Banishers Ghosts of New Eden Download

0

Op het eerste gezicht heeft Banishers Ghosts of New Eden Download veel te danken aan Sony’s recente God of War uitjes. De nauwe 1/3 individuele camerahoek, de lineaire maar open lay-out en de mix van omgevingspuzzels en keiharde melee-gevechten zijn allemaal aanwezig. Na een hele zoektocht te hebben gespeeld, heb ik opgemerkt dat onder dat oppervlak een ziel schuilt die net zo verbonden is met de Life is Strange collectie waar ontwikkelaar Focus Entertainment beroemd om is.

Banishers Ghosts of New Eden Download

Banishers Ghosts of New Eden Download

Downloaden

Banishers Ghosts of New Eden-gamerecensie

Je speelt als Red, een Schot in Noord-Amerika uit 1695, die het beroep van Banishers Ghosts of New Eden Gratis heeft aangenomen, een soort exorcist Witcher die op geesten jaagt in plaats van op monsters. Maar hij heeft bovendien een groter, groter persoonlijk doel. Red’s romantische partner, Antea, heeft momenteel een droevig lot ondergaan, en daarom is zijn voornaamste doel nu om een manier te vinden om haar terug te brengen naar een levensstijl. Dat is één keuze.

Naast de actie voor 0,33 personen verbergt Banishers een op verlangens gebaseerd avontuur dat stevig geworteld is in het DNA van ontwikkelaar Don’t Nod. Het duurde niet lang voordat het gegrom van voorbij het graf me ervan weerhield om op mijn pad te komen, maar me wel in staat stelde mijn musket in de gewenste positie te brengen. De vintage college-kick levert een bevredigend schot op terwijl krachtige kogels in het bot botsen.

Banishers Ghosts of New Eden Gratis

Goed verhalend spel

Melee-gevechten zijn dus iets dat je met veel meer regelmaat zult gebruiken. Op de vloer is het niet langer te onderscheiden van de reeks actie-RPG’s die je de afgelopen jaren hebt gespeeld. Een trendy mix van lichte en zware aanvallen, ontwijkingen en blokkades wordt onderbroken door een aantal extra nauwkeurige vechttactieken van Banishers Ghosts of New Eden Download PC. Zie je, Antea kan nutteloos zijn, maar ze is niettemin door jouw aspect in spectrale vorm.

En ze is net zo in voor een gevecht als jij. Als je tijdens gevechten naar haar overschakelt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden, ook al zijn deze niet langer bijzonder uniek. Ze is nog steeds gericht op melee en geeft de voorkeur aan blote vuisten boven Red’s zwaard, maar heeft de leiding over een krachtige aanvalsplaats die spookachtige groene schade toebrengt aan elke griezel in de buurt. En waar Red een gezondheidsbalk heeft om te beheren en aan te vullen.

Banishers Ghosts of New Eden PC download

In een specifieke missie

Hierin wordt het nummer van Banisher’s gevechtsdans geschreven, waarbij Antea’s manabar wordt opgebouwd door aan te vallen als Red voordat hij overschakelt naar zijn nutteloze minnaar om een kus van verlies van mensenlevens naar hun vijanden te sturen. Je kunt op elk moment buiten de strijd overschakelen naar Antea, omdat zij de cruciale sleutel is tot het oplossen van een paar zeer belangrijke omgevingspuzzels.

Maar Antea is ook een soort geestendetective en zou spookstof kunnen onderzoeken op aanwijzingen over wat er met de mensen op deze locatie is gebeurd. Het verkrijgen van nieuwe records is niet langer de eenvoudigste invulling van deze spookverhalen, maar elk stukje informatie kan ook van vitaal belang blijken als je wordt geconfronteerd met de enorme beslissing, zodat het schijnbaar zal ontstaan aan het einde van elke missie.

Banishers Ghosts of New Eden downloaden

Weg van oude kwaden

Die toon wordt vertaald naar de vijanden waarmee je te maken krijgt, waaronder voornamelijk verminkte verzamelingen botten die zijn opgehangen door middel van een griezelige, onervaren gloed. Op een bepaald punt in dit eerste deel werden golven van vijanden gemaakt van buitengewoon fundamentele melee- en afstandsgadgets, maar zo nu en dan zou er een sterkere test worden gesteld.

Betreed de angstaanjagend genaamde Nicholas Doolan, een gereanimeerd lijk van een minibaas die tot doel heeft je op verschillende manieren uit te schakelen met een eigen musket, terwijl hij je samen met zijn skeletvrienden overspoelt. Het vormde een welkome taak waardoor ik op een interessante manier met alle spullen die ik tot mijn beschikking had, kon jongleren.

Natuurlijk, omdat we ons in het jaar 2023 bevinden, zijn er meer dan één vaardigheids, upgrade en knutselmenu’s om door te bladeren, die je speelstijl naar wens zullen aanpassen. De ontwikkelaars van Banishers beloven nu dat ze je niet zullen overladen met te veel unieke soorten wapens of pantsers om aan te schaffen, maar je in plaats daarvan laten kiezen op welke van de bescheiden diensten je je wilt concentreren en welke je het meest wilt verbeteren.

De vijanden waarmee je vecht

Soms is het zo simpel als Banishers Ghosts of New Eden Gratis zo snel in elkaar slaan als hij lijkt, maar met nutteloze lichamen van mensen en vijanden die je route bezaaien, zul je zo nu en dan hardere vechters moeten terugdringen. Als je bijvoorbeeld een frame bezit met een musket, zul je te maken krijgen met de langeafstandscapaciteit die het heeft. Zelfs nadat je die variant hebt verslagen, wordt de geest het gemakkelijkst weer in de sector verdreven.

Hoe download en installeer je het Banishers Ghosts of New Eden spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Banishers Ghosts of New Eden op pc:

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 580
 • CPU: Intel Core i3-8300
 • Bestandsgrootte: 52 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Banishers Ghosts of New Eden op pc:

 • Geheugen: 16 GB
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 6700 XT
 • CPU: Intel Core i5-10600K
 • Bestandsgrootte: 52 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10/11 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.