Farming Simulator 15 activering of een volledige PC games Download

0

Farming Simulator 15 PC Dutch Downloaden is de zesde editie van de populaire farming simulatie reeks studies reuzen Software, die helpen bij het beheren van hun eigen boerderij. Deze keer was de actie vindt plaats in twee verschillende omgevingen (nieuwe gebieden zijn Scandinavische). Innovatie moet ook toevoegen aan de houtindustrie, een hogedrukreiniger en een nieuw productaanbod. Terwijl uitgebracht in 2014. Farming Simulator slechts 14 ging in de handen van houders van handhelds (PS Vita en 3DS), de volgende editie, met nummer 15, werd opnieuw gecreëerd voor “grote” hardwareplatforms. Van oudsher houden wij ons bezig met bedrijfsbeheer simulator, die het werk van de Zwitserse studio reuzen Software.

Farming Simulator 15 Dutch Downloaden PC

Farming Simulator 15 Downloaden PC Dutch

Downloaden


De uitgangspunten van het spel zijn niet veranderd ten opzichte van zijn voorganger. We vervolgen onze taak is, aanplanten, veehouderij en koopt meer en betere uitrusting en benodigdheden voor ons akkerbouwbedrijf met geld verkregen uit de verkoop van agrarische grondstoffen en andere goederen die op onze boerderij. Deze keer was de “deal” kunnen leiden in twee verschillende omgevingen. Op de standaardlocatie, bekend van vorige weergaven, vervoegde in Noord-Europa (Scandinavië), gekenmerkt door verschillende landschappen en sommige andere omstandigheden – bijvoorbeeld de aanwezigheid van nog meer bosgebieden. Samen met een andere nieuwigheid, die voor het beheer van het bos – extra uitrusting die ons toelaat om te bezuinigen. Zo is de apparatuur niet kon missen uit nieuwe producenten, zoals New Holland en Ponsse. It


De nieuwe productie reuzen Farming Simulator 15 PC downloaden doorgaan omdat het ontbreken van een motivatie uitdagingen aan het systeem of wegwijzers – iets dat mij pchałoby te gaan tussen de volgende maaibeurt field of fed koe. Ja, ik hier om geld in te zamelen voor de aanschaf van nieuwe gecertificeerde machines en uitbreiden van hun bedrijf, alle initiatieven van de toegewijde mij vrij om actie te ondernemen. Het probleem is echter dat buiten deze elementen in de game nog niet iets gevonden dat vakkundig nakręcałoby de race. Het is waar dat het beeld van de missie van de editie 2013 terugkeer bestaat uit een set van taken hier met een lokaal agentschap, maar toch graag willen zien wat de ontwikkeling van dit idee.

Farming Simulator 15 – Trailer


Nieuwe voertuigen dat niet alle vernieuwingen in deze versie van de game. Studio reuzen Software toegevoegd aan de gameplay een geheel nieuwe ruimte waar we kunnen spelen – Scandinavië, evenals haar verschijning in Noord-Amerika. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij een compleet nieuwe graphics engine en physics. In de wedstrijd was er een nieuwe activiteit beschikbaar op onze boerderij – houtproductie, en een nieuwe, samenhangende productie machines, waarin we natuurlijk persoonlijk begeleid. In de Farming Simulator 15 PC Dutch heeft ook een multiplayer-mode. U kunt hem uitnodigen om te spelen maximaal 15 vrienden en co-ontwikkeling van hun bedrijf.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 7500 LE / AMD Radeon X1050
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E6850 3.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 6670
 • DirectX®: 9.0c
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Farming Simulator 15 Dutch PC Game

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.