This Land Is My Land downloaden

0

This Land Is My Land spel endurance ervaring, moeten spelers hun plek hebben als een niet echt in steen gebeitelde plek om zijn huis en zijn verwanten te beschermen tegen de bleke indringers. Na twee jaar vroege toegang is het volledige inzicht in het leven en vechten in het enorme open universum van de 19e-eeuwse Amerikaanse boondocks momenteel voor iedereen beschikbaar.

This Land Is My Land

This Land Is My Land Gratis

Downloaden
 

Ander perspectief van een bekende ervaring

This Land is My Land gratis wordt door zijn ingenieurs afgeschilderd als een open wereld, uithoudingsvermogen creërend testsysteem. Het werd in november 2019 als open access-titel geleverd en kwam uiteindelijk tot een volledige levering tegen het einde van oktober van dit jaar. De ziet spelers in de schoenen van een Indiaanse baas in de 19e eeuw terwijl hij vecht om zijn eigendom te bewaken en terug te krijgen.

Om dit te doen, moeten spelers activa verzamelen, kampen opzetten en vijandige nederzettingen vernietigen This Land Is My Land. Dit zou op verschillende manieren mogelijk moeten zijn, met veel aandacht voor geheimhoudingsmechanismen en -methodologie; een open strijd aangaan is een fatsoenlijke methode om gedood te worden. Met een geweldige wereld om te onderzoeken die vooruitgang boekt met beslissingen van spelers, garandeert de titel een verleidelijke kijk op het tijdperk van de Amerikaanse wildernis.

De beste manier van handelen

Het belangrijkste om op de hoogte te zijn van het This Land is My Land downloaden is dat het er geen heeft. Er is het algemene verhaal dat je een Indiaans hoofd bent dat vecht om zijn eigendommen te herstellen van de aanvallende bleekgezichten, maar dat is echt schetsend. Het onthult waarom je controle over nederzettingen moet nemen en je impact moet vergroten, maar het bepaalt niet je echte spelkeuzes.

Als alles gelijk is, lijken de spelcapaciteiten veel meer op een ervaring Monster Hunter Rise. Tegen het begin word je in een wereld gedropt met een aantal reizen om je het uitzonderlijk essentiële spelmechanica-assetassortiment te laten zien en te creëren, en daarna mag je alles doen wat je maar wilt. Er zijn expliciete reizen om onderweg te komen, This Land Is My Land ze zijn uitsluitend beperkt tot het achtervolgen van een bepaalde NPC en deze ofwel te doden of te bedreigen.

De patches hebben het spel verbeterd

Hoewel ze iets zijn om op te focussen, hebben deze kleinere dan gebruikelijke reizen een beetje een overstromingsprobleem This Land Is My Land. Dat is op grond van het feit dat, zoals de je waarschuwt wanneer je voor het eerst begint, NPC’s door verschillende spelers worden genoemd in plaats van namen die door de ontwerpers zijn gekozen. Dit schaadt de voortdurende interactie niet ondubbelzinnig, maar het is veel moeilijker om middelen in dat kleine verhaal te stoppen, het punt waarop je huidige doel is om een ​​​​ogenschijnlijk in de wildernisperiode jager genaamd Bojangles the Wrangler te vinden en bang te maken.

This Land Is My Land Trailer

Leef van het land en vecht

Het is dus duidelijk dat dit op dat moment de plaats zou moeten zijn waar de meeste spelers beginnen. In ieder geval is het de manier om spelers ervan te weerhouden zich op die beslissing te vestigen. Immersive fixing ernaast verklaart dat Immersive is hoe het avontuur spel bedoeld is om te spelen gratis spel This Land Is My Land. Als je bekend bent met uithoudings of misschien in het algemeen, zal er een stevige impuls zijn om Immersive te kiezen en gewoon te verwachten dat je de meer verwarde mechanica zult oplossen terwijl je bezig bent. Tragisch genoeg is dat een goede methode om een ​​verschrikkelijke tijd te beginnen.

Echte impact op het tempo van de kolonisatie

This Land is My Land is bedoeld om spelers een enorme hoeveelheid kansen te bieden met betrekking tot hoe ze een probleem benaderen. Spelers kunnen bijvoorbeeld nederzettingen eenvoudig aanvallen met een conflictpartij in hun rug, vuurwapens gebruiken als een eenmansaanval, of ongemerkt naar binnen glippen en tegenstanders individueel doden. Er is een breed assortiment aan wapens en vaardigheden om door te bladeren, en een ethische kwaliteitsschaal om een ​​oordeel te vellen over elke activiteit die je in Gamelabs maakt. Zelfs buiten de strijd is er zelfs een heel internetgebaseerd raamwerk om dingen uit te wisselen en met je verwante spelers te praten. Vervolgens zijn er veel perspectieven en mechanismen om te overwegen terwijl je je pad door de wereld vrijmaakt.

This Land Is My Land

This Land Is My Land Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 950
CPU: Intel Core i5-650
File Size: 12 GB
OS: Windows 7

Recommended Requirements

Memory: 16 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1080
CPU: Intel Core i7-610
File Size: 12 GB
OS: Windows 10

Leave A Reply

Your email address will not be published.