New World Spel downloaden

0

Gratis New World voelt tot op zekere hoogte vreemd aan. Het is weer een MMO, maar geen fel agressieve onderneming, geen uithoudingsspel, niet toegestaan om te spelen en het gebeurt niet in de ruimte. Het lijkt een spel dat als The Elder Scrolls in de buurt had kunnen leveren! Het is pittig en het levert hier in 2020 op. Het is ook Amazon eerste grote pc game levering, dus de verlangens zijn hoog. Een paar dingen helpen New World gescheiden te blijven van andere droom MMO’s! Het gebeurt op aarde en de spelerspersonages zijn voor het grootste deel menselijk. Bladen, stoppen, schijnen normaler te zijn dan betovering; en de dynamische strijd vereist aanwijzen en timing! Ontwijk rollen en belemmert het is geen stand en mep elkaar de strijd, zoals de absoluut beste MMO’s omvatten.

New World

New World PC Spel

Downloaden
 

De nieuwste tactische MMO’s zijn gratis in de Nieuwe Wereld

Er is bovendien een gebiedsvangkader dat spelersorganisaties tegen elkaar plaatst. Het is niet zo wild als de ongereguleerde bedrijfsgevechten van EVE Online, maar toch brengt een deel van die smaak de wereld in! De 50v50 aanvalsgevechten kunnen vermakelijk zijn. Als de kans bestaat dat PvP en regeringskwesties niet jouw ding zijn. Je kunt echter gewoon de talloze beesten van de wereld onderzoeken en bestrijden. New World gooit MMO shows absoluut niet weg. Hieronder hebben we alles samengevat wat we denken over die wereld, zijn beesten en de PvP-delen van het New World spel. Bekijk onze lopende beoordeling voor meer informatie.

Het is de bedoeling dat de Nieuwe Wereld momenteel in het voorjaar van 2021 wordt verzonden. Oorspronkelijk was het gepland voor mei en daarna augustus 2020! Kritiek van bèta-analysatoren heeft Amazon Games echter overgehaald om het verder terug te dringen en meer inhoud op te nemen. We moeten garanderen dat de meest toegewijde spelers veel ontmoetingen in het midden- en eindspel hebben tijdens hun avontuur door Aeternum. We hebben onze spelers nodig om zich volledig overspoeld te voelen in het spel en te beseffen dat onze studio staat voor kwaliteit! Doorlopende interactie die u kunt vertrouwen en dat betekent dat u tijd moet toevoegen om dingen te krijgen waar we ze nodig hebben voordat we ze volledig ontladen! Studiochef Rich Lawrence gecomponeerd.

De economie door te knutselen en te verkopen

Je wast je aan op Aeternum, een legendarisch eiland met aders van een bovennatuurlijk mineraal dat zowel mogelijk maakt als ondermijnt. Op deze manier is het een eilandlading met betovering en beesten. Er zijn oude verwoestingen die zijn achtergelaten door een verouderde menselijke vooruitgang en waakzaam aan hun skeletten. Karakteristieke dieren verbeteren door de betovering, bedevaart pelgrims en verschillende slechteriken om te vechten. Er is een hele andere wereld in het verhaal dan alleen de setting! Tot nu toe hebben we gewoon de fundamentele regeling en een korte blik op de schurk in deze trailer. Er is een PvP domeincontrolecomponent voor New World PC gratis. Is allesbehalve een absoluut door spelers aangedreven sandbox.

Als je de kans hebt dat je het nodig hebt, kun je al je energie vechtende beesten investeren, opstaan ​​en nieuwe apparaten vinden of maken. Je kunt samenkomen met verschillende spelers om wereldgebeurtenissen aan te gaan of een supervisor gevecht te voeren. Je hoeft op geen enkele manier veel aandacht te besteden aan de regeringskwesties van spelers, en je kunt New World spelen als een standaard open wereld RPG! Verken nieuwe zones, voer nieuwe dingen uit, vind nieuwe activa, maak nieuwe dingen. In het geval dat je verschillende delen in de open wereld moet bevechten. Daarom kun je je PvP banner inschakelen als je eenmaal meegaat met een van de drie groepen ter wereld. Als je wordt vermoord door een speler uit een andere groep, verlies je gewoon wat uitrustingssterkte, en misschien wat trots en tijd. Uw prijs voor het selecteren voor PvP is extra ervaringsfocus voor alles wat u doet.

Rondom het mystieke eiland Aeternum

Als je de kans hebt om echt deel te nemen aan de sociale kant van de Nieuwe Wereld, kun je een organisatie oprichten of er lid van worden. Organisaties zijn samenlevingen van 50 spelers uit de Nieuwe Wereld, die fundamenteel domeinen kunnen domineren en overzien. Dat wil niet zeggen dat een organisatie kan aanvallen! Je in een gevangeniscel gooien of je van hun territorium ontslaan, het is aanzienlijk beter dan dat. Hier is de manier waarop het werkt! Downloaden New World eilandomgeving is opgedeeld in domeinen, waarvan een groot deel één nederzetting en één bolwerk bevat.

Amazon vertrouwt erop dat als je New World spel een tijdje speelt, je in ieder geval een beetje betrokken moet zijn bij dit regiocontroleframework. Je kunt huizen in nederzettingen kopen, en ze gaan over als snelle reisfocussen. Je moet je snelle reis-hoogtepunt leiden naar een nederzetting met uitrusting van hoog niveau. Een die wordt genegeerd, dus u denkt misschien dat het nuttig is om een ​​organisatie te kaderen en te domineren! Ondersteun een organisatie die belooft solide pogingen te ondernemen om een ​​regio te verbeteren zonder u tegen een gek tarief te belasten.

Spelers hebben de kans om het eiland te verkennen

Naast dat je wordt geselecteerd om een ​​bolwerk te beschermen tegen aanvallende spelers, kan een organisatie je ook inschrijven om een ​​fort te beschermen tegen aanvallende beesten. Als PvP niet jouw ding is, kun je op dit moment interesse tonen in grote aanvallen door een van die beveiligingsmaatregelen voor het binnendringen van beesten te volgen. Een vruchteloze bescherming kan de nederzetting en het fort schaden. We ontwijken zo een groot aantal aandachtspunten terwijl we dit allemaal in beeld brengen. Omdat er al die tijd veranderingen werden aangebracht toen we voor het laatst de Nieuwe Wereld zagen! Deze kaders zijn mogelijk niet te onderscheiden wanneer ze worden ontladen. Dat is echter de inhoud, alles bij elkaar genomen.

New World TrailerLijden in de wereld

Hoewel de downloadgevecht in de Nieuwe Wereld iets anders vereist dan strategisch vermogen, moeten je aanvallen communiceren met hitboxen! Er is ontwijking en vierkante planning om je een level omhoog te laten gaan zoals in een normale MMO. Als je levels wint, heb je de mogelijkheid om focussen toe te voegen aan een aantal basisdetails. Kwaliteit zal je schade vergroten met handgemeenwapens, en pittigheid zal hetzelfde doen met rennende wapens, het is de standaardspullen. Als je onderscheidende wapentypes gebruikt, zul je ook nog meer mogelijkheden krijgen zonder nivellering. Hoe meer je bijvoorbeeld een mes gebruikt, hoe meer dynamische en afstandelijke vaardigheden voor zwaardvechten je kunt openen in de dominantieboom.

Dynamische vaardigheden zijn unieke aanvallen, een ommekeer in de aanval die talloze tegenstanders treft, bijvoorbeeld met een lange afkoelperiode. Als het nodig is, kun je elk wapentype volledig verslaan. Tot nu toe zijn de soorten wapens die we hebben gezien: messen, bijlen, lansen, oorlogshamers, trekt zich terug uit. Vreemd genoeg kun je altijd drie wapensets hebben, en je kunt er snel tussen wisselen door 1, 2 en 3 in te drukken. , en een lans gebonden aan 3. Je zult nooit in één gevechtsstijl worden beveiligd.

Landend op verre kusten

Er zijn eveneens scheppende vermogens, maar die hebben we nog niet diepgaand onderzocht. Materialen voor bij elkaar komen wordt gladgestreken en er zullen meer buitengewone materialen in meer risicovolle delen van het eiland zijn. Je hebt bovendien stations op hoog niveau nodig om dingen op hoog niveau te maken. Er zullen ook algemene winkels zijn waar je materialen en dingen kunt kopen die je kunt kopen. Amazon heeft moeite om door te breken in de computerspelindustrie! Wat inhoudt dat de verzending van de Nieuwe Wereld veel meer belast dan een gewone levering. Pot verscheen in mei van dit huidige jaar, maar slechts een maand later wordt de game gepromoot als een teleurstelling.

De tegen speler game is beschuldigd van overdreven vermoeiend en geleidelijk tempo. Wat alle enquêtes in alle opzichten lijken te delen, is dat ze dit spel gezamenlijk een citroen hebben genoemd. Langs deze lijnen rijdt er veel op de verzending van Amazons Nieuwe Wereld. In ieder geval, ongeacht de titel en het grote bestedingsplan van de game, lijkt er niet veel nieuws over te zijn. Eigenlijk, als spelers er op de een of andere manier in slagen om de illustraties en interactiviteit te onderzoeken! Ze kunnen stellen dat dit spel eruitziet alsof het jaren geleden uitkwam, niet tegen het einde van het huidige tijdperk van consoles.

Strategie met strijd

Ondanks het feit dat de New World downloaden Aeternum Awaits trailer die aanwezig was op Play New World’s. Een half jaar terug leek bemoedigende ontwerpen te hebben, een latere video die op 13 juni pronkend werd overgedragen! De voortdurende interactie van de titel leek ruw en bescheiden. Inderdaad, het meer actuele geheim lijkt een opmerkelijke minimalisatie! Wat betreft kwaliteit in tegenstelling tot eerdere restjes uit het spel. Terwijl het bedrijf op weg is naar ultramodern comfort. Welke garantie te leveren tegen de kerstperiode van dit lopende jaar. Spelers verwachten volledig duidelijke ontwerpen en een soepelere doorlopende interactie dan ooit in de recente herinnering.

Ondanks het feit dat New World mogelijk voor pc wordt geleverd! De meest recente interactiviteitstrailer geeft niet veel plan aan hemelse ontwerpen. De manier waarop de levering van de Nieuwe Wereld ook werd uitgesteld, gaf gamers het vertrouwen dat het werd gedaan om het spel extra op te bouwen. Hoe dan ook, de saaie ontwerpen en game ervaring die nu duidelijk zichtbaar zijn, zorgen ervoor dat het lijkt alsof dat niet de situatie was. Er is nog niet helemaal ontdekt over het verhaal van de game! Iets dat veel spelers misschien willen weten voordat ze besluiten of ze de titel willen kopen.

 

New World

New World Downloaden

Downloaden

Spel New World Systeemeisen :

Gratis New World-systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-2400K, AMD CPU met 4 fysieke cores @ 3Ghz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 8 / Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon R9 280
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 35 GB

Gratis New World aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7-2600K / AMD Ryzen 5 1400
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 8 / Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 35 GB

 

 

  • Spel New World
  • Gratis New World
  • New World Downloaden
  • PC spel New World
  • New World PC downloaden
Leave A Reply

Your email address will not be published.