God Of War downloaden spel

0

Halverwege God of War gratis en de Kratos met zijn zoon Atreus zitten in een kano in het midden van een meer! Luister aandachtig naar een ontlichaamd hoofd en vertel over de smakeloze en tragische drama’s van de Noorse goden. Daarom de topgerechten met het enthousiasme van een roddelcolumnist en de vlotheid van een publieke radiopresentator. Daarna tonen Kratos en zoon respect voor de redenaar en kunnen ze het beste onderbreken met af en toe een vraag om opheldering. Met andere woorden, deze serene seconde klinkt niet nep, laat staan ​​vervalt in verveling! 

God Of War

God Of War Downloaden

Downloaden
 

Enorme hoeveelheid gameplay

Als laatste merkten we Kratos op, hij vond het echter heerlijk om op een fles rood te worden gehamerd en deel te nemen aan een bronorgie! Griekse goden doden met technieken die een jongere ook zou kunnen storyboarden op de achterkant van een geregeerd notitieboekje. Hij en zijn franchise gedijden op adrenaline, en elke interne onrust diende als springplank voor ultrageweld. Wel is de keuze om een emotionele goed uit de verf te laten komen. Tijden wisselen elkaar af en het gloednieuwe God of War spel element vervolg het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Element reboot de reis is langzamer en de karakterisering extra attent, heeft extra heroïsche dromen voor de beruchte antiheld.

Leukste vechtgadget

God of War downloaden is geweldig en biedt een verbluffend specifieke en pluche wereld die is gebouwd met een detailniveau dat het wonderbaarlijk maakt om te ontdekken. Heeft bijvoorbeeld ruimte om te ademen, waardoor de achtbaanrelatie van Kratos en Atreus kan worden opgebouwd in een element dat bijna kan wedijveren met Rust. Hoewel de massa is aangepast voor God of War, heeft het nog steeds een van de meest boeiende en opwindende vechtsystemen in gaming.

Velen bezorgen Kratos een moeilijke rit en verwerpen hem als een eendimensionale boze vleeskop! Maar dit bewijst hem een ​​enorme slechte dienst. Kratos is een van de beste personages in videogames en dit verhaal geeft een al uitstekend persoon veel extra intensiteit. Bovenal is Kratos een man met een conflict. Sparta was gevlucht tussen al het verlies van levensstijl en vernietiging als gevolg van zijn handen. Hoewel Kratos niet zijn hart aan de kransslagader heeft, zoekt hij een rustiger bestaan.

Ongelooflijk geschikt

Het verhaal begint op de begrafenis van Kratos-partner, en we kijken naar hem en zijn zoon, Atreus! Omdat ze misschien proberen haar as op de grootste top in alle natiestaten te plaatsen. Sony Santa Monica doet een opmerkelijk proces om Kratos innerlijke strijd te portretteren, ongeacht of hij weinig of nee uitspreekt. Bovendien kan Atreus ook het meeste praten en regelmatig, klagend, is het de terughoudendheid van Kratos die boekdelen spreekt. De keuze om zijn verleden van elke persoon te verbergen, samen met Atreus, heeft tot gevolg dat zijn zoon zich ongewenst, onbemind en onwaardig voelt.

God Of War Trailer

Start van een gloednieuwe trilogie

Wat betreft de gebruikelijke algehele prestaties, wil er unieke lof worden geschenen op het volledige gebrek aan laden van videoweergave eenheden van God of War. Gedeeltelijk slimme illusie, component absolute tovenarij, de instelling heeft een geweldig project voltooid om de game te onderhouden! Ga met de drift in zijn geheel mee. Als je ervoor kiest om lang te spel actie, zul je niet betrapt worden op het observeren van een scrollwiel of voorbereid in een lift! Zelfs na de dood in de strijd. Evenzo, aan het front, heeft het downloaden God of War een van de kwaliteit in de zakelijke onderneming. 

Niveau van de taak van de vijand, maar het is relatief winstgevend als je er eenmaal bekend mee bent. Tot slot vertelt God of War een geweldig verhaal via een lieflijk spectrum dat bezaaid is met een flink aantal druppels bloed van je vijanden. Het is dan ook een schande dat eindbaasgevechten zijn mislukt door op elk niveau de wegkant te gebruiken om opmerkelijk eentonig te worden! Maar als dat het tarief is van wat Santa heeft gebouwd, is het zeker een vergoeding die het waard is om te betalen.

God Of War

God Of War Gratis

Downloaden

Minimale vereisten

GPU: Nvidia GTX 960 (4GB) or AMD R9 290X (4GB)
CPU: Intel Core i5 2500k (4 core 3.3Ghz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1Ghz)
RAM: 8GB
Storage: 70GB HDD
OS: WINDOWS 7 / 8.1 / 10 (64-bit)

Aanbevolen vereisten

GPU: Nvidia GTX 1060 (6GB) or AMD RX 570 (4GB)
CPU: Intel Core i5 6600k (4 core 3.5Ghz) or AMD Ryzen 5 2400G (4 core 3.6Ghz)
RAM: 8GB
Storage: 70GB SSD
OS: WINDOWS 7 / 8.1 / 10 (64-bit)

Leave A Reply

Your email address will not be published.