PGA Tour 2K21 Gratis Downloaden

0

Jammer genoeg voor golffans, is er al lang niet echt een buitengewone uitbreiding van het soort golfre-enactment geweest. Hoewel dat geen uitzonderlijke wending heeft gehad in het gerespecteerde spel. Voor liefhebbers van het spel zonder garanties, zonder robots of krachtige cursussen om het op smaak te brengen! PGA Tour 2K21 spel gaf in de ontwikkeling veel garantie aan haar bezorgontwerper HB Studios en distributeur 2K Games! Nieuwe levering heeft een beloning om tevreden te stellen met betrekking tot het tevredenstellen van golffans in de gamescene. Het zoekt echter uit hoe dit in de regel moet worden gedaan.

PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21 Downloaden

Downloaden
 

Simulatie van de sport

Na het springen in PGA Tour 2K21, gooit het spel een brede instructieoefening naar de speler. Het is een mooie cyclus van boven naar beneden en bevat talloze oefeningen die alles ervaren, van de essentiële slingermechanica tot het toevoegen van onscherpte en het aantrekken van foto’s. De instructie-oefening geeft bovendien de kans om een ​​deel van de bedieningselementen om te schakelen! Zodat spelers de club kunnen zwaaien met de linker of rechter thumbstick. Uiteraard ervaart het bovendien de verschillende soorten shots die beschikbaar zijn, naast het specificeren welke club over het algemeen geschikt is voor elke omstandigheid.

Wanneer de instructie-oefening is voltooid. Er is niets belangrijks voor het principe van voortdurende interactie-ervaring dat niet voelt alsof het niet is beveiligd. Ondanks het feit dat het enige investering vereist om de voorbereidende oefeningen te doorstaan, is het ongetwijfeld de moeite waard om als zodanig te doen. Iets anders, spelers kunnen blijven speculeren hoe ze de verschillende mechanica kunnen gebruiken, want er is een hoop te begrijpen. De instructie-oefening zal niemand een golfmeester maken. Het is echter van plan om een ​​essentieel begrip van het spel te geven waarop kan worden gebaseerd door het meer te spelen.

Geniet gratis van de ervaring in PGA Tour 2K21

Vanwege dit meer actuele onderdeel heeft de ontwerper een aantal zaken uitgewisseld. Downloaden PGA Tour 2K21 is zeker geen streng golftestsysteem zoals The Golf Club-titels lijken te zijn. Het is eerder ongetwijfeld meer open en bevat tal van keuzes die nog niet toegankelijk waren. Het lijkt bijna alsof de game het beste van de twee universums uit HB Studio’s heeft gehaald! Ongelooflijke voortdurende interactie en de gemakkelijkere methodologie van 2K Sports. Dat consolideert om een ​​extra uitnodigende ontmoeting te maken zonder de bugs die sommige van de lopende titels van 2K Sport kwelden. Waar een paar spelers Golf With Your Friends en zijn spin-offs misschien hebben ontdekt, wat betreft de gebruikersinterface of de pure mate van keuzes. PGA Tour 2K21 is gelikter en gladder.

Met betrekking tot problemen heeft de PGA Tour voor elk wat wils. Degenen die in mindere mate op zoek zijn naar een test en een benadering om los te komen, kunnen zich aan de twee meest gereduceerde probleemniveaus houden. Omdat klimmen naar hogere niveaus het snel een stuk moeilijker maakt. De grootste verandering komt met betrekking tot het onberispelijk krijgen van de schommel. Hogere moeilijkheidsniveaus impliceren dat het nauwkeurig slaan van de bal op dit punt geen eenvoudige opdracht is. Onverwachts is het terugtrekken en vooruitschuiven van de thumbstick niet alleen een kwestie van garanderen dat het een rechte beweging is. De juiste omstandigheden krijgen wordt een fundamenteel onderdeel van elk schot! Zwaai te snel of geleidelijk en de bal zal uit de weg zwaaien.

Geweldige kledingartikelen en golfclubs

De Pro Vision-aanwijzer, die een gedachte geeft aan waar de bal zal landen. Evenzo blijkt minder solide te zijn bij hogere problemen, waardoor de speler een beter begrip heeft van de perspectieven die een schot kunnen beïnvloeden. Dit omvat de onwaarheid, de windomstandigheden, de punt van het oppervlak en zelfs de club die wordt gebruikt. Deze informatie verdwijnt gewoon door een groter deel van het spel te spelen en in een cadans te komen. Door meer te spel simulatie en geacclimatiseerd met elk onderdeel te verbeteren, neemt de mogelijkheid om in een fatsoenlijke stream te komen fundamenteel toe.

Als je klaar bent om in de activiteit te springen, biedt PGA Tour een breed scala aan modi. Spelers kunnen beginnen in kwalificatierondes of rechtstreeks naar de PGA Tour gaan. In beide gevallen omvat het overwinnen van de Carrière-modus het winnen van alle mogelijke rivaliteit! Het zou kunnen worden toegestaan ​​om de posities te beklimmen en uiteindelijk dat lastige PGA Championship te krijgen. Tegenstanders bieden uitzonderlijke moeilijkheden en er zijn doelen voor vrijwel elk gat. Die geeft vergoedingen, bijvoorbeeld XP die unieke rigging opent.

Creëer je eigen toernooien

Beweging omvat niet het uitbreiden van de details van het personage en de beste manier om te verbeteren in PGA Tour 2K21 gratis is door meer ervaring op te doen met het spelen van de sportgames. Er zijn geen ongewone capaciteiten om te openen en het krijgen van extra tuigage geeft geen andere ruimte dan meer keuzes. Inderdaad, zelfs de microtransacties in PGA Tour 2K21 geven geen overhand. Desondanks is het vooralsnog denkbaar om een ​​personage als een individuele creatie te laten voelen. De MyPlayer-maker biedt een breed scala aan aanpassingsinstellingen zodat elk deel van het personage kan worden gewijzigd. Meer binnen- en buitenkader dan in wezen een ander spel dat beschikbaar is.

PGA Tour 2K21 TrailerUitstekende golfgameplay

Een ander deel van de impact van de distributeur dat snel duidelijk wordt, staat in de inleiding. Gratis PGA Tour 2K21 heeft een aantal versterkte beelden in tegenstelling tot de eerdere inspanningen van HB Studio. De cursussen zien er veel beter uit dan ze in werkelijkheid hebben, met meer detail en authenticiteit. Desalniettemin vergezelt de grootste sprong in kwaliteit de golfspelers zelf. Er zijn maar weinig van elke vreemde significante naam van de PGA beschikbaar. Degenen die dat wel zijn, zien er echter wel zo uit en zijn in een fractie van een seconde opvallend.

De individuen die alleen maar betrokken zijn bij de grafisch overheersende games van enige schijn van EA, kunnen in elk geval worden afgeschrikt! HB Studios heeft wat energie gestoken om de PGA Tour 2K21 er beter uit te laten zien en te laten klinken. Herhalingen van activiteiten hebben een grotere mate van schoon, zodat ze eruit zien als tv-illustraties. In game-experts hebben Luke Elvy en Rich Beem ook een groot effect om ervoor te zorgen dat PGA Tour aanvoelt als een officieel item.

Craft en swing mechanica

PGA Tour 2K21 heeft ook veel krachtige multiplayer-bijdragen. Alle standaardkeuzes! Match Play, Stroke Play en Skins zijn bijvoorbeeld grotendeels toegankelijk in multiplayer in de buurt en online, en naar een internetspel springen is een eenvoudige cyclus. Er zijn ook verenigingen, die als zodanig een aangepaste vereniging hebben en eenmaal zijn opgericht. Ze stellen spelers in staat om het tegen elkaar op te nemen in unieke occasionele competities of om kleinere rivaliteit te beginnen met de aangepaste principes van de maker.

Misschien wel de grootste aantrekkingskracht van The Golf Club-arrangement was de verfijnde baanontwerper. HB Studios heeft het gerestaureerd voor PGA Tour 2K21 PC downloaden, wat buitengewoon is omdat het in wezen iedereen toestaat. Maak verbluffende greens die vervolgens aan spelers over de hele wereld kunnen worden gegeven. De parcoursontwerper is gecompliceerd en geeft de mogelijkheid om het territorium, de afschrikmiddelen en de scène totaal te veranderen.

Tevredenheid en frustratie over real-life golf

Over het algemeen was The Golf Club een overeenkomst met een kliek die volgde. Werk eraan om je golfliefhebbers te betrekken, het was een rijke heropvoering van het spel in plaats van een spel met brede allure. De zaken zijn divers met PGA Tour, waarbij HB Studios de ervaring uitbreidt om het extra uitnodigend te maken voor gemakkelijke spelers. Nieuwe probleeminstellingen, een meer deskundige introductie en een PGA-vergunning van de autoriteit! Verleid zeker naar degenen die een geweldige fairway-ervaring op gameconsoles missen. Maar zelfs de individuen die een grondige en testervaring nodig hebben, zullen ontdekken dat PGA Tour bounty leuk vindt. Vanwege de professionele modus van binnen en van buiten en verreikende Course Designer. Als eerste inspanning in dit nieuwe arrangement, krijgt het beduidend meer goed dan fout en is het een echt plezierige ervaring op de fairway.

 

PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21 PC Spel

Downloaden

Spel PGA Tour 2K21 Systeemeisen :

PGA Tour 2K21 spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-769 2,80 GHz of gelijkwaardig
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7×64 / Windows 8.1×64 / Windows 10×64
VIDEOKAART: AMD Radeon HD 5770 of NVIDIA GTX 650 met 1 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 12 GB

PGA Tour 2K21 spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5-4670 CPU 3,40 GHz of gelijkwaardig
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7×64 / Windows 8.1×64 / Windows 10×64
VIDEOKAART: AMD Radeon HD 7850 of NVIDIA GTX 660 met 2 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 12 GB

 

 

  • Gratis PGA Tour 2K21
  • PGA Tour 2K21 PC Gratis
  • Spel PGA Tour 2K21
  • Downloaden PGA Tour 2K21
  • PC spel PGA Tour 2K21
Leave A Reply

Your email address will not be published.