Batman Arkham Knight Gratis Downloaden

1

Batman Arkham Origins, de eerste Batman spel van Rocksteady Studios, had het gevoel van een sprankelend begin voor superhelden actie spel. Downloaden Batman Arkham Knight heeft een ervaring van finaliteit. Bouwt bijvoorbeeld voort op de innovatieve staking en bestrijdt mode met effectieve! Vijanden die het uitbreidt op Arkham City’s open international met een groter, extra aangewezen model van Gotham. Kortom, een gloednieuwe absoluut speelbare Batmobile en maakt het een vitaal onderdeel van de beweging! Op dezelfde manier brengt Batmans naaste kring van familieleden van Gotham-superhelden en schurken samen voor een hoogwaardige, goed uitziende finale.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight Downloaden

Downloaden
 

Het open wereld avonturenspel

Ongeveer 12 uur aan verhaalmissies leveren fantastisch werk aan het spelen van de lange records tussen Batman! De 3 Robins en Jim en Barbara Gordon. Evenzo dwaalt de plot een beetje te ver in het bovennatuurlijke naar mijn smaak in die gewoonlijk de Dark Knight ontdekken! Bovenal zijn grootste wanneer de bedreigingen waarmee hij wordt geconfronteerd, op zijn minst op afstand gebaseerd zijn op de waarheid, hoe dan ook! Dus het drijft wiggen tussen bondgenoten en duikt op een spannende manier in de spel Batman Arkham Knight psyche.

Kortom, er zijn andere verrassingen waarop ik kan terugvallen die me hebben gered in het kronkelende verhaal. Bovendien gaven verschillende robuuste uitvoeringen hem persoonlijkheid! De verontrustende monotone stem van John Noble maakt dit bijvoorbeeld het griezeligste model van de Scarecrow, maar Mark Hamill keert terug voor een paar eersteklas! Duister hilarische postume Joker-sporen en heropvoeringen van enkele van de meest bekende scènes uit de strips. Baan daarom de definitieve Kevin Conroy-sterren op als Batman.

Zijn duistere kant verkennen

Bovenal duiken er wat kaasachtige, houten soorten op, meestal in de aspectzoektochten! Maar hetzelfde geldt voor bijna elk spel van deze omvang. We zijn nu vrij om drie eilanden van het donkere en af ​​en toe stormachtige Gotham City te ontdekken. Daarom karakter en kleur gegeven door middel van zijn vele felle neonverlichting! Aanzienlijke bezienswaardigheden zoals de wijk Chinatown, Wayne Tower en Ace Chemicals. Dat zijn allemaal fantastisch verschillend, en de lichteffecten die weerkaatst worden door natte straten en capes benadrukken verbazingwekkende textuurdetails.

De stad is opnieuw geëvacueerd, waardoor het niet mogelijk is om per ongeluk of opzettelijk onschuldigen in elkaar te slaan. Maar de straten zijn veel levendiger dan in eerdere videogames dankzij de enorm versnelde populaties criminelen! Met andere woorden, zowel te voet als bezig met tijdverdrijf met hoge snelheid met Gotham Police-voertuigen. De animatie die je krijgt als je ze tegenwerkt terwijl ze je proberen neer te halen, is hilarisch. Met name, we keren niet terug naar de Batcave in Arkham Knight, dat is kwaliteit waar ik aan denk! Er werd veel tijd doorgebracht in de buiten Arkham-spellen.

TrailerBeschikt over de kwaliteiten

Met de gloednieuwe matig grote open wereld komt het transport naar voren. Het is niet het meest effectief als je in staat bent om veel sneller met de stroom mee te gaan naar een upgradebare grapnel! Maar we hebben ook de raket aangedreven, die Batmobile transformeert, dat wil zeggen naar de straten van Gotham City. Daarna moet de Kool Aid Man scheidingswanden met stenen verbinden.

Evenzo brokkelt bijna alles op je route op een bevredigende manier af terwijl je criminelen achtervolgt! We krijgen een paar verbluffende slow motion-explosies uit de eenvoudige voertuiggevechten. Krijg kan aannemen dat elk lichaam ver weg loopt van deze vurige wrakken. Daarnaast geldt hetzelfde voor de boeven die je op straat overreden, die zowel met behulp van een auto worden aangereden als geëlektrocuteerd. Dit waren de eenvoudigste momenten die de framerate-dip een beetje opmerkten, en dat was niet via veel.

Heerlijk gevoel van vrijheid

De cirkel wordt gesloten, maar het bureaucreert de punt van een vraagteken. Met andere woorden, zou een van deze karakters kunnen bestaan ​​zonder het alternatief, en bij afwezigheid, moet het alternatief verdwijnen? Bovendien buigen de gordijnen lichtjes naar de rand, die en andere slepende vragen kunnen onbeantwoord blijven. Downloaden pc Batman Arkham Knight zal bijna zeker niet de ultieme briljante Batman-videogame zijn, en dat mag ook niet. Daarna, kijken naar Bruce Wayne en zijn clown geconfronteerd met aartsvijand knipoogt een ultieme keer uit levensstijl.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight Gratis

Downloaden

Spel Batman Arkham Knight Systeemeisen :

Batman Arkham Knight spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-750, 2,67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bits)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 45 GB

Batman: Arkham Knight spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i7-3770, 3,4 GHz | AMD FX-8350, 4,0 GHz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bits)
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 760 – 3 GB geheugen aanbevolen
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 55 GB

 

 

  • Batman Arkham Knight Gratis
  • Downloaden Batman Arkham Knight
  • Spel Batman Arkham Knight
  • Batman Arkham Knight Downloaden PC
  • PC spel Batman Arkham Knight
1 Comment
  1. De heer WordPress says

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.