Chorus downloaden spel

0

Dit actiespel is over het algemeen niet geschikt voor mij, het is vanuit een echt perspectief de hele achterdeur. Dus toen kreeg ik een see-code met de verwachting van gratis Chorus, om het meteen te starten. Na een tijdje met Chorus gratis te downloaden, waren er een aantal dingen waar ik dol op was. Verbazingwekkend genoeg was er ook nog wat spul waar niet echt een enorme liefhebber van was.

Chorus

Chorus Gratis

Downloaden
 

Karakteristieke visie voor hun spel

Als je de game van tevoren nog niet kende, is Chorus PC spel een ruimtegevechtspel dat wordt gemaakt door Deep Silver, de associatie achter de beroemde compacte ruimtevaartserie Galaxy on Fire. Ondanks dat het zich in de ruimte afspeelt, kunnen de stijl van de game en de algemene toon het meest worden onderscheiden van Control. Nara spreekt zichzelf routinematig aan, wat de gevechten weergeeft terwijl ze plaatsvinden.

Door de demo te spelen, had ik meer nodig. Al met al meer. Hoe Chorus de collectie en, zeker weten, de ruggengraat in stand houdt, is nog niet duidelijk. Het is eenvoudig voor games in deze opstelling om op te branden zonder een consistente beweging van nieuwe substantie zoals Elite of zelfs No Man’s Sky, en als we bedenken dat er een goede spreiding van missies in de demo is, hebben we meer nodig om ons echt in de val te laten lopen.

Het type ruimtekandidaat in leven houden

Alles heeft dit buitengewone gevoel, omdat het zich in de ruimte afspeelt, Koor vanwege de algemene toon en overdracht van het verhaal. Met de activiteitenspellen begon Nara, een vrouw die een levend ruimteschip bestuurt dat bekend staat als Forsaken, hoe dan ook, ze noemt ze in het kort Forsa. Direct na het zien van twee mensen van The Circle, een interstellaire religie, vernietigt Chorus een niet-militair staftransport, Nara verkoopt The Circle en begint terug te vechten.

Je bevindt je in een snel enthousiast, met impact gevuld hondengevecht, waarbij het koor snel beweegt en mysterieus rondbeweegt, zodat lasers en schoten je nooit kunnen raken. De juiste rechttoe rechtaan stick wordt gebruikt om de boot te wijzen en te sturen, en dat is je algemene ontwikkeling. Je bestuurt een levende boot en gebruikt deze om het op te nemen tegen een groep met verbijsterende capaciteiten. Chorus lijkt een buitengewoon leuk spel te zijn.

Profundity neem een ​​kijkje in hun nieuwe space shooter

Dit is over het algemeen gezien de manier waarop de essentie gewoon een simpel koor is. Dismissed is uitgerust met drie wapens, elk met zijn eigen opmerkelijke gebruikskoor. De geprogrammeerde wapens zijn waardevol voor actie het uitschakelen van ongepantserde snelle schijnwerpers, de raketten zijn het beste voor het neerhalen van meer lethargische, intens beklede doelen, terwijl de lasers het best kunnen worden gebruikt tegen verzekerde vijanden. De handel tussen de drie wapens is aanzienlijk.

Chorus en je moet garanderen dat je onophoudelijk mixt wat het beste werkt tegen elke focus, in het geval dat je onvoldoende zou zijn in de strijd. Desalniettemin heeft Nara twee limieten die niet zozeer afhangen van Forsaken en de dingen zoals ze zijn, van haar eigen gebruikelijke spiritistische capaciteiten Chorus spel gratis. Bij gebruik zorgt het ervoor dat Nara naar elk item in de buurt kijkt, inclusief vijanden, verzamelobjecten, doelen, refrein en verschillende dingen.

Beïnvloed associaties met NPC’s

The Rite of the Hunt is de echt charmante. In fundamentele termen: het is een transportbeweging van het moment. In de verwachting dat je het op een normaal vijandelijk Chorus gebruikt, vlieg je op bovennatuurlijke wijze achter hen aan, waardoor je een heleboel vrijheden hebt om Chorus te vernietigen. Af en toe kun je het bovendien gebruiken om dingen uit het verleden zoals schilden of obstakels Space Engineers te organiseren. Op het moment dat dit allemaal werkt, ontstaat er een duizelingwekkende dynamiek.

Chorus Trailer

Speelruimtes zijn perfect en eenvoudig te navigeren

Het verhaal is een basisonderdeel van deze ervaring, en als spelers de bezetting van Nara accepteren, laat je een aantal belangrijke problemen los om te ontdekken. Nara heeft een gekweld verleden en heeft de kracht van haar starfighter Forsaken nodig om haar oude religie, het Star Wars Battlefront, over te nemen. Er is een ongelooflijke regeling om hier te dumpen, maar Nara is op weg om haar slechte gedrag te compenseren.

Dat vereist het vertrouwen van haar boot, net als de mensen die ze ooit achter Chorus aanzat. De mix van onderzoek en tovenarij in de ruimte, de eersteklas visuals en soundtrack, het directe controleplan en soepele gevechten, deze dingen maken me buitengewoon nieuwsgierig om meer te spelen en precies te zien wat Fishlabs kan doen. Desalniettemin is het belangrijk om te vinden waar sommige mysterieuze artikelen Chorus zijn. Maar de realiteit zal uiteindelijk naar boven komen hoe ze werken.

Makkelijk gefixeerd en gericht op doelstellingen

Ze bezoekt bovendien Forsaken om hun volgende stappen te bespreken, maar door deze gesprekken leren we haar verder waarderen. Er wordt ook uitgelegd dat niemand echt op Nara vertrouwt, en haar motivatie draait om het verkrijgen van dat vertrouwen Chorus downloaden. Tijdens de verhaalminuten kan Nara keuzes maken die de gebeurtenissen zullen veranderen. Slechts één op de oneven individuen kan het eens zijn met de beslissing.

Chorus

Chorus Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3-560 3.3GHz Or AMD Phenom II X4 805
Graphics: Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2 GB or AMD Radeon R7 360x 2GB
RAM: 4 GB
Windows: Windows 7,8,8.1 and 10 (64 Bit)
HDD Space: 40 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5-4670K 3.4GHz Or AMD FX-8370
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Or AMD Radeon RX 580 8GB
RAM: 8 GB
Windows: Windows 8,8.1 and 10 (64 Bit)
HDD Space: 40 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.