Tomb Raider I-III Remastered Download

0

De eerste Tomb Raider I-III Remastered Download werd uitgebracht in 1996, bijna 30 jaar geleden, en in sommige dagen brengt. Ontwikkelaar/schrijver Aspyr de unieke trilogie terug met een aantal gewenste verbeteringen. De besturing is gemoderniseerd en de videogames zien er beter uit. Sluit je aan bij Brian Shea en mij terwijl we de basisniveaus van de drie videogames bekijken, bespreken wat eraan werkt en waarin er een paar tekortkomingen zijn.

Tomb Raider I-III Remastered Download

Tomb Raider I-III Remastered Download

Downloaden

Tomb Raider I-III Remastered game recensie

Aspyr, een groeiende online game werkgever, lanceert Tomb Raider II op Macintosh computersystemen. Aspyr bleef tot 2003 bij de Tomb Raider I-III Remastered Downloaden franchise en lanceerde Tomb Raider, Tomb Raider III, Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles en Tomb Raider: The Angel of Darkness. Meestal wilden we die titels opnieuw bekijken, maar we discussieerden voortdurend over de juiste techniek.

Jarenlang hebben we gewerkt aan de juiste stabiliteit van onderhoud en modernisering. En toen we eenmaal het gevoel hadden dat we het goed hadden gedaan, werden we in contact gebracht met onze vrienden bij Crystal Dynamics. Verdeelde de verbale uitwisseling in 3 delen: techniek, gameplay en artwork. Met die categorieën in gedachten voerden we onze gesprekken in dezelfde volgorde.

Tomb Raider I-III Remastered gratis
Terwijl Crystal Dynamics de Tomb Raider franchise blijft versterken, leek de timing perfect om het publiek opnieuw kennis te laten maken met de videogames waarmee het allemaal begon. We wilden allemaal de principes van de franchise in ere houden en de authentieke games in al hun glorie toegankelijk maken voor een modern publiek. We noemen het Tomb Raider I-III Remastered met Lara Croft in de hoofdrol.

Binnen de productie

Magie kan zonder twijfel niet opnieuw worden opgebouwd. Een cruciale functie voor alle updates die we doorvoerden, was om klanten in staat te stellen terug te schakelen naar de unieke look en feel van Tomb Raider I, II en III. Het is een liefdesbrief aan al onze herinneringen aan die videogames, maar het is ook werkelijk boeiend om te zien hoe ver de hardware in de jaren negentig is doorgedrongen om Tomb Raider schilderijen te maken.

Tomb Raider I-III Remastered Download

De techniek en gameplay

Het behoud van die ervaring zal de ingenieurs van vandaag en morgen blijven aanmoedigen om games meeslepender en opmerkelijker te maken. We hadden de perceptie van het bedrijf dat de gameplay van Tomb Raider I, II en III tijdloos is, en met ons gebruik van de heersende leveringscode hadden we elke sprong, mysterie, vijand en puzzel precies omdat de oorspronkelijke ontwikkelingsploeg het had ontworpen en verondersteld.

De verbale uitwisseling evolueerde dus naar: hoe verrassen en plezieren we die enthousiastelingen? En dat is waar we begonnen met brainstormen over toevoegingen in plaats van herzieningen. Net als onze benadering van de grafische presentatie zijn de originele tankmode bedieningen nog steeds beschikbaar voor gamers via een menuschakelaar.

Tomb Raider I-III Remastered Spel
Voor onze huidige controllerinstellingen nemen we voorstellen uit het Legend, Anniversary en Underworld tijdperk van Tomb Raider. Deze veranderingen zijn meestal voelbaar in de manier waarop Lara beweegt, de juiste stick, volledige digitale camera manipulatie en Lara gerichte acties, voornamelijk gebaseerd op de camerapositie. Dit kan echter irriterend zijn voor hardere bazen met een enorme hoeveelheid conditie.

Eén van de sterke punten van Tomb Raider

We hebben een gezondheidsbalk toegevoegd om je te laten weten of je moet overstappen op de granaatwerper of dat je pistoolschade moet behouden. Terwijl de menu’s in Tomb Raider 3D mode gebruikten voor de gezondheidskit en munitie, waren de bezittingen in de recreatie platte 2D-sprites. Dit is uitgegroeid tot een oud compromis dat we hebben aangepast om een iets groter bereik te bieden bij het selecteren van objecten.

Aanvullende updates

Dit is een grote seconde voor de Tomb Raider I-III Remastered Gratis gemeenschap, dus daar hebben we voor gezorgd. In een groot deel van de inhoud is het materiaal levensvatbaar. We zijn blij om te kunnen zeggen dat er meer dan 200 trofeeën te verdienen zijn, inclusief het opsluiten van de Butler in de vriezer. Sorry, Winston! Zie hieronder voor een voorproefje van een paar die u kunt ontdekken! Het verkennen van omgevingen in Tomb Raider is magisch.

We willen jou als je die omgevingen en iconische momenten wilt percentageren, dus hebben we een sterke fotomodus geïntroduceerd om Lara te poseren, de gameplay te bevriezen, te schakelen tussen conventionele en moderne foto’s en te pronken met die omgevingen. We zijn enorm enthousiast om te zien wat het netwerk samen met deze modi plaatst. Vanaf het begin wisten we dat we de unieke leveringscode en engine.

Hoe download en installeer je de Tomb Raider I-III Remastered-game op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Tomb Raider I-III Remastered op pc:

 • Grafische kaart: Geforce GT 630 2GB, AMD R7 249 1GB, AMD HD 6450
 • CPU Videokaart: Intel Core i3, AMD FX-4100
 • HDD-ruimte: 6 GB
 • RAM: 4 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Tomb Raider I-III Remastered op pc:

 • Grafische kaart: GeForce 6000-serie of Radeon X-serie
 • CPU Videokaart: Intel Pentium 4, 3,0 Ghz of Athlon 3000+
 • HDD-ruimte: 6 GB
 • RAM: 4 GB RAM
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
Leave A Reply

Your email address will not be published.