Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Spel PC

0

In Downloaden Kingdoms of Amalur betrad Re-Reckoning het geweldige RPG-veld! In de hoop Skyrim en de andere topspelers van de tijd te verdrijven. Het had zijn onaangename kanten, natuurlijk, maar voor een vers uit de doos nieuwe groep die het basisspel in een spic opbouwt! Span-wereld Amalur was echt geïntrigeerd door zijn diepgaande legende, episch verhaal en fascinerende NPC’s.

In de tussentijd, terug in de niet-gokwereld, plannen voor een algehele Amalur MMO! Waren op tafel voordat de ingenieurs een beetje een onenigheid kregen met de provincie Rhode Island. Helaas werd de studio bedekt na het ingaan van hoofdstuk 11, waardoor Amalur de enige doorgang was in wat een veelbelovende nieuwe vestiging was. Acht jaar lang was dit de situatie, maar nu in 2020 heeft BigHuge Games de mantel overgenomen! Kingdoms of Amalur Re-Reckoning-game integreert de epische ervaring in de schijnwerpers, en de game houdt het erg goed.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Downloaden

Downloaden
 

Frisse mechanica en nieuwe ideeën

Alles van dat vorige spel is hersteld in Re-Reckoning, dit is een vergelijkbare zorgvuldige levering die in 2012 in de winkels kwam. Alles in die zin is essentieel, omdat het alle pre-request-beloningen en DLC bevat! Onder hen een volledige versterking die bedoeld was om eruit te zien als Commander Shepard van Mass Effect. Electronic Arts deelde de eerste levering uit, daarna de hybride! Het is een genoegen om te beseffen dat elk stukje Amalur uit 2012 zich heeft ontwikkeld in Re-Reckoning.

Ondanks dat het ongeveer 10 jaar oud is, voelt Kingdoms of Amalur Re-Reckoning spel actueel, zoals het spelen van een reguliere MMO in het ontwerp voor één speler. Toegegeven, er is gewoon zoveel dat mogelijk zou moeten zijn voor een oud spel op de lange termijn zonder het volledig te vernietigen en zonder enige voorbereiding te beginnen! Het spel ondermijnt ongetwijfeld geen griezelige valleien. Er is een waarneembaar herontwerp in deze remaster dat oude spelers zouden moeten waarderen.

In de annalen van de geschiedenis

Van meet af aan onderscheidt de game zich uiterlijk niet zo heel opmerkelijk van zijn antecedent, de personagemodellen! Activiteiten en situaties lijken allemaal verbazingwekkend veel op de eerste ronde. Naast elkaar kan men in ieder geval echt de verwarrende subtiliteiten observeren die de verschillende zones hier in Re-Reckoning vulden. De game houdt ook tijdens de hele ervaring een sterke 60 behuizingen voor elke seconde vast. Met een intermitterende duik in grote mate afhankelijk van het aantal tegenstanders op het scherm.

Het spel heeft in ieder geval positief zijn moedervlekken, waarvan sommige er echt uitspringen. Een paar territoria markeren onregelmatige takken die doelloos door de aarde vliegen! Zonder opheldering over wat ze zijn of waarom ze er zijn. Een paar personages zullen beginnen te praten voordat ze tijdens discussies naar de rand vliegen, wat echt moeilijk te negeren is. In één zone bewoog het personage van de speler tijdens een gevecht abrupt het dak van een grot in. Daarboven onophoudelijk kwaad berokkenen en uiteindelijk zijn overlijden oproepen. Deze eenzaamheid gebeurde één keer in één gebied, het is allesbehalve een alomtegenwoordige bug die alle mogelijke middelen gebruikt, maar het is nog steeds te verbijsterend tijdens een lange vergadering.

Speelt zich af in een rijke fantasiewereld

Wat de eerste game zo geweldig maakte, was het dynamische gevechtsraamwerk, en dat is hier volkomen smetteloos. Spelers kunnen kiezen tussen messen, betoveringsstaven, messen! Buitengewone tonfa-achtige wapens met dubbele bladen genaamd Faeblades, meestal afhankelijk van het soort personage dat wordt geconstrueerd. De individuen die de Might-capaciteitsboom vullen, zullen neigen naar de zwaardere sleden en zwaarden in de wapenopslag. Terwijl lastige heiligen met een affiniteit voor Finesse-kwaliteit de voorkeur kunnen geven aan messen, en het is volledig afhankelijk van de speler om te kiezen. Gratis Kingdoms of Amalur Re-Reckoning geeft spelers de mogelijkheid om een ​​personage te maken dat een paar verschillende spellen hebben! Daarna is het baanbrekende gevoel een belangrijk hulpmiddel voor het spel.

Hoewel de menu’s en interface acht jaar geleden misschien toereikend waren, voelen ze zich tegenwoordig ongemakkelijk en onredelijk. Voorraadadministratie iets waar je heel veel dankbaarheid voor zult doen voor de herhaling bij! Die u stapels nieuwe apparaten verzamelt, loopt voortdurend vast bij het sluiten van een menu, alleen maar om een ​​ander te moeten openen. Zelfs om zoiets basaals te bereiken als het selecteren van een essentieel en hulpwapen. Wissel menu’s uit die in wezen alleen maar eersteklas dingen zijn die je kunt kiezen om een ​​NPC daarover legende te krijgen! Neemt een groot deel van het scherm in beslag voor wat ongetwijfeld 15 tot 20% had kunnen zijn. Het meest extreme, en het kleine HUD-alternatief helpen dit nooit echt. Het behandelt alleen de gids en detailbalken tot een bijna rommelig klein formaat. Het is allesbehalve een geavanceerde upgrade met alle mogelijke middelen.

Fantasy Town Rules

Alles bij elkaar genomen, is er een grote wereld om te onderzoeken met een herkenbare maar toch nieuwe interpretatie van een droom in oude stijl. Terwijl een groot deel van de personages een echt conventionele droomlook heeft en de omstandigheden hun leeftijd wat betreft dikte kunnen laten zien! Elk territorium van de gids pronkt met een aantal werkelijk intrigerende en buitengewone gebiedsplannen. Van de door insecten vastgezette bomen van de Webwood tot de monsterlijke. Verdraaide wortels schieten uit de moerassen van het Drowned Forest! Daarom zijn er veel betoverende bezienswaardigheden in de hele gids van Amalur en is er in vrijwel elke gids iets te beleven.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning TrailerKenmerken van macht, magie en finesse

Het fundamentele verhaal van Amalur omvat niet de uitrekkende manieren van, state, Mass Effect 2 of The Witcher 3! Wat het nodig heeft, het aanpassingsvermogen van zijn rekeningen, compenseert Amalur door het enorme aantal activiteiten. Inderdaad, zelfs voordat je in de twee DLC-uitbreidingen komt die worden onthouden voor Re-Reckoning. Er is een opmerkelijke mate van zijmissies, groepsverhalen en ondergeschikte ervaringen.

Het kostte me meer dan 40 uur om bij de aftiteling te komen, waarvan het primaire verhaalstuk over het algemeen vervulde! Ongeacht een paar vermoeide banaliteiten en veel elfde-uurwerk. Zeker niet om te genieten van de sfeer na de eerste tien uur of zo. In het geval dat u elke nederzetting bezocht, beheerde u elke groep! Erkende elke eis die in jouw richting kwam, en je zou waarschijnlijk meer dan 100 uur voordat je alles wist, een kijkje nemen.

Nieuwe bepantsering en wapens

In het geval dat je het op prijs stelt om in de legende van de realiteit van een game te springen, is er beloning om te koesteren in Kingdoms of Amalur. Er zijn heel veel lange periodes in de geschiedenis om iets extra’s aan toe te voegen, gemaakt door de bekende droomontwikkelaar R.A. Salvatore, en dat is iets waar de NPC’s over de hele wereld je graag een oefening over geven. Hoewel het alternatief om achteloos in zo’n duidelijke mythos te duiken wordt gewaardeerd, is het iets van een tweevoudig scherp mes.

Er is een lange weg te gaan met de kans die je nodig hebt, maar vaak leken het tijdens de missie op personages! Waren gewoon kokhalzend compositie en orale kronieken tot een punt waarop mijn ogen begonnen te bedekken, verlangend om weer dingen te snijden. Begrijp me niet verkeerd, het is iets dat de wereld upgradet de eerste keer dat je het hoort of leest. De tweede keer om je heen zal waarschijnlijk niet dat gelijkwaardige gevoel van openbaring hebben.

Groot aantal stijlen

Op bepaalde niveaus is PC Spel Kingdoms of Amalur Re-Reckoning tot nu toe een voordelige RPG om te hacken en door te snijden! Ongeacht of deze remaster niet veel verder gaat dan de absolute minimumwensen. Echter, terwijl de gedachten en mechanica die spellen maken zoals Red Faction: Guerilla en Burnout! Voel je uitzonderlijk zijn over het algemeen nog steeds buitengewoon voor hen. Bijna alles wat Amalur in zijn tijd deed rondhangen, is de standaardtol geworden voor vrijwel elke RPG die in het vorige decennium is uitgekomen.

Zijn meedogenloze activiteit ondanks alles wat er over het algemeen mee te maken heeft, en er is overvloed te zien en te doen in zijn enorme wereld! Na ongeveer een tijd van vooruitgang en verbeteringen voelt het echter niet langer bijzonder fenomenaal aan. De gespecialiseerde problemen die het heeft, zijn veel minder redelijk. Re-Reckoning is een goed teken van wat de eerste zo ongelooflijk maakte voor zijn tijd, hoe dan ook! Maar vooral, hoe kritischer, het is een demonstratie van hoe ver we zijn gekomen in de afgelopen tien jaar.

 

 

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Spel

Downloaden

Spel Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Systeemeisen :

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning spel Systeemvereisten (minimum)

CPU-SNELHEID: Intel of AMD Dual Core CPU 2,5 GHz
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7, Windows, 8, Windows 10 (64 bit)
VIDEOKAART: DirectX 10 AMD- of NVIDIA-kaart op functieniveau met 1 GB VRAM
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning spel Aanbevolen vereisten

CPU-SNELHEID: Intel of AMD Quad Core CPU 3 GHz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7, Windows, 8, Windows 10 (64 bit)
VIDEOKAART: DirectX 11 AMD- of NVIDIA-kaart op functieniveau met 2 GB VRAM
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB

 

 

  • Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Gratis
  • Gratis Kingdoms of Amalur Re-Reckoning
  • Spel Kingdoms of Amalur Re-Reckoning
  • Gratis Kingdoms of Amalur Re-Reckoning
  • Downloaden Kingdoms of Amalur Re-Reckoning
Leave A Reply

Your email address will not be published.