Batman Arkham Knight Downloaden

1

Batman Arkham Knight Downloaden heeft een ervaring van finaliteit. Bouwt bijvoorbeeld voort op de innovatieve staking en bestrijdt mode met effectieve! Vijanden die het uitbreidt op Arkham City’s open international met een groter, extra aangewezen model van Gotham. Op dezelfde manier brengt Batmans naaste kring van familieleden van Gotham-superhelden en schurken samen voor een hoogwaardige, goed uitziende finale.

Batman Arkham Knight Downloaden

Batman Arkham Knight Downloaden

Downloaden
Het open wereld avonturenspel

Ongeveer 12 uur aan verhaalmissies leveren fantastisch werk aan het spelen van de lange records tussen Batman! De 3 Robins en Jim en Barbara Gordon. Evenzo dwaalt de plot een beetje te ver in het bovennatuurlijke naar mijn smaak in die gewoonlijk de Batman Arkham Knight Downloaden! Bovenal zijn grootste wanneer de bedreigingen waarmee hij wordt geconfronteerd, op zijn minst op afstand gebaseerd zijn op de waarheid, hoe dan ook!

De verontrustende monotone stem van John Noble maakt dit bijvoorbeeld het griezeligste model van de Scarecrow, maar Mark Hamill keert terug voor een paar eersteklas! Duister hilarische postume Joker-sporen en heropvoeringen van enkele van de meest bekende scènes uit de strips. Batman Arkham Origins, de eerste Batman spel van Rocksteady Studios, had het gevoel van een sprankelend begin voor superhelden actie spel.

Batman Arkham Knight Downloaden

Zijn duistere kant verkennen

Bovenal duiken er wat kaasachtige, houten soorten op, meestal in de aspectzoektochten! Maar hetzelfde geldt voor bijna elk spel van deze omvang. We zijn nu vrij om drie eilanden van het donkere en af ​​en toe stormachtige Gotham City te ontdekken. Daarom karakter en kleur gegeven door middel van zijn vele felle neonverlichting! Aanzienlijke bezienswaardigheden zoals de wijk Chinatown, Wayne Tower en Ace Chemicals.

Maar de straten zijn veel levendiger dan in eerdere videogames dankzij de enorm versnelde populaties criminelen! Met andere woorden, zowel te voet als bezig met tijdverdrijf met hoge snelheid met Gotham Police-voertuigen. De animatie die je krijgt als je ze tegenwerkt terwijl ze je proberen neer te halen, is hilarisch. Met name, we keren niet terug naar de Batcave in Arkham Knight, dat is kwaliteit waar ik aan denk!

Beschikt over de kwaliteiten

Met de gloednieuwe matig grote open wereld komt het transport naar voren. Het is niet het meest effectief als je in staat bent om veel sneller met de stroom mee te gaan naar een upgradebare grapnel! Maar we hebben ook de raket aangedreven, die Batmobile transformeert, dat wil zeggen naar de straten van Gotham City. Daarna moet de Kool Aid Man scheidingswanden met stenen verbinden.

Evenzo brokkelt bijna alles op je route op een bevredigende manier af terwijl je criminelen achtervolgt! We krijgen een paar verbluffende slow motion-explosies uit de eenvoudige voertuiggevechten. Krijg kan aannemen dat elk lichaam ver weg loopt van deze vurige wrakken. Daarnaast geldt hetzelfde voor de boeven die je op straat overreden, die zowel met behulp van een auto worden aangereden als geëlektrocuteerd.

Batman Arkham Knight Downloaden

Heerlijk gevoel van vrijheid

De cirkel wordt gesloten, maar het bureaucreert de punt van een vraagteken. Met andere woorden, zou een van deze karakters kunnen bestaan ​​zonder het alternatief, en bij afwezigheid, moet het alternatief verdwijnen? Bovendien buigen de gordijnen lichtjes naar de rand, die en andere slepende vragen kunnen onbeantwoord blijven. Batman Arkham Knight Gratis zal bijna zeker niet de ultieme briljante Batman videogame zijn, en dat mag ook niet.

Hoe Batman Arkham Knight PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Batman Arkham Knight Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Batman Arkham Knight

Minimum

 • CPU: Intel Core i5-750, 2,67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
 • RAM: 6 GB
 • Besturingssysteem: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bits)
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 45 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i7-3770, 3,4 GHz | AMD FX-8350, 4,0 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bits)
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 760 – 3 GB geheugen aanbevolen
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 55 GB

 

 

1 Comment
 1. De heer WordPress says

  Hallo, dit is een reactie.
  Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.