De Sims 4 Middelbare School Download Gratis

1

EA heeft aangekondigd dat De Sims 4 Middelbare School Download Gratis een ontwikkelingspakket met een middelbare schoolthema krijgt, zodat spelers zich de beste of meest verschrikkelijke lange periodes van hun leven kunnen herinneren. Het High School Years uitbreidingspakket voegt veel nieuwe elementen toe aan De Sims 4 Middelbare School Download met als doel dat spelers hun Sims het echte middelbare schoolinzicht kunnen geven. Sims zullen eigenlijk naar lessen willen gaan, rondhangen in de kantine, naar het schoolbal gaan.

De Sims 4 Middelbare School Download Gratis De Sims 4 Middelbare School

Downloaden

Het drama van een tiener zijn

De goede tijden houden echter niet op wanneer het belsignaal klinkt, aangezien Sims ook kunnen deelnemen aan verschillende buitenschoolse oefeningen en elk van de moeilijke aspecten van de puberteit kunnen doorstaan als het niet voldoende was om er zelf doorheen te gaan. De Sims 4 Middelbare School Download Gratis uitbreiding wordt op 28 juli 2022 verzonden en kan nu vooraf worden aangevraagd.

De mensen die vóór 8 september een aanvraag indienen, komen eveneens in aanmerking voor een aantal pre request beloningen, waaronder de computergestuurde content van Flowing Streamer Gear, waarmee je Sims hun beste leven als krachtpatser kunnen voortzetten. De substantielading vergezelt de Groove Tube afstandsbedieningsluidspreker, Spine Reticulating Gamer stoel en Tri Hard LED borden De Sims 4 Middelbare School Download.

In navolging van een gids voor

De Sims 4 die loopt van juli tot september, heeft Maxis een trailer afgeleverd voor het verse, nieuwe uitbreidingspakket, High School Years. Het is ten noorden van een jaar geleden dat Cottage Living, de laatste uitbreiding, werd opgeleverd en nu komt er eindelijk weer een. Bereid je voor om terug naar school te gaan, want je zult je tienerjaren herinneren. Boba kunnen drinken en een deal kunnen najagen bij De Sims 4 Middelbare School Download Gratis. Allemaal voordat ze naar het onmetelijk belangrijke bal gaan.De Sims 4 Middelbare School

School en buitenschoolse evenementen

Stukjes roddels over een ontwikkeling in het thema van de middelbare school doen al geruime tijd de ronde en de jongere De Sims 4 Middelbare School Download Gratis in de gids, naast foto’s van schoolhardware, ondersteunden die hypothese. Doe mee met de geheime trailer om wat informatie te krijgen over hun adolescente jaren en de hypothese begon. Middelbare schoolklassen, schoolbals, cheerleading, groepen, nerds en spierballen, individuen in een opslag duwen en nog veel meer werden onmiskenbaar beschouwd als mogelijke pack overwegingen.

Momenteel kunnen we zien dat de overgrote meerderheid van deze het peloton lijkt te hebben bereikt. Je tiener Sims zullen eigenlijk naar de middelbare school willen gaan, omgaan met de twee opvoeders en vrienden, rondhangen in de gangen en hun opslagruimte aanpassen. Daarnaast worden er naschoolse oefeningen aangeboden, waaronder cheerleading en verschillende spel simulatie. Jongeren zullen verwend worden omdat ze dichtbij de studiezalen in Copperdale High School ook de Plumbite werf kunnen onderzoeken.

Tijdens schooluren

De Sims 4 Middelbare School Download Gratisjaren neemt spelers mee op een ontwikkelingsexcursie om individuele verhalen te vertellen over zelfonthulling en de show van een tiener, hoofdproducent van De Sims 4 Middelbare schooljaren. Sims zullen ontdekken hoe ze school en buitenschoolse gelegenheden kunnen afwisselen, langdurige metgezellen kunnen structureren en bepalende momenten zoals het schoolbal kunnen beleven.

Ze konden hun eigen stijlvoorkeuren en aversies koesteren met de nieuwe Trendi applicatie met kleding die is gepland door Depop dealers. De middelbare school is een verbazingwekkende ontwikkelingstijd en we moesten spelers de kans geven om hun eigen, aangepaste middelbare school ontmoetingen te maken en opnieuw te doen voordat hun De Sims 4 Middelbare School Download Gratis de jeugdige volwassenheid bereiken. De Sims 4 Middelbare School

Studenten kunnen deelnemen aan activiteiten

De Sims 4 Middelbare School Download gratis onlangs samengewerkt met verschillende merken, waaronder Moschino en MAC, samen met individuele modeontwerpers en contentmakers. In de buurt van de componenten van de middelbare school, bevat deze extensie ook inhoud die is gericht op jonge patronen die zijn gemaakt in een samenwerking met het commerciële designcentrum Depop, een merk dat uitzonderlijk beroemd is bij tieners en vaak wordt gezien op TikTok.

Een ander venster zorgt ervoor dat tieners kunnen ontsnappen na tijdsbeperking, een van de beste hoogtepunten uit eerdere voorbeeldige De Sims 4 Middelbare School Download gratis titels en ontwikkelingspakketten, dus ongeacht of ze zich in een moeilijke situatie bevinden, kunnen ze ook de uitdaging aangaan om tijd door te brengen met vrienden. De liefde van adolescenten is nog een fundamenteel aandachtspunt van de DLC, en Sims zullen waarschijnlijk hun collega’s in de maling nemen.

Er zijn tal van andere nieuwe functies

Degenen met hun eigen stijlconcept kunnen ook outfits verkopen op de nieuwe Trendi applicatie in een missie om een Simfluencer te worden. Maak je kamer je eigen, plan outfits met kleding die is gepland door Depop verkopers en word een Simfluencer! Jongere De Sims 4 Middelbare School Download gratis kunnen geld verdienen door outfits te verkopen en looks te adverteren die ze op Trendi plannen, rechtstreeks vanuit hun kamers, die momenteel intuïtiever zijn dan ooit in de recente geschiedenis.

Gebruik een pc, lees een boek in bed of voer zelfs een padgevecht! De middelbare school is een periode van zelfonthulling. Vind de zekerheid om je geliefde mee uit te vragen of het lef om hooky te spelen, sta niet toe dat het hoofd je te pakken krijgt. Jongere Sims zullen hun eigen voorkeuren onderzoeken en nieuwe kansen krijgen om ondeugend te zijn. Trucs en ontsnappen in de avond kan gevolgen hebben, dus pas op dat je er niet achter komt De Sims 4 Middelbare School Download gratis.

Zeven nieuwe kavels om te verkennen

Dans de hele nacht op het schoolbal en prijs je afstudeerdienst met dierbaren, ervan uitgaande dat je op de hoogte blijft van je huiswerk. Depop makers Jeremy Salazar, Sha’an D’Antes, Lapoze McTribouy, Selena Williams en Bella McFadden hebben alle geplande kledingstukken die De Sims 4 Middelbare School Download gratis in de game kunnen kopen. Ondanks die bepalende momenten kunnen Sims diepgewortelde metgezellen worden, door verschillende adolescenten worden gevraagd.

Deelnemen aan naschoolse oefeningen en groepen, en de achtbaan van de adolescentie ervaren. Je zult een aantal extra subtiliteiten vinden, waaronder uitdrukking van nieuwe kleding, nieuwe structuurdingen en een andere Trendi applicatie voor het verkopen van georganiseerde outfits in Maxis High School Years aangiftepost, die ook onthult dat een gratis update voor alle Sims toegankelijk wordt gemaakt De Sims 4 Middelbare School Download gratis pc dichtbij de ontwikkeling. De Sims 4 Middelbare School

Twee iconische middelbare school evenementen prom en afstuderen

De middelbare school is op dit moment geen donker gat in De Sims 4 Middelbare School Download gratis. Net als De Sims 4 Landelijk Leven gelegen DLC, biedt de naderende levering een grote groep nieuwe jeugdoefeningen voor beide tijdens de lessen. Sims moeten erin slagen om naar de klas te gaan, wekelijkse tests te doen, en het schoolhoofd, dat wordt beschouwd als een wrede machtsfiguur.

Adolescenten kunnen ook deelnemen aan naschoolse oefeningen: ze kunnen lid worden van de voetbalploeg die bekend staat als de Womp Womps of cheerleadingploeg, naar een schaak club gaan en naar gelegenheden zoals wetenschapsbeurzen kijken. Nieuwe sociale contacten op school zijn ook toegankelijk in de middelbare schooljaren. Tieners kunnen nieuwe trucs uithalen, zoals het plaatsen van een geurbom in de De Sims 4 Middelbare School Download gratis opslagruimte van een andere student of het overnemen van controle over het PA framework. De Sims 4 Middelbare School

Beïnvloed hun relaties in de toekomst

De Sims 4 Middelbare School Download gratis jaren zullen spelers onbeperkte zeggenschap geven over de belangrijkste gelegenheden op de middelbare school, zoals het schoolbal en het afstuderen. Jongere Sims kunnen besluiten om nog een understudy naar het bal te vragen met een uitzonderlijke promotieactiviteit, besluiten om alleen te gaan, met metgezellen te gaan of de dans in het algemeen te omzeilen.

Wanneer een Sim een bal regelt

Kunnen ze buitengewone outfits kiezen, zich samen met metgezellen voorbereiden op de grote avond en zelfs beslissen ten gunste van de soevereiniteit van het bal. Spelers kunnen ook onderdelen van het bal besturen, zoals muziek, hapjes en dansschema’s. Het zou geen inzicht zijn in de middelbare school zonder afstuderen, en het lijkt erop dat spelers de gelegenheid op dezelfde manier kunnen ontwerpen als verschillende gelegenheden in De Sims 4 Middelbare School Download, zoals bruiloften en bijeenkomsten.

Volgens het ingenieursschema kunnen Sims zich voorbereiden op de headliner door bezoekers te verwelkomen, hun outfit te kiezen en cadeaus te krijgen voor metgezellen en instructeurs, en dat alle keuzes die je De Sims 4 Middelbare School Download Gratis tijdens hun middelbare schoolexcursie heeft gemaakt, van invloed zullen zijn op hoe hun afstuderen verloopt. Desalniettemin, in het geval dat ze worden gekregen, kunnen ze worden geconfronteerd met disciplinaire resultaten en een gebrek aan vertrouwen in verbindingen.

Ups en downs van de middelbare school

Dit houdt in dat Sims met slechte cijfers niet mogen deelnemen aan het afstuderen, ondanks het feit dat het nog niet duidelijk is dat dit impliceert dat Sims gedwongen zullen zijn om een langere periode van de middelbare school te herhalen. Hoewel de trailer van De Sims 4 Middelbare School Download gratis duidelijk bedoeld is om te pronken met een ideale aanpassing van de titel, laten de elementen die door EA worden uitgelegd, zien dat dit uitbreidingspakket buitengewoon potentieel heeft.

Het biedt het belangrijkste dynamische schoolinzicht in de Sims vestiging en kan zelfs veel diepgang toevoegen aan de levensfase van de jongere. Voor Sims 4 spelers die graag met jeugdigere Sims spelen en voor degenen die voortdurende interactie met het gezin en uitzonderlijke mechanica waarderen, kanDe Sims 4 Middelbare School Download jaren misschien wel het meest geaarde uitbreidingspakket in de serie tot nu toe worden.

Hoe De Sims 4 Middelbare School PC instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download De Sims 4 Middelbare school PC knop
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kun je gratis genieten van De Sims 4 Middelbare School PC
Systeemvereisten (minimaal)
CPU: Intel Core 2 Duo E4300 of AMD Athlon 64 X2 4000+ (2,0 GHz Dual Core vereist bij gebruik van geïntegreerde grafische kaart)
RAM: 2 GB
Besturingssysteem: Windows XP
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6600 of ATI Radeon X1300 of Intel GMA X4500
GELUIDSKAART: Ja
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 10 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 128 MB
Systeemvereisten Aanbevolen:
CPU: Intel Core i5-750 of AMD Athlon X4
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: 64-bits Windows 7,8 of 8.1
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 650 of beter
GELUIDSKAART: Ja
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 10 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 1024 MB

De Sims 4 Middelbare School Download

De Sims 4 Middelbare School

Downloaden

1 Comment
  1. ilona says

    Deze game is fantastisch 🙂 Bedankt voor de gratis game

Leave A Reply

Your email address will not be published.