ARK Survival Evolved downloaden

1

Dumpt ARK Survival Evolved Downloaden je op de kust van een grote! Onheilspellend eiland met gewoon voldoende kleding om bescheiden te blijven en je eigen twee vuisten. Van daaruit is het de missie om gevoed en gehydrateerd te leven en tegelijkertijd een enorm soort angstaanjagend gerichte dinosaurussen te vermijden. Daarom beesten die lang genoeg zijn om zich in de technische boom te ontwikkelen.

ARK Survival Evolved Downloaden

ARK Survival Evolved downloaden

Downloaden
 Hardcore overlevingsspel

Van daaruit is er een absoluut goede manier om de technologische vooruitgang te volgen! Dat maakt vooruitgang logischer als meer dan alleen een groei in statistieken. Dertig uur later zou je kunnen leiden vanuit een sterk stenen fort van bovenaf dat je pterasauriërs met een geweer uit de lucht snijdt. Bovenal, het eindspel, is het mogelijk om een ​​groot stalen fort te hebben, compleet met hoogovens, compleet met elektrische verlichting.

Vroeg in de levensstijl van een individu, schakel je waarschijnlijk dilophosauriërs uit met het gooien van speren! In de hoop dat een triceratops niet binnen middernacht je rieten hut komt omverwerpen. Een besneeuwde berg op rennen en een systeemkanon afvuren op een wollige reus vanaf de rug van een tyrannosaurus! Is een uitstekend voorbeeld van de oorzaak dat er veel videogames bestaan ​​die belachelijke fantasieën uit het vroege leven uitleven.

Enkele aanhoudende technische problemen

Gruwelijke dino en een buitensporige hoeveelheid malen om het eindspel te bereiken! De belangrijkste factoren zorgen ervoor dat het niet zo scherp in de tand is als het zou kunnen zijn. Zoals de meeste videogames voor het maken van survival met de stijl die het gedeeltelijk heeft bijgedragen aan de populariteit.  Gasturbines, die componenten produceren voor het bouwen van raketwerpers en duikuitrusting.

In losgekoppelde singleplayer is er echt een brede en punt voor punt soort kruistocht. Die je naar een assortiment met beesten gevulde grotten brengt om relikwieën te kopen en drie testmanagers te bellen. Er is een gigantische insecten-soeverein en een echt vuurspuwend mythisch beest! Deze ervaringen laten een aanzienlijke hoeveelheid tedere liefdevolle zorg zien. Maar ze zijn een stuk te sterk afhankelijk van geroepen volgelingen om de problemen te vergroten.

ARK Survival Evolved downloaden

Verzamelen, bouwen, landbouw, temmen en fokken

Je verliest echter ook het antiek dat naar verwachting de chef zal brengen, waardoor je die moeilijke gespen opnieuw moet spelen. Bovendien, voor de PvP-arbeiders, trekt de meedogenloze verliefdheid en de angst om vele lange stukken werk te verliezen het meest buitengewoon verschrikkelijke aan online gedrag. Iedereen die ooit een uithoudingsspel heeft gespeeld, beseft hoe teleurstellend!

Wapens en munitie verliest die je had voorbereid, mogelijk een paar uur sociale aangelegenheid en creatie! Bijvoorbeeld, tientallen uren aan het verkennen van de overlevingssimulatie van dinosauriërs van ontwikkelaar Studio Wildcard. Langskomen om zelf des te indrukwekkender te zijn, is een deel van het plezier! De verslagen die door deze incongruenties in de strijd werden gecreëerd, hebben de klas meestal zo intrigerend en bekend gemaakt.

Hoe het ook zij

De gigantische technische divergentie maakt de PvP-toestand in Ark zoveel erger. Stel je dit voor: jij en je metgezellen bouwen een stad uit het stenen tijdperk samen met schuilplaatsen en open vuur. Op een nacht worden jullie allemaal vermoord en wordt je stad verwoest door een groep commando’s die een nachtkijker dragen. Gebruikmakend van hinderlaaggeweren uitgerust met geluiddempers en laservizieren.

De opwinding wordt afgestompt naarmate de hoeveelheid ondergeschikt slijpen die nodig is om de hogere stadia van de technologie te bereiken exponentieel toeneemt. De factor waarbij het in staat is om een ​​hele dag speeltijd te nemen, alleen al om munitie te inventariseren voor zeker geweren. Dit kan ervoor zorgen dat dingen echt beginnen te trekken terwijl je gewoon toegang hebt tot enkele van de meest opwindende technologie, vooral in het geval dat.

Ongelooflijk sfeervol design

In de gratis ARK Survival Evolved Downloaden is er zeker een uitgebreide en nauwkeurige marketingcampagne! Merk bijvoorbeeld op dat iemand je naar een verscheidenheid aan met monsters overvolle grotten kan brengen om artefacten te verzamelen en drie harde bazen op te roepen. Er is een enorme spinnenkoningin en een bonafide vuurademhalingsdraak! Bovenal tonen deze ontmoetingen nogal wat aandacht voor het element!

Ook al zijn ze een stuk te nauw afhankelijk van het oproepen van volgelingen om het probleem te vergroten. Het is ook buitengewoon bestraffend om te verliezen in dit soort ontmoetingen, omdat je niet het handigst bent om bepantsering, wapens en munitie te verliezen. Daarom had je potentieel meerdere uren aan verzamelen en knutselen voorbereid! Je raakt echter ook de artefacten kwijt die je nodig hebt om de baas op te roepen!

De spectaculaire hoeveelheid tijd

ARK Survival Evolved is voortgekomen uit een lange vroege toegang tot de periode met een maximum van zijn smerigste insecten constant! Toch zijn er overal rare grafische problemen! Zoals schaduwen die willekeurig binnen en buiten opduiken en met tussenpozen dalende frameprijzen. Het ergste is het feit dat de AI op grotere dinosaurussen behoorlijk afschuwelijk is. De beste strategie voor het doden van alles wat zwaarder is dan een roofvogel.

Zelfs mijn persoonlijk getemde dinosauriërs komen vaak vast te zitten in het hout wanneer ze door een bosgebied worden overgebracht als ze niet op ze passen. Ook een geweldige tijd hebben in een ander spel zoals PixARK, een echt correcte tijd hebben. Het probleem is bijvoorbeeld dat die momenten meestal één element zijn voor elke negen delen van ondergeschikt slijpen en knutselen, speciaal in de latere technische fasen.

Gangs of Compys in de jungle

Een ander belangrijk onderdeel van Ark is het vermogen om dino’s voor te bereiden. Voorzichtig meedoen met het uithalen van je prooi en het verzorgen ervan zorgt voor aangename dieren. Die rond de scène kunnen worden bereden en zelfs kunnen worden grootgebracht. Het is een beetje een eentonig probleem, inclusief een redelijk stuk sociale aangelegenheid, verschillende soorten voedsel en rondhangen.

Pathfinding voor dinosaurussen, zowel wilde als getemde, is buitengewoon slecht. De meest eenvoudige benadering om een ​​gevaarlijk roofdier neer te halen, eerlijk gezegd, is door bepaalde bomen te gaan en te kijken hoe het uitloopt. In plaats van dit basiselement uit te voeren dat games in dit soort zeven jaar eerder logisch waren, zit ARK Survival Evolved boordevol camera’s, taart! Daarna, is niet voor iedereen weggelegd, waarschijnlijk niettegenstaande ik.

ARK Survival Evolved downloaden

Er zijn op geen enkele

ARK Survival Evolved gratis is echter rond een aangeboren model gewerkt, waarbij behulpzaam spelen over het algemeen aanvoelt als de goedgekeurde benadering om te gaan. Idealiter zou het spelen van de multiplayer-variant van Ark de bovenstaande problemen oplossen. Het niet. Deze problemen blijven aanwezig wanneer met anderen op arbeiders wordt gespeeld, en andere, mogelijk aanzienlijk meer echte ongemakken zijn aanwezig.

Op de PVP-arbeiders kan je een voor de hand liggend doel zijn voor de meer ervaren spelers die het waarderen om sequentiële beul te spelen. Er is iets verheven aan het verslavende en verbluffende vliegplan van Ark. Nooit zo veel middelen gestoken in de moeilijkheid van de held, vooral tijdens het clusteren rond een vuur in de nacht. Toen ik het opnemen tegen een dinosaurus die me volgde, en het gevoel zo absoluut alleen te zijn.

Geweldig repetitief proces

Het echt teleurstellende aan deze situatie is dat Ark begint met een echt eenvoudig veld: het is een uithoudingsspel in de open wereld, maar je zit vast in Jurassic Park. Na meer dan twee jaar van verbetering met een gretige spelersbasis, werd die duidelijke gedachte vergroot en omslachtig met ongebruikelijk! Immateriële hoogtepunten die ten koste gaan van het doorzoeken van de essentiële mechanica.

Dat is een coole gedachte, maar het is ver, ver verwijderd van de belichaming van wat een uithoudingsspel leuk maakt. Duurspellen gaan over stabiliteit ondanks een tekort, maar in Ark zijn er meer verfijnde metalen nodig om een ​​camera te maken dan om het idee van wapens te creëren. Want een game die meer dan twee jaar in Early Access is doorgegaan, bevat ondanks alles een groot aantal bugs en ontbrekende essentiële hoogtepunten.

Hoe ARK Survival Evolved PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op ARK Survival Evolved Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van ARK Survival Evolved

Minimum

 • Besturingssysteem: Windows 7 of Windows 8
 • Bewerker: 2 GHz dual-core 64-bit CPU
 • Geheugen: 4000 MB RAM
 • Grafische kaart: DirectX11-compatibele GPU met 1 GB video-RAM
 • Harde schijf: 20000 MB beschikbare ruimte

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz / AMD Ryzen R5 1500X
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 470 4GB of NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 60 GB ruimte op de harde schijf
1 Comment
 1. pyncsmisy says

  SUPER GOED!!!!!!! VRIJ!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.