Greyhill Incident Download Gratis PC

0

Als een lage prijsklasse, een door fans gemaakt vervolg op een traditionele, draagt Greyhill Incident Download Gratis PC gretig slechtste elementen. Van het echte artikel over, negeert alle eersteklas delen en heeft niets origineels te zeggen over zijn persoonlijke. Deze nutteloze horrorsport is zo barebones dat het erin slaagt om zoiets interessants als een invasie van buitenaardse wezens meer te laten aanvoelen als een poging om te gaan volgens de Greyhill Incident Gratis PC.

Greyhill Incident Download Gratis PC

Greyhill Incident Download

Mensen van Greyhill vangen

Die lachwekkend gruwelijk zijn, stealth-gameplay die vastbesloten is om je tijd evenmin te respecteren als levensvatbare, saaie omgevingen en allerlei eigenaardige bugs die een toch al onplezierige reeks klusjes opslokken, biedt Greyhill Incident Download slechts een paar redenen om het aanbevelen. Ook al is het zo gruwelijk dat het gevaarlijk dicht in de buurt komt van hilarisch, geen enkele grinnik of facepalms kan deze blindganger van een spel avontuur kopen.

Greyhill Incident probeert een klassiek verhaal over de invasie van buitenaardse wezens te vertellen, waarbij je in de samenzweerderige, autoriteiten hatende laarzen van Ryan een ongehuwde vader die een honkbalknuppel hanteert en altijd buitengewoon verontwaardigd is over alles. Onze emotioneel riskante hoofdro lspeler komt in The Outlast Trials Download terwijl kleine grijze buitenaardse wezens zijn landelijke stad binnenvallen en de bevolking beginnen te ontvoeren. Greyhill Incident Download

Elementen met alien

Het verhaal dat volgt is kronkelend en volslagen onzin, en laat je een ononderbroken reeks dwaze boodschappen rond de stad afmaken die alleen vage doelen hebben greyhill incident pre order. Ze bieden geen enkel waypoint, waardoor je kunt ronddwalen tot je de sleutel van de deur of een brandstoftank vindt die je nodig hebt om verder te komen. Er is niets verrassends of grappigs, alleen klusjes. Al dat gezwoeg eindigt slechts 3 uur later met een volledig einde.

Het sluit tenminste genadig deze tegenslag af, die spottend veel te lang duurt en ook veel te kort is greyhill incident physical copy. De communicatie is zonder twijfel een van de meest verbijsterend pijnlijke dingen waar ik ooit naar heb geluisterd. Dat gezegd hebbende, de enige evenementen zijn terecht enkele van de hoogwaardige momenten van Greyhill Incident Download gratis geweest, hoewel ze helemaal niet de moeite waard zijn. Greyhill Incident Download

Enkele spannende zoektochten

De eigenlijke tragedie van Greyhill Incident zit hem echter in wat het van je vraagt: extreem langzaam rondlopen en dekking bieden voor niet-intimiderende grijze buitenaardse wezens die gewapend zijn met speelgoedwapens gedurende de hele duur. Dit is een stealth-sport die blijkbaar vastbesloten is om te bewijzen dat stealth-mechanica niet leuk is, met enkele van de meest gewetenloze lay-outkeuzes die ik in lange tijd heb gezien.

De belangrijkste van de fouten is hoe traag je passeert tijdens het hurken of wandelen, wat zelfs de kleinste verantwoordelijkheden veel te lang op zich laat wachten. Hurken is belangrijk om het oog van de buitenaardse wezens te vermijden die rondlopen om je ter plekke te ontvoeren, maar ondanks het feit dat je misschien wegkomt door door elk gebied te sprinten, heb je nog steeds een uithoudingsvermogenmeter die absoluut eeuwen nodig heeft om zichzelf te herstellen.

Verborgen voor de Grijzen

De echte stealth mechanismen om je te helpen niet te worden betast tot verlies van mensenlevens zijn bijna onbestaande: je kunt je verstoppen in vuilnisbakken en auto’s zoals je ze in de internationale markt aantreft, en dat is letterlijk het opgeven van de lijst. Verbergen, zoals vaak het geval is in stealth-games, is op zich niet echt een lachertje, en je moet ook aannemen dat je eindeloze minuten besteedt aan het stoppen met eigenlijk niets anders te doen.

Gehurkt in hout of naar de quilt van darkish gaan, verbergt u niet; buitenaardse wezens zien er dwars doorheen, misschien hebben ze een geweldige verbeeldingskracht en vooruitziendheid, maar Greyhill Incident hapt niet naar adem om de fouten op te schrijven. Je hebt geen stenen of flessen om mee te gooien, of een andere benadering om de vijand af te leiden; in feite zijn er geen benaderingen om stealth zelfs maar een beetje te stimuleren. Greyhill Incident Download

Kleine grijze mannen

Laten we communiceren over de buitenaardse wezens die op je jagen, omdat ze misschien wel de minst opwindende horrormonsters zijn die ooit zijn gemaakt. Ze zijn klein, grijs, vaag en maken coole animatiefilmgeluiden alsof ze hun niet-bedreigende aard willen versterken. Als ze je zien, lopen ze snel naar je toe en grijpen je, waardoor je slechts enkele seconden hebt om te onderbreken voordat het scherm zwart wordt en je weet dat je bent ontvoerd.

De buitenaardse wezens blijken nog lachwekkender te zijn nadat je begrijpt hoe gemakkelijk het is om ze gewoon meteen te doden. Je hebt niet genoeg munitie voor je revolver in greyhill incident release date gevonden, wat een van de meest onrealistische delen van de plaatsing is, omdat het wordt verondersteld een landelijke Amerikaanse stad te zijn vol met Old Glory en tractoren, maar je wilt waarschijnlijk kogels om buitenaardse wezens te doden greyhill incident ps5 release date. Greyhill Incident Download

Dorp Greyhil

Als je echter geen munitie meer hebt, verdoof je vijanden met je honkbalknuppel lang genoeg om je een gevaar te geven om uit te breken greyhill incident platforms. Het is echter over het algemeen veel minder moeite om ze voorbij te sluipen, maar gewapend met de wetenschap dat ze in feite gewoon stompe grijze verliezers zijn, maakt de hele ervaring nog extra lage inzetten. In werkelijkheid hebben ze me tijdens mijn hele playthrough actie.

Ondanks de consistente zoektocht naar slecht beschreven doelstellingen, zijn er een paar eersteklas aspecten aan Greyhill Incident Download PC. De wijd open straten maken de ervaring van de deelnemer bloot, verraden door de stralen van maanlicht en glanzende straatlantaarns. Ongeacht de tekortkomingen, deze sport is prachtig. Er waren momenten dat ik gewoon stopte en keek hoe het maanlicht aan- en afnam omdat het door een oude molen of een paar struiken ging.

Genoeg actie

Het zoemen van verlichtingsarmaturen, het tikken van een klok, het huilen van de wind en het kraken van een molen komen allemaal samen om een werkelijk griezelige omgeving te creëren. De kleine onervaren kerels zorgen zelf voor ladingen op deze tak Perp Games. De buitenaardse wezens zelf zijn gewoon het stereotiepe grijs, snel met onbewogen, ingevallen ogen. Het zijn echter de vocalisaties die ze maken, de klikken, die ervoor zorgen dat ze echt buitenaards worden.

Hoe Greyhill Incident PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Greyhill Incident Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Greyhill Incident

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i3-7300 / AMD Ryzen 5 1400 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580 of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 590 of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Greyhill Incident Gratis PC Download

Greyhill Incident Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.