LEGO STAR WARS The Force Awakens Dutch PC Spele Computer

0

LEGO Star Wars: The Force Awakens Dutch Spele de komende editie van de succesvolle serie van actie-adventure combineert populair merk Deense LEGO blokken van de iconische Star Wars-universum. Dit begon in 2005, ging door een serie heeft drie volwaardige visies, gebaseerd op de motieven van de nieuwe trilogie en de klassieke cinema en geanimeerde televisieserie The Clone Wars. Deze game is gebaseerd op de zevende aflevering van de beroemde stellar saga die verschijnt in ons land als Star Wars: Resurrection Power, die had een bioscoop première in december 2015. Is verantwoordelijk voor de opkomst van het spel opnieuw de studio Traveller’s Tales en de titel is gemaakt voor een breed scala aan platforms zoals PC Windows.

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden PC Spele

LEGO STAR WARS The Force Awakens Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Basisprincipes van gameplay in de kracht wekt niet zijn herzien. We zijn er dus nog te maken met een kleurrijke avontuur actie, die ook een heleboel bekende personages uit de film en gekenmerkt door verschillende avonturen: strijd met de vijand en het oplossen van puzzels die het meest creatief gebruik van populaire Deense blokken. De makers van de studio TT Games verleiding echter ter voorbereiding van de nieuwe elementen die gediversifieerde en enigszins vernieuwd beproefde formule serie.


De plot van LEGO Star Wars: The Force Awakens Downloaden volgt grotendeels het schroefdraad in prototype film. De handeling plaatsvindt 30 jaar na de gebeurtenissen in de terugkeer van de Jedi, en focust op het lot van de nieuwe personages: een voormalig soldaat van het opperste einde Finn, verlaten als kind mops schroot Rey en de piloot van de weerstand Poe Dameron. Op de achtergrond zijn er ook belangrijke personages uit het vorige deel van de saga, zoals Han Solo, Luke Skywalker en prinses Leia, evenals gloednieuwe, speciaal voor de game threads, extra kloof tussen fictie terugkeer van de Jedi en de kracht ontwaken..

LEGO STAR WARS The Force Awakens – Trailer


De eerste is de functie van meerdere constructie, waarmee de puzzels op een iets andere manier, die gewoonlijk wordt geassocieerd met een iets andere animatie. Een andere nieuwe functie is de spectaculaire battle blasters, waar we de stormtroepen van de opperste bestellen met behulp van het formulier worden de verschillende elementen van het milieu. De laatste nieuwigheid is sterk verbeterd vlucht modelruimte schepen dat de loodsdienst alleen of in co-op-mode op een heleboel vrijheid arenas. Liefhebbers van exploratie in het spel vijf grote, gedetailleerde kaart van de planeten Jakku, D’Qar en Takoda, Starkiller base en het interieur van de Millennium Falcon LEGO STAR WARS The Force Awakens Dutch PC Spele.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4GHz /AMD Phenom 9850 Quad-Core
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 6850
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 14 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 970
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 5850 1024MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 14 GB

LEGO STAR WARS The Force Awakens Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.