De Sims 4 Te Huur Download

0

Er komt nog een uitbreidingspakket naar De Sims 4 Te Huur Download en deze keer kunnen spelers eigenaren van activa worden. Hun eigen huurwoningen runnen voor een klein netwerk van Sims, of huurder blijken te zijn van een reeds geïnstalleerd complex of duplex complex. Het idee om meerdere woongebouwen te hebben in De Sims Vier is door de jaren heen regelmatig ter sprake gekomen en biedt een overvloed aan mogelijkheden voor hilarische en dramatische interacties.

De Sims 4 Te Huur Download

De Sims 4 Te Huur Download


Download

Traditie en moderniteit

Als een verdraaide bonus biedt de For Rent uitbreiding Sims een geheel nieuwe manier om een grove en pijnlijke dood door meeldauw te sterven. Het Sims 4 Te Huur Expansion Pack zal bestaan uit een aantal aanpassingen aan de manier waarop huizen kunnen worden verdeeld in een mannen- of vrouwengebouw, waarbij een vorm een kelderappartement kan krijgen, een duplex kan worden of meerdere appartementen op één perceel kan hebben.

De Sims 4 Te Huur Download heeft verschillende niveaus van DLC-inhoud, van kleine accessoirepakketten tot grotere, complete add-on-uitbreidingen. De Sims 4 Te Huur aankondigingstrailer van het is een uitbreidingspakket dat bestaat uit een geheel nieuwe kavelsoort en stad voor de sport, vergelijkbaar met veel andere cosmetische voorwerpen en mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van het geheel dat beschermd is in Te Huur.

De Sims 4 Te Huur Download

Nachtmarkt

De nieuwe stad Tomarang biedt ook een bruisend nachtleven met een Zuidoost Aziatisch geïnspireerde sfeer en keukens op de avondmarkt in de omgeving. Omdat Sims zo dicht bij elkaar wonen, vormen gewone netwerkevenementen bestaande uit potlucks en poolparty’s een enorme bedreiging om te combineren en te vermengen. Sims kunnen verhuurder worden of als huurder in een flat blijven.

Woningen Huurmassa’s kunnen meerdere gezinnen de kans bieden om op hetzelfde perceel te wonen via appartementen. Sims kunnen eigenaren van bezittingen zijn en op de website blijven als beheerders van bezittingen naast hun huurders Ze moeten de Unit Ratings van de huurwoning buitensporig hoog houden door alles werkend en gemakkelijk te houden, anders zou er een huurdersopstand of beschimmelde sterfgevallen moeten plaatsvinden.

De Sims 4 Te Huur Download

Bij appartementswonen

Prachtige nieuwe structuur uit Zuidoost Aziatische inspiratie, evenals een nieuwe avondmarkt, Spirit House, Animal Sanctuary en Botanische tuin omgeven door een weelderig tropisch landschap. Dichterbij gelegen woonruimtes betekenen extra interacties en mogelijkheden voor afluisteren, rondsnuffelen, inbreken en binnendringen. Potlucks, zwembadfeesten en verschillende sociale bijeenkomsten zijn ook leuke nieuwe alternatieven voor gezelligheid.

Veel op Zuidoost-Azië geïnspireerde decordelen worden geïntroduceerd met het uitbreidingspakket, bestaande uit houtsnijwerk, rotanstoelen, mooie stoffen en gordijnen, en meer digital games instant delivery 247. Er worden Zuidoost-Aziatisch geïnspireerde eten en drinken gebracht, waaronder Tofu Pad Thai, Birmese Samosasoep, Khao Niao Mamuang, Pancit Bihon, Banh Cuon, Halo Halo en Thai Iced Milk Tea.

Vastgoedbeleggingen

Nieuwe activiteiten voor jongeren worden ook aangevuld met hinkelspelletjes en knikkers die als interactieve objecten worden aangeboden. Kinderen kunnen ook in hun aangrenzende woningen met andere jongeren spelen, vooral als er buitenspeeltuinen op het terrein zijn die ze zonder problemen kunnen spelen. Of u nu in een flat woont of een huisbaas bent, er zijn nadelen aan het hebben van flats en condominium-apparaten, net als aan de werkelijke levensstijl.

Lawaaierige kennissen, kapotte leidingen en schimmel zijn slechts enkele van de mogelijke irritaties die ervoor kunnen zorgen dat Sims verdrietig worden over de gang van zaken. Bovendien kan de meeldauw iets extra’s zijn dan alleen een infectie. Sommige spelers ontdekken dat het doden van Sims op nieuwe en creatieve manieren enorm interessant kan zijn, en het De Sims 4 Te Huur Download laat Sims kennismaken met het concept van dodelijke en grove meeldauw.

De Sims 4 Te Huur Download

Nieuwe ambities

Eetkraampjes, de avondmarkt en meer inspireren Sims allemaal om hun flat te verlaten en met elkaar om te gaan. De gezelligheid die kan optreden tijdens potlucks, poolparty’s of misschien gewoon elkaar tegenkomen in gemeenschappelijke regio’s zal meer sociale mogelijkheden bieden dan eerder werd gezien, maar geeft ook nog meer kansen op drama, vooral met het creëren van Snooping-vaardigheden.

Wanneer gebieden niet gemakkelijk worden gehouden, kan deze onervaren en zwarte schimmel zich ontwikkelen en verspreiden, en Sims niet langer simpelweg ziek maken, maar zelfs doden. Hun spookachtige onervaren geesten wijken daar misschien ook niet van af, omdat ze de infectie dan post mortem met anderen zouden kunnen delen. Iedereen die het uitbreidingspakket De Sims 4 Te Huur Gratis pre-ordert, of dit vóór 2024 aanschaft.

De Sims 4 Te Huur Download

Spannende verhalen

De Quick Treats Grill, Streetside Stars Shade en Peak Freshness Fruit Basket zijn mogelijk beschermd als digitale add-ons voor de sport. Gemeenschappelijke gelegenheden, zoals een Potluck- en poolparty’s, bieden Sims de perfecte gelegenheid om met hun kennissen te communiceren en een gevoel van gemeenschap te krijgen in hun huurwoning, legt de flaptekst uit.

Het klinkt nogal grimmig, maar we zijn er zeker van dat EA nu weet wat het doet. De enorm succesvolle Sims-serie blijft behouden; De Sims 4 Te Huur Download Gratis zal nog steeds inhoud hebben die er actief voor ontwikkeld is, en De Sims 5 zou een los te spelen alternatief kunnen zijn, of los om te downloaden, omdat het bedrijf het graag plaatst.

Hoe The Sims 4 For Rent PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Sims 4 For Rent Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Sims 4 For Rent

Minimaal

 • CPU: 3,3 GHz Intel Core i3-3220 (2 cores, 4 threads), AMD Ryzen 3 1200 3,1 GHz (4 cores) of beter
 • RAM-geheugen: 4 GB
 • Besturingssysteem: 64 bit vereist. Windows 10
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300, Intel GMA X4500
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 26 GB
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 128 MB

Aanbevolen

 • CPU: Intel core i5 (4 cores), AMD Ryzen 5 of beter
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 10
 • VIDEOKAART: 1 GB video-RAM, NVIDIA GTX 650, AMD Radeon HD 7750
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 51 GB
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 1 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.