The Crew PC Dutch Games Downloaden

0

The Crew PC Dutch Downloaden is een racegame van college ivoren toren, waaronder voormalige leden van Eden Games – het team dat verantwoordelijk is voor een reeks Test Drive Unlimited. De bemanning stelt ons in staat om een ritje te maken in de routes worden gehouden in de Verenigde Staten. Wij komen ook naar de grote steden, zoals New York, Miami en Las Vegas. De gamewereld is open, dus het hangt van ons af of op dat moment zullen we ons concentreren op de taken of vrij gemakkelijk de stad verkennen. De bemanning kunt spelen in samenwerking – we kunnen altijd overschakelen naar de netwerkmodus en samen met vrienden deel te nemen aan de race tudzież uitdaging. Een belangrijk onderdeel van de game is ook het wijzigen van voertuigen. Tuning Er zijn vele opties, want we kunnen pas enig deel van het voertuig, waardoor het gemakkelijk is om uw eigen unieke droomauto.

The Crew Dutch Downloaden PC

The Crew Downloaden PC Dutch

Downloaden


Zoals het hoort in een race “bombrieven”, de spelers hebben de mogelijkheid om de rol te vervullen van autobestuurders en probeer je spannende race door de straten van de Amerikaanse steden. De makers gaven ons een heel breed scala aan auto’s, maar vooral in termen van hun aangepaste versie, verdeeld in vijf verschillende categorieën. Unieke modellen is een totaal van ongeveer 50 jaar oud. Onze ambitie was – volgens de slogan spel – dat “spelers zullen nooit racete zelf.” Dus de nadruk op de aanwezigheid van uitgebreide sociale functies, waardoor een soepele overgang tussen single- en multiplayer-modes.


The Crew Games Dutch biedt een scala aan spelmogelijkheden bedoeld o.a. concurreren op individuele en team met vrienden, of willekeurig gekozen spelers. Een van de belangrijkste features van de game is een open wereld – ontwikkelaars bood ons bijna 5000 vierkante kilometer land gevestigd in de VS, ontworpen om volledig te verkennen en gevuld met een verscheidenheid aan attracties: wachten op ons honderden missies, races en taken. Onderdeel van deze productie is ook een role-playing campagne waar ongeveer 10 uur aan gameplay – in het midden daarvan, onze held zal de gehele Verenigde Staten, deel te nemen aan talrijke controlebezoeken die rechtstreeks verband houden met de plot.

The Crew – Trailer


Een van de elementen van de game is een uitgebreid systeem van het aanpassen van auto’s. Spelers kunnen een aantal veranderingen, niet alleen in het uiterlijk van het lichaam, maar ook in de technische parameters, met meer en betere prestaties van de auto nodig om meer concurrentie in het spel The Crew Dutch. Ondanks de typische arcade game – de makers geprobeerd voor een gediversifieerde driving model voor elke categorie voertuigen en de toegankelijke manier om voor beginners. De bemanning wordt gekenmerkt door een tamelijk goede kwaliteit audiovisueel bindend. Opmerkelijk vooral zorgvuldig uitgestippelde modellen van autobezit en sterk gevarieerde track milieu die strijdt voor de chauffeurs.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz / AMD Phenom II X4 945 @ 3 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5870
 • DirectX®: 10
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz / AMD Phenom II X4 945 @ 3 GHz
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 580 / AMD Radeon HD 6950
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 30 GB

The Crew Dutch PC Game

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.