Ghostrunner Gratis spel

0

Gratis Ghostrunner is een spel over een robotninja die op verdelers kan rennen! Verlaag de tijd, ontwijk slakken in de lucht en dood tegenstanders met een enkele zwaai van zijn zwaard. Het voldoet ook echt aan die verbluffende reden, in ieder geval in zijn beste minuten. Ghostrunner had een maand geleden een open demo, waarmee spelers kunnen parkeren en zich een weg door een korte fase van het spel kunnen banen. De game had bovendien nog een trailer die verscheen tijdens de ontwikkelaar All in! Games, die een deel van de meedogenloze activiteit lieten zien. Zo kreeg ik bijvoorbeeld de kans om meer van Ghostrunner te spelen! Krijg een korte blik op de Cyberpunk ninja-activiteit van iets later in het spel.

Ghostrunner

Ghostrunner Spel

Downloaden
 

De wall running parkour revolutie

Ghostrunner is een eerste individuele actiespel waarin je de leiding krijgt over een nominale Ghostrunner spel! Een samoerai-achtige vredeshandhaver, in een grimmige, tragische uberstad genaamd Dharma Tower. Het hoogtepunt is een gigantische structuur die alles herbergt wat een stad nodig zou hebben om te betalen. Daarna, de meest ongelukkige individuen en het samenstellen van eenheden op de basis en de meest extravagante bewoners die hoog boven al het andere leven. Op het moment dat de Ghostrunner ontwaakt op de basis zonder geheugen! Hij maakt hem bekend dat hij de top moet beklimmen om de kwaadaardige sleutelmeester uit te schakelen die de stad bestuurt. Het is eigenlijk niet het meest unieke verhaal, maar het zorgt voor zaken en zet de mindset.

Om zijn verplaatsing naar de top eenvoudiger te maken, heeft het Ghostrunner downloaden alle standaardbewegingen van een parkour-meester. Gelijkaardig, om rennen, mantelen, glijden, fantastische hop en een vangstrik te verdelen. Bij het benutten van al deze capaciteiten gaat het meer om snelheid dan om nauwkeurigheid! Daarom ren je stuiterend in de richting van een scheidingslijn, je Ghostrunner beweegt vervolgens naar een scheidingsbaan! Op dat punt kun je in een vangst springen en glijden terwijl je landt om jezelf in een verkwikkend en bijna verwarrend tempo te houden. Als je de dingen onder de knie hebt, kun je door al deze bewegingen aan elkaar te hangen een geweldig gevoel van snelheid krijgen. Veroorzaakt springen beginnend met de ene scheidingslijn en vervolgens op de volgende om meer als vliegen te voelen dan de conventionele beweging van activiteitenspellen.

Wereldwijde ramp in Ghostrunner gratis

Terwijl u naar de top van de top gaat, is het gebruik van de manier die van vitaal belang is uw belangrijkste doel. De strijd kan ieders aandacht trekken, weg van de ontwikkeling. In tegenstelling tot de gematigde en overdreven warrige strijd van de meeste huidige eerste individuele activiteitsspellen! Elke vijand in Ghostrunner bijt in het stof met een snelle zwaai van je zwaard. Het belangrijkste probleem is dat je ook in één klap in het stof bijt! Dus de test wordt begrijpelijk hoe je dichtbij genoeg kunt komen om je cut te maken voordat ze die van hen maken.

De strijd van het spel zal over het algemeen plaatsvinden in enorme kamers met tegenstanders verspreid over vaste plaatsen. Rekening houdend met de voortschrijdende methodologie op de manier waarop u ze aanpakt. Elk van deze kamers voelt als het ideale huwelijk van het geheel van Ghostrunner download verschillende mechanica. Evenzo zijn er veel verdelers, hooking focussen en hindernissen waardoor je een bijna groot aantal benaderingen hebt! Schakel je tegenstanders uit, die allemaal verschillende kwaliteiten en tekortkomingen hebben waarmee je rekening moet houden. Vrijwel hetzelfde als Doom veroorzaakte dat het uitvoeren van kwaadaardige aanwezigen het gevoel kreeg een Tony Hawk-spel te spelen. Ghostrunner zorgt ervoor dat vernietiging en strijd aanvoelt als een demonstratie van voorzichtige verbeeldingskracht.

Superkrachtige cyborg

Van wat we in de demo hebben gevonden, kunnen spelers rennen verdelen, een vangstrik gebruiken om op het podium te komen! Snijd tegenstanders in een enkele schone zwaai van het mes, leid slakken om, ren, vertraag de tijd en schuif hun nadering naar de overwinning. Dit was ook allemaal billijk vanaf de demo. Concluderend, de volledige game, het zou niet verbazingwekkend zijn als spelers eerdere capaciteiten opnieuw zouden kunnen ontwerpen. Voer nieuwe programmering in om nieuwe vaardigheden te leren. Het zou bijvoorbeeld fantastisch waardevol zijn als spelers de mogelijkheid hadden om infrarood zicht te openen om tegenstanders door verdelers te zien. Bovenal zijn deze capaciteiten belangrijk om te verdienen in Ghostrunner, omdat de strijd binnen enkele ogenblikken kan eindigen.

Daarom verwacht de voortdurende actie van Ghostrunner dat spelers snel handelen en sneller denken. Net als Mirror’s Edge en Dishonored, zijn er een heleboel ontwikkelingsmechanismen in het spel! Alle spelers moeten een aas krijgen om de kans te krijgen om te volharden. Dit blijkt duidelijk uit de demo waarin spelers projectielen moeten ontwijken, divider rennen. Verlaag de tijd en stuiter allemaal binnen milliseconden van elkaar. Ontwikkeling is essentieel, aangezien spelers net zijn uitgerust met een katana, een wapen dat alleen succesvol is als je in de buurt van een vijand bent. Er is geen ideale gelegenheid om uit te rusten in het licht van het feit dat, in het geval dat u stopt! Daarna word je doorboord door de strijdlustige tegenstanders.

Streep en slash onthoofdingen

Het spel moedigt spelers duidelijk aan om snel te bewegen, en dit wordt nog eens onderstreept door de manier waarop passen werkt. In veel games wordt de ondergang gevolgd door een stapelscherm en een terugkeer naar een checkpoint. De Ghostrunner-download volgt echter de Hotline Miami-strategie. Spelers respawnen na overlijden vrijwel zonder wachttijd. Met één simpele catch-press zijn de spelers terug in het spel en mogen ze het nog een keer proberen. In Ghostrunner downloaden vind je de mogelijkheid om van dak naar dak op te stijgen in Dharma City! Een stedelijke stad boven de minste graad van de Dharma-toren, het mechanische gebied dat bekend staat als de basis. Het is hier waar je de Cybervoid binnengaat, een visuele weergave van het innerlijke systeem van Dharma Tower. Op dezelfde manier kun je frameworks hacken en nieuwe capaciteiten leren in een geavanceerde dojo.

Ghostrunner TrailerBetreed een intense cyberpunkwereld

Door de Dharma-toren te beklimmen met een cutting edge dichtbij, heb je de mogelijkheid om de realiteit achter de nederlaag van de mensheid te ontdekken. De nieuwe trailer vertoont een deel van de nominale Ghostrunner gratis pc capaciteiten die in de Cybervoid zijn geleerd! stuur agressors naar hun lot met geconcentreerde Tempest-luchtinslagen. Gebruik echter voor een dodelijke aanval die het schild breekt. Verder zul je risicovolle Drones ontwijken en naar de neon getinte Dharma City kijken! ze onwetend te maken door erop te springen en over daken te rennen. Weet gewoon dat je voorzichtig en consequent verticaal moet blijven, al was het maar om de brede vitaliteitsschachten te ontwijken die worden beïnvloed door Wavers, gevaarlijke tweevoetige robots.

De trailer eronder zal deze componenten vrolijk bevatten, maar voorzover nieuwe vijanden en capaciteiten anticiperen op een deel van het bijbehorende. Spring achter beschermde Enforcers en sla ze van achteren aan. Monteer geautomatiseerde Drones om over afgronden te zweven, gebruikmakend van de explosie van hun botsing om verschillende agressors uit te schakelen. Spring en benut het verticale vermogen van de Ghostrunner spele om de brede vitaliteitsbalken te ontwijken die zijn neergeschoten door Wavers, verwoestende tweevoetige robots.

Ontdek de geheimen bovenbouw

Drijf agressors terug en stuur ze naar hun lot met de Tempest-capaciteit. Ontgrendel schildbrekende slachtslagen in een oogwenk met de Blink-capaciteit. Verleid door wat Ghostrunner brengt? Kan je nauwelijks wachten op de verzending van Cyberpunk 2077 en heb je iets anders nodig om het gat te vullen? Hoewel we nog geen leverdatum hebben voor Ghostrunner gratis, zou het in de niet zo verre toekomst op pc moeten worden verzonden.

Een andere verwachte koers voor stroomlijning komt voort uit het enorme aantal balken dat wordt geworpen om de RT-effecten in Ghostrunner te creëren. De reflecties zijn bijvoorbeeld het volledige doel, wanneer Battlefield V-verschijning op maximale instellingen ondanks alles er briljant uitziet en slechts 40 procent van het schermdoel gebruikt. Het is nog steeds duidelijk denkbaar om op dat moment een ongelooflijke RT-ervaring van Ghostrunner te krijgen. Kortom, er is gewoon het gevoel dat de vorderingen van Epic in de uitvoering van UE4 samengaan met een groter aanpassingsvermogen bij het picken! Welke effecten u gebruikt, kan een enorme toename betekenen voor de uitvoering in het algemeen.

 

Ghostrunner

Ghostrunner Spel

Downloaden

Spel Ghostrunner Systeemeisen :

Ghostrunner Gratis Officiële minimumvereisten

Besturingssysteem: WIN7-64 bit
Bewerker: Intel i3-2100 / AMD A8-5600k
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570
Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf

Ghostrunner Gratis Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Win 10 64
Bewerker: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz / AMD FX-8370
Grafische kaart: AMD Radeon RX 580 8GB of NVIDIA GeForce GTX 1060
Systeemgeheugen: 16 GB RAM
Opslag: 40 GB ruimte op de harde schijf

 

 

  • Ghostrunner Gratis
  • Downloaden Ghostrunner
  • Ghostrunner Spel
  • Spel Ghostrunner
  • PC gratis Ghostrunner
Leave A Reply

Your email address will not be published.