Firewatch PC Dutch Games Downloaden

0

Firewatch PC Dutch behoort tot het genre van de adventure games, waarin we de actie vanuit het first person perspectief en onze hoofdactiviteit is de exploratie en volg het pad door de opstellers van de verhaallijn. We worden geconfronteerd met een debuut productie van onafhankelijke studies Campo Santo, opgericht in 2013 in San Francisco. De samenstelling van dit team bestaat uit voormalige medewerkers van teams die op zoek zijn naar andere producties zoals The Walking Dead: Season One, Mark van de Ninja, de grot, naar huis gegaan, BioShock 2 en Brutal Legend.

Firewatch Dutch Downloaden PC

Firewatch Downloaden PC Dutch

Downloaden

De actie productie vindt plaats in 1989, in het grote bos van de Amerikaanse staat Wyoming. Je speelt met een man genaamd Henry, moe van het leven man van ongeveer 40 die beslist om te breken met hun dagelijkse problemen. Hij loopt weg van de beschaving, om alles over de zomer als hoedster van het bos, wiens voornaamste taak is om te trachten de leden van de hoge toren tussen de bomen. Dagen gaan hem patrouilleren in het park en via de radio te spreken met superieure genaamd Delilah. Schijnbaar stille werking alleen (ondanks de heersende droogte en blijft de voortdurende noodtoestand) snel complexer wanneer rond Henry beginnen te gebeuren vreemde dingen.


Naast exploratie, een zeer belangrijk onderdeel van het spel is het bouwen van interpersoonlijke relaties met de enige vorm van onafhankelijke, die ligt in een held. Ondanks de afstand tussen Henry en Delila, de kop wordt een held steeds belangrijker en delen met het beter en beter de details van uw leven. Het spel op de PC platform Windows was created using the Unity motor, dus u kunt verwachten van de esthetische vormgeving, maar niet knock-out detail en het aantal grafische vuurwerk. De kracht ligt in de graphics een beetje komisch-achtige game en geweldige verlichting. De makers Firewatch PC Downloaden rekenen op ervaring in de story mode is dus niet laten verleiden door het verrijken van de titel van elke vorm van multiplayer.

Firewatch – Trailer


Actie Firewatch Dutch pc Games full brengt ons een ongespecificeerde forest in de Amerikaanse staat Wyoming. De speler neemt de rol van de bewaker, die voor de omgeving van de lodge. Het verzorgen van uw bestelling en informatie over bosbranden zijn de belangrijkste taken van het hoofdpersonage. Tenminste tot iets vreemds gaat gebeuren in de stille bossen. Het voornaamste doel van het spel is om de oorzaak te vinden van vreemde verschijnselen. Tijdens de niet-lineaire reizen held slechts vergezeld spraak in een radioamateur. Hij behoort tot de superieure genaamd Deliah. Deze vreemde relatie kan ontaarden in de loop der tijd in een veel diepere relatie. Afhankelijk van de keuzes, kan bijhouden, of worden gespannen en voer een minder vriendelijke tracks.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-2115C 2.0GHz / AMD Athlon II X3 460
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 v4 / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i3-550 3.2GHz / AMD Athlon II X4 620
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon HD 6950
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 4 GB

Firewatch Dutch PC

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.