Contraband Police Download Gratis PC

0

Contraband Police Download Gratis PC is een simulatiegame voor privécomputers met Windows. Daarom is de waarneming de schilderijen van de Poolse studio Crazy Rocks, bekend van de vechtende straatvechtpartij Contraband Police Gratis PC. De release van productiegroei zal worden uitgevoerd met de hulp van het PlayWay bureau! Die heeft veel beroemde videogames, waaronder Agony of Car Mechanic Simulator 2018.

Contraband Police Download Gratis PC

Contraband Police Download

Word een echte grensverdediger

Het verhaal in Contraband Police Download Gratis PC is slechts een voorwendsel, omdat de game in werkelijkheid een algemene simulator is zonder een dieper plot. De belangrijkste zorg van de productie is smokkel. Bovenal imiteert de speler een politieagent wiens project het is om smokkelaars te vangen. Smokkelaars verschepen illegaal spullen in verschillende soorten schuilplaatsen, die ze Contraband Police Download.

Überraschenderweise endet das Gameplay des simulatie bei der Inspektion von Dokumenten und Autos am Checkpoint nicht, das Spiel hat bereits eine ziemlich große Karte implementiert, obwohl natürlich viele Orte noch geschlossen sind. Gefangene aus einer vorübergehenden Haftanstalt in ein Gefängnis zu bringen, und wir selbst liefern alle beschlagnahmten Illegalen an das staatliche Lagerhaus und erhalten für beide actie gute finanzielle Belohnungen.

Contraband Police Download

De deelnemer is een smokkelwaar politieagent

Wat de gebruikte oplossingen betreft, biedt het spel in Contraband Police Download Gratis PC een aantal kansen! De speler speelt als politieagent en heeft de keuze om te voorkomen dat chauffeurs bij elke gewone grens manipuleren. Omdat bijna elk lichaam dat de Verenigde Staten van de Verenigde Staten binnenkomt, een smokkelaar kan zijn. Daarom moet u uw competenties illustreren.

Zum Beispiel kamen nach der Übergabe der gesamten Schmuggelware und zweier Gefangener mehr als dreitausend Dollar auf mein Konto, die ich dann sicher für Werkzeuge ausgab. Ja, in einem kommunistischen Land kauft sich der Wächter Werkzeuge zum Öffnen der Contraband Police Download free, Reifen und anderer Behälter auf der Suche nach Schmuggelware, sodass der Spieler regelmäßig zum Händler gehen und alles kaufen muss, was er braucht.

Contraband Police Download

Binnen de wet

Met andere woorden, het is onder andere essentieel om de bundel te bekijken, om te controleren of de hele partij eruit ziet zoals het hoort. Voel je een echte ouder en volwaardig model Contraband Police Download om onwettige smokkel te voorkomen. Schrijf een prijskaartje dat geschikt is voor de gevonden fouten. Daarom bent u aansprakelijk voor het toelaten van defecte auto’s om de grens te passeren.

Alle acties van de smokkelwaarpolitie hebben invloed op waardering onder andere bewakers Autobahn Police Simulator 3 Download. Het doel van de lach is om ze te ontdekken en op te eisen. De smokkelwaarpolitie vullen en alle delinquenten in beslag nemen. Het project van de speler is om chauffeurs te vinden en de lijst met producten die tijdens de grens worden vervoerd, te testen. Zoek op dezelfde manier naar gesmokkelde contraband police free download pc game.

Eenvoudige paspoortcontrole

Andere illegale gadgets, verborgen auto onderdelen of zendingen. Beslis uiteindelijk of u bepaalde smokkelwaar documenteert of steekpenningen aanneemt en de smokkelaar doorlaat. Contraband Police Download aanhouding voor je eersteklas schilderijen of verlies het voor fouten. Besteed daarna uw elementen aan publicatieverbeteringen zoals het nieuwe inspectiesysteem Contraband Police Download Free.

Dies ist ein sehr interessanter Vorgang, da Sie ständig auf die Karte schauen müssen, während Sie die Blinklichter einschalten und nicht mit allen zusammenstoßen. Darüber hinaus gibt es Situationen, in denen Angreifer einfach auf die Gase schlagen und die Barriere durchbrechen. In solchen Situationen können wir in einem Laib sitzen und den Verbrecher überholen und mit voller Geschwindigkeit gegen ihn prallen. Contraband Police Download

Bijvoorbeeld in een batterij

Bovenal kan nieuwe dag een paar verrassende beleidsregels voor voertuigen overbrengen, zoals maximale uitstoot van uitlaatgassen, basisgewicht of verboden lading. Bovendien kan een aantal van de vervoerde producten, inclusief wapens of drugs, verborgen worden onder de motorkap van de auto! Evenals unieke ongebruikelijke locaties contraband police pc game download. Het project van de speler is bijvoorbeeld om te testen of de smokkelwaar niet is verborgen. Contraband Police Download

Bestuur de bordgadget

De speler wil echter letten op kapotte spiegels of kapotte koplampen, Contraband Police Gratis Download en als deze defecten worden gevonden, is het moeilijk om de juiste rijdruk te bepalen. Tot slot krijgt de begeleide persoon dagelijks nieuwe adviezen en bevelen, bijvoorbeeld met betrekking tot het manipuleren van machines binnen de gewichtsbeperking Smokkelpolitie. Daarna kun je vastgehouden smokkelaars arresteren of steekpenningen ontvangen.

Als u uw hand moet proberen als een gebogen handhavingsfunctionaris, breidt de Contraband Police Download for pc uw privéwerkbeleid uit. Voor het voltooien van het werk profiteert de speler van elementen die kunnen worden besteed aan bijvoorbeeld de aanschaf van nieuw gereedschap of het gebruik van een politiehond. Met andere woorden, die download contraband police pc oplossingen maken een extra effectieve voertuigcontrole mogelijk!

Hoe Contraband Police PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Contraband Police Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Contraband Police

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bits versies)
 • Processor: Intel Core i5-6600 @ 3,3 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 12GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 of AMD RX 560 (3GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bits versies)
 • Processor: Intel Core i7-9700 @ 3,6 GHz of AMD Ryzen 5 3600 @ 3,6 GHz of gelijkwaardig
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 2060 of AMD Radeon RX 5700 (6 GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 12 GB beschikbare ruimte

Contraband Police Gratis Download

Contraband Police


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.