Watch Dogs 2 PC Spele Dutch Downloaden activering

0

Watch Dogs 2 PC Downloaden is ontworpen voor gebruikers PC platform Windows voortzetting geënt op de Grand Theft Auto-serie sandboksowej actiegame Watch Dogs uit 2014 waarin het karakter van voormalig criminelen, we gebruikten hun vaardigheden hacker en een aantal moderne gadgets om stedelijke infrastructuur en allerlei communicatie-apparatuur. Volgens het concept van de serie, ook wordt begeleid, maar ook bij het tweede deel van de cyclus.

Watch Dogs 2 Downloaden PC Spele

Watch Dogs 2 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Voor de creatie van het spel overeen met re interne studiecommissie Ubisoft onder leiding van het team van Ubisoft Montreal, gelet op verdienstelijke wijze dergelijke populaire series als Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia, Tom Clancy’s Splinter Cell of de laatste cyclus leest Tom Clancy’s Rainbow Six. Watch Dogs 2 Spele PC Dutch officieel aangekondigd 8 Juni 2016 jaar, en dus ruim twee jaar na de release van het origineel. Het spel werd uitgebracht op 15 november zowel op PC als op de meeste consoles 8e generatie.


Vergeleken met de ernstige en nogal grimmig plot van de eerste wacht honden, het tweede deel van de cyclus nadert het onderwerp in meer ontspannen. Het spel werd verplaatst naar een gloednieuwe stad San Francisco, en het plezier van een man genaamd Marcus Holloway, lid van de lokale groep hackers Dedsec genoemd. Haar leden willen niet alleen strijd tegen het centrale besturingssysteem CTO’s, maar bovenal … lol. Dankzij Game Watch Dogs 2 heeft een veel lichter dan zijn voorganger, die zagen de wedstrijd door de ogen grimmig wreker.

Watch Dogs 2 – Trailer


Algemene aannames gameplay Watch Dogs 2 Spele PC zijn niet veranderd. We krijgen dus wederom plaatsvindt in een open wereld, third-person actiegame, die in termen van mechanica heel herinnert aan haar serie Grand Theft Auto. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk cyclus Watch honden uit de wedstrijd is echter de mogelijkheid van hacking milieu door de gehele massa van gadgets en dit aspect van de game was een voortzetting duidelijk ontwikkeld. Terwijl wij spelen want we kunnen manipuleren zowel de voertuigen, evenals andere elementen van het milieu tot een groter aantal manieren. Daarnaast worden in het spel bestaat de mogelijkheid van zogenaamde gigantische hack waarmee het heft in eigen handen nemen meerdere apparaten tegelijk (bijv. alle smartphones voorbijgangers). In Watch Dogs 2 Marcus Holloway tot haar beschikking heeft wel een paar nieuwe speeltjes, zoals vliegen drones, op afstand bestuurde toy car of een wapen gemaakt met een 3D-printer. De makers hebben geprobeerd voor een nog grotere flexibiliteit bij het toewijzen van de volgende taak hebben, die, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers kunnen bewegen in verschillende mogelijkheden (vb. Kruipen of open gevecht). De game bevat ook verbeterde rijeigenschappen miniatuurautootjes en het verplaatsen van de held, die vertrouwd is met de indrukwekkende art parkour.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q8400 2.66GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 768MB / AMD Radeon HD 5770 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4770K 4-Core 3.5GHz / AMD FX-9370
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Watch Dogs 2 Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.