I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

0

In I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download kun je deze verlaten kale regio omtoveren tot je eigen privéparadijs. Als de overgebleven menselijke overlevende moet je de I Am Future Cozy Apocalypse Survival gratis bronnen van de Tinybuild accumulatie ontdekken en een comfortabel huis bouwen terwijl je probeert de thriller te vinden van wat de beschaving is overkomen. De game stelt spelers in staat om apparaten te maken van vintage apparaten.

I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

In puin en overstroomd

Met overal talloze ruimte en rommelelementen bouw je in een mum van tijd bizar coole wiegjes. Wil je een op overlevenden geïnspireerd paleis? Een boomhut? Een wolkenkrabberboerderij? Deze sport zullen we je binnenshuis ontwerpen interne peuter de vrije loop laten. Dankzij het comfortabele karakter van de game hebben knutselen en overleven geenszins extra ontspannen gevoeld.

Als je extra op zoek bent naar een project, is een game als Subnautica misschien een betere keuze voor jou. In plaats van zich te concentreren op dezelfde oude onderwerpen als geweld en melancholie, benadrukt I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download gratis het belang van gemeenschap, creativiteit en interesse. Spelers moeten manieren ontdekken om te schilderen met de natuur, het tijdperk en al het andere om te blijven bestaan en gedijen. I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

Transhumanisme nastreven

Ontspanning is hier de naam van het spel, waarbij de deelnemer eindelijk een punt bereikt waarop het spel meer als Adventure Capitalist begint te voelen, met zijn inactieve klikmechanismen, dan wat we gewoonlijk aannemen van dit soort overlevingstitels. I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download wereld van Survival is verbluffend ontworpen, met gespecificeerde beelden en meeslepende geluidseffecten die het verkennen van de ruïnes van Cosmopolis tot een plezier maken.

De wereld van de sport zit vol verrassingen, van verborgen geheimen en technieken tot nieuwe gevaren die naar voren komen naarmate de deelnemer vordert. Vergeet de waarschuwingen en mysteries, vergeet het overleven in I Am Future, het gaat er allemaal om van de sector je oester te maken. Wil je de ramp oplossen die de samenleving deed instorten? Ga ervoor. Wil je echt een epische boomcitadel bouwen en nooit meer weggaan? I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

Ideeën lijken voorbij

Hoewel het ontbreken van een duidelijke verhaallijn en repetitieve mechanismen frustrerend kunnen zijn, maken de knutsel- en aanpassingsstructuren van I Am Future, de prachtige globale en plezierige gameplay het een uitstekende keuze voor spelers die een meer ontspannen kijk op het survivalgenre nodig hebben. Breek de antieke internationale af om je perfecte te bouwen. Of je bouwt gewoon je eigen lot en geniet van het uitzicht op wat er nog over is van de mensheid.

Je wordt wakker op een overwoekerd wolkenkrabberdak en er is geen levende ziel te bekennen. Cosmopolis, zodra een krachtige reeks metaal en glas, in puin ligt en onder water staat. De langdurige oorlog tussen UNICORP en de rivaliserende bedrijven die transhumanistische ideeën nastreven, lijkt definitief voorbij te zijn toen de samenleving instortte. Nu is het aan jou om te proberen het mysterie van de laatste dagen van de beschaving en je plotselinge ontwaken op te lossen.

Voorgoed toen de samenleving instortte

Begin vanaf nul op een leeg dak, verken je omgeving, ontdek de vitale bronnen, tools en apparaten. Oude magnetrons, roestige auto’s en vintage computersystemen kunnen allemaal van pas komen! Haal de apparaten voorzichtig uit elkaar om de nodige details te krijgen en gebruik ze om futuristische gadgets te laten groeien in overeenstemming met de blauwdrukken die je in handen krijgt. Trouwens, hebben we opgemerkt dat je een cyborghand krijgt?

Er is nu voldoende tijd om nieuwe bezigheden op te pakken! De overkapping leent zich heel mooi voor het aanleggen van een grasveld, en de omringende zee zit vol met lekkere vis om de lekkerste mediterrane gerechten op te bereiden! De natuur lijkt toch drastisch te zijn veranderd en er zijn nieuwe gevaren die de mens voorheen niet meer onderkende. Bouw je verdedigingsstructuren en wees voorzichtig! I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

Het mysterie van de beschaving

Wat gebeurde er precies met de beschaving en hoe kwam je op het dak terecht? De oplossingen lagen ergens in de ruïnes van de stad. Zou je proberen het tot op de bodem uit te zoeken? Het in Seattle gevestigde online game-label achter de Hello Neighbor-franchise en meer dan 30 andere beroemde titels, samen met Potion Craft, Graveyard Keeper en Streets of Rogue. Verlanglijst de game nu op Steam en volg de ontwikkeling op Twitter voor meer details.

Wat de arena ook opzij scheurde, het is nog steeds rond. Bescherm de gloednieuwe utopie die je aan het bouwen bent tegen die atypische bedreigingen. Bouw verdedigingswerken en bereid je voor op oorlog in de nacht, en verkrijg de beloningen bij het aanbreken van de dag. De oude international is misschien verdwenen, maar er is leven en plezier op deze nieuwe. I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download

Plotseling wakker worden

Mandragora is een kleine maar onverwacht groeiende studio met gepassioneerde competenties in Armenië. We zijn gericht op nieuwe interactieve rapporten en uitstekende spelproducten. Onze videogames zijn uitgebracht op alle consoles van het allernieuwste tijdperk, pc en celstructuren. Hoewel mutanten en monsters ook rond kunnen zwerven, is het leven naar je toevluchtsoord op het dak behoorlijk ontspannen.

Maak een paar vrienden zodat je niet te eenzaam wordt! Upload AI naar huizen. Maak bots die uw klusjes doen. Met zowel verhaalgestuurde als grotere open sandbox-modi, brengt I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download zijn vrolijke fantasierijke en vooruitziende blik voor het survival sandbo genre later dit jaar naar pc op Steam. Met extra werkplekken in Amsterdam, bouwt Riga en Boise snel een portfolio van grappige videogames van hoge kwaliteit op een aantal platforms.

Hoe I Am Future Cozy Apocalypse Survival PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van I Am Future Cozy Apocalypse Survival

Minimaal:

  • Geheugen: 4 GB
  • Grafische kaart: ATI FireGL T2-128.
  • CPU: Intel Pentium 4 2,00 GHz.
  • Bestandsgrootte: 10 GB
  • Besturingssysteem: Windows 7 en hoger

I Am Future Cozy Apocalypse Survival Gratis Download

I Am Future Cozy Apocalypse Survival Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.