Free Fire Downloaden spel gratis

0

Garena Free Fire spel is een royale vechtgame die is gemaakt door de Vietnamese engineer Garena. Het testen van de game begon in september 2017. Free Fire’s Beta-vertolking werd geleverd op 20 november 2018, gevolgd door de levering op 4 december 2018. De spelers kregen de game vrij goed met ongelooflijke hulp in Brazilië en Thailand. Het spel werd door Garena verspreid in India, Brazilië, Mexico en Zuidoost-Azië! Geavanceerde hulporganisatie uit Singapore. De titel haalde in 2018 ongeveer 182 miljoen downloads. Daarmee is het de op een na meest gedownloade draagbare vechtgame net onder PUBG.

Free Fire

Free Fire Downloaden

Downloaden
 

Saldo van de wapens in het spel

Het werd in 2019 de meest gedownloade veelzijdige game ter wereld. Het startscherm doet denken aan het vroege PUBG startscherm, met vierkante haken. Verfraaiers bevatten de typische vuurwapenhuiden en kleding! Met als een intrigerende uitbreiding huisdieren, vergelijkbaar met die in Fortnite.

Bij het verzenden van het spel, worden de eerste keer dat spelers in een ingang worden geplaatst die eruitziet als een zitgedeelte in de luchtterminal. Het vliegtuig wordt verzonden en je krijgt een korte realistische weergave te zien waarin de cameracontainer in beeld komt en doorgaat naar de interactiviteit. Het is een computerspel, ik geef het een kans.

Op de een of andere manier tijdens het spel

De geweldige component die we zoeken in dit soort games, ontbreekt. Free Fire downloaden onderzoekt elke mogelijkheid om zijn spel zo beroemd mogelijk te maken door esports gelegenheden aan te kondigen. Zowel lokaal als wereldwijd, maar het zal niet helpen met wat eigenlijk. De interactiviteit is echt vertraagd als ik zou willen denken op grond waarvan de activiteit. Sensatie en de adrenalinestoot die een deel van deze royale vechtgames zou moeten zijn, lijkt te ontbreken.

Verhoog uw verdediging en rugzakken

Als je de kans hebt om een ​​poging te wagen om een ​​aantal professionele gamers of zelfs jezelf te bekijken, zie je dat op dat moment in grote mate bewegen en moet je met een heleboel dingen omgaan. Je moet omgaan met elke soort vijand die naar jezelf toe komt om te controleren of je beschermd bent of niet. Als je de kans hebt dat je heel acceptabel bent in dit spel met in ieder geval een half jaar behoorlijke ervaring.

Nieuw in het Battle Royale-genre

Je zult misschien zien dat je tijdens gevechten je tegenstanders moet verslaan en tegelijkertijd je welzijn in de gaten moet houden. Volg ook dekking voor dichte dekking, behandel je munitie, wissel tussen wapens. Gebruik gloo-verdelers op dezelfde manier, controleer de risicozone en let ook op de speelzone. Zoek naar naderende voertuigen, let ook op het welzijn van uw metgezel en nog wat meer.

Het is een duidelijk feit dat miljarden gamers in deze districten geen consoles of pc’s claimen en de voorkeur geven aan veelzijdig gamen. Bovendien zijn hun telefoons misschien niet de meest recente toonaangevende iPhones of Android-gadgets. In het licht hiervan wordt Free Fire gewerkt. Op deze manier is de basis rechtvaardiging van de kolossale prestatie van de Free Fire pc gratis zeker de rechtlijnigheid die het geeft aan de lokale omgeving van de speler. Bijna iedereen kan op alle gadgets spelen.

Free Fire Trailer

Verzamel wapens en items om je tegenstanders te verslaan

Wat meer is, Garena heeft meegaand een reparateur voor elk wapen gepresenteerd! U hoeft dus niet nauwgezet schoten te regelen om er zeker van te zijn dat u de plons van uw tegenstander raakt en smeken is hier een volkomen verstandige strategie. Downloaden Free Fire, op deze manier, kunnen spelers nonchalant langskomen voor een paar snelle gevechten. Beschermd in de informatie dat ze heel lang niet op de hoogte zullen zijn van de tegenhanger.

50 spelers in één spellobby

Ze kunnen vermoedelijk in elk geval een paar kills krijgen voor elke wedstrijd. Bovendien komen daar de spelers elke dag voor. Garena Free Fire is een Battle Royale-game boordevol hoogtepunten en ondernemingen. Het is een opwindend actie spel boordevol euforie waarin je je metgezellen kunt verwelkomen. Kan vechten tegen spelers van de ene kant van de planeet naar de andere. Free Fire garandeert dat de spelers een aantal goede tijden zullen hebben tijdens het spelen.

Free Fire

Free Fire Spel

Downloaden

System Requirements (Minimum)

Operating system: Windows 7/8/10 (32 and 64bit)
Processor: any dual-core processor with at least 2GHz frequency
RAM: 2GB
Video card: Intel HD Graphics 3000 (requires DirectX 11 compatible card).
HDD/SSD: approximately 4 GB of free space

Recommended Requirements

Operating system: Windows 7/8/10 (32 and 64bit)
Processor: Intel Core i5-680 / AMD FX 6300
RAM: 6GB
Video card: Intel HD Graphics 5200 (requires DirectX 11 compatible card).
HDD/SSD: 4 GB of free space

Leave A Reply

Your email address will not be published.