo gepland zijn als het plaatsen van een rioolafvoerleiding stroomopwaarts van uw waterpomp, waarbij u feitelijk ongekookt rioolwater in het leidingwater van uw bewoners leidt of extra geld leent dat u ooit zou willen terugbetalen.

Cities Skylines Downloaden

In dat licht bezien mag het een geluk zijn

Het is beperkt tot door mensen gemaakte rampenbeheersing, omdat er geen sprake is van aardbevingen, tornado’s, ongunstige overstromingen, kernsmeltingen, zombie-uitbraken, UFO- of monsteraanvallen, of iets dergelijks. Het meest effectieve element bij een ramp is een open haard, en mensen verspreiden zich niet van het ene gebouw naar het andere, ondanks het feit dat dit absoluut niet wordt gecontroleerd.

Onder andere

In het Cities Skylines Downloaden bouwen we een metropool op de kaarten en 36 km plein, hoewel het mogelijk is om de grootte. Vul de volledige oppervlakte van gebouwen en wegen, daar moeten we zuinig op, de goede werking van het stelsel van gemeentebestuur en een gestage stroom van cash gegenereerd uit belastingen. Houd er echter rekening mee dat de verschillende buurten van onze stedelijke.

Daarom is de hoeveelheid geld te betalen hangt af van de financiële draagkracht van de bevolking. Gelukkig hebben de ontwikkelaars mogelijk precieze bepaling van het bedrag van de belastingen en de soorten beleid voor de afzonderlijke sectoren. Bovendien is de noodzaak om voor de aanleg van die virtual mensen kunnen bewegen over de metropool. Een belangrijk aspect is ook om handelsbetrekkingen met andere steden.

Die op hun beurt van invloed

De speler bestuurt hun ontwikkeling door verschillende wetten, de speciale controle van belastingen en zorgde voor de behoeften van hun bewoners, zoals. Werkbare openbaar vervoer en toegang tot opdrachten, water, elektriciteit en openbare gebouwen. Spelers onafhankelijk benoemt een półożnie wegen en tunnels ondergrondse, kies locaties voor bushaltes of contact te maken met de omliggende stedelijke gebieden.

Met de schakelaars kunt u parallelle wegen en zelfs hele rasters met betere hoeken en afstanden tekenen. Zelfs de meest slordige burgemeester ter wereld, ik ben hallo, kan moeiteloos binnen enkele seconden een aantrekkelijke nieuwe wijk of binnenstad tekenen. Zelfs misdaad is op de proef teleurstellend eenvoudig in stand te houden met één enkel politiebureau dat een stad met 40.000 inwoners bedient.

Cities Skylines Downloaden

Teruggrijpend op een methodegame

De voortgang wordt ook goed afgehandeld. In plaats van volledig gebaseerd te zijn op bevolkingsmijlpalen, verdien je XP door bouwmaterialen te gebruiken, nieuwe bewoners aan te trekken en het geluk van je bewoners te vergroten. Elke XP-mijlpaal ontgrendelt automatisch nieuwe stadsfuncties, maar biedt je ook een handvol ontwikkelingspunten die je zou kunnen besteden aan grotere ontgrendelingen.

Als u de opties van uw energiestation al vroeg wilt verbeteren van steenkool of benzine naar zon, kunt u factoren uitgeven aan elektrische opties, en als u toeristen moet aantrekken met behulp van het bouwen van een enorme verklaringstoren, begin dan met het dumpen van factoren in de parkentak . Het apparaat is slim, moedigt planning en vooruitdenken aan, en geeft je controle over wat je in je stad en onderweg kunt toevoegen.

Hoe Cities Skylines PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Cities Skylines Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Cities Skylines

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo, 3,0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6400+, 3,2 GHz
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 5670
 • DirectX®: 9.0c
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-3470, 3,20 GHz / AMD FX-6300, 3,5 GHz
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 4 GB

 

2 Comments
 1. williegiles says

  Geweldige Alle werken;)))

Leave A Reply

Your email address will not be published.