DiRT 4 Download

1

Als de DiRT 4 Download van 2015 veranderde in Codemasters waarbij de bankkussens werden omgedraaid en de sleutel tot iets unieks werd gevonden, is Dirt 4 de studio die de schuurdeur openwrikt en de hele auto herontdekt. Met een stevige professionele modus, talloze races dankzij de procedureel gegenereerde graden, en het mooie geluid en beeld dat Codemasters ooit heeft verzameld, heeft Dirt 4 opnieuw gedefinieerd waar we op kunnen.

DiRT 4 Download

DiRT 4 Download


Download

Simulatiemodus

Het is een uitzonderlijk eenvoudig hulpmiddel om toe te passen. Er zijn eenvoudigweg twee schuifregelaars, één voor de periode en één voor de complexiteit. Dat is het. De methode is ter plekke en eenvoudig, en het tijdstip en het weer kunnen worden aangepast aan elke graad die u creëert. Etappes kunnen wel twaalf kilometer lang zijn en de respawnlimieten die buiten het doel liggen, zijn verlegd, dus als je crasht, kun je enorm crashen.

Het mooiste deel van Dirt 4 is de nieuwe custom level writer, die Codemasters Your Stage heeft genoemd. De Your Stage tool helpt 5 internationale locaties in Dirt Four, Australië, de VS, Wales, Zweden en Spanje, die allemaal zeer buitengewoon terrein bieden en verschillende dingen van ons achter het stuur vereisen. Australië bestaat volledig uit grind, met een mix van bredere regio’s met overzichtelijke bermen en nauwere zones die door de bush kronkelen.

DiRT 4 Download

Meer intuïtief spel

Het is snel en kan vergevingsgezind zijn, op voorwaarde dat je de afstand hebt om een fout te maken. Spanje is best bijzonder; het is een op asfalt gebaseerd terrein met stoepranden, balustrades en hoge stenen en rotswanden. Het is ook kort, omdat er veel meer grip is, maar er is hier iets minder ruimte voor fouten. Ik ben over een reeks Spaanse heuvels gekletterd die bij de meeste aanvallen in bochten uitbarsten.

De trainingsmotoren van de Dirtfish Rally School zijn daar mooie voorbeelden van; het lijkt er niet op dat ze net van de parkeerplaats zijn gerold. Ze zien eruit als auto’s die elke dag worden gestraft en geslagen, met groezelig glas en gehavende banden, aangekoekt met vuil. Speel soms in de achtervolgingscamera zodat je het knetterende geluid van de uitlaat beter kunt horen, maar het is een echte traktatie in de cabine.

DiRT 4 Download

Voer slinger uit

Dan is er het geluid, dat is opmerkelijk. Over veeroosters schieten klinkt als het boeren van een minigun, en de aanhoudende zoete, zoete uitlaatgassen lijken alsof Satan 1/2 stikt in een pistache. Een symfonie van piepen en rammelen en een zoemende carrosserie bij hoge toerentallen, waarbij de geluidsindeling een cruciale positie speelt om de voertuigen van Dirt 4 het gevoel te geven dat echte machines tot het uiterste worden gedreven.

DiRT 4 Download PC heeft natuurkundige modi Simulatie en Gamer en klassementen en online veeleisende situaties scheiden de 2. Simulatie heeft mijn voorkeur omdat het de complete ervaring tot een echte worsteling met een wiel maakt. Het verplaatsen van het gewicht is geavanceerd, net als het gevoel van aerodynamische grip bij hogere snelheden. Als je je zorgen maakt dat Dirt Four de brutale kant van Dirt Rally laat vallen, doe dat dan niet.

Assists en moeilijkheidsgraden

Maar maak je geen zorgen dat DiRT 4 Gratis ook te zwaar voor je is, omdat het met de Gamer fysica instelling en de verschillende beschikbare assists een stuk gastvrijer is. Het putten van gamers voelt geweldig als de assists zijn uitgeschakeld, maar het neemt de wens weg om gewicht op de voorkant te leggen om naar binnen te draaien en het voelt misschien een stuk dat te snel op mij reageert.

De Career-modus is ook een enorme stap vooruit ten opzichte van Dirt Rally, waarbij het plezier wordt ingevuld met groepscentra en verbeteringen om je geld aan uit te geven. De centra en middelen waarover u beschikt, bepalen hoe effectief en nuttig uw technici en ander personeel voor u kunnen zijn. Er komt een hoop micromanagement bij kijken, vooral als het gaat om het blijven voldoen aan de top van de sponsoraanbiedingen.

DiRT 4 Download

Rijdende modellen

Je wordt bovendien aangemoedigd om een gepersonaliseerd wagenpark op te bouwen met de bedoeling om aan zoveel mogelijk kampioenschappen en collecties deel te nemen. Hoe het gemakkelijk is om een vast onderwerp in al je auto’s te gebruiken, maar denk dat de livery-editor misschien wat extra functionaliteit wil gebruiken; Zoals het er nu uitziet, is het grotendeels vooraf ingesteld en op de lange termijn heeft het gevolgen.

Iets simpels, zoals een hogere manipulatie van de plaatsing van het embleem, zou mogelijk voldoende zijn; grotere vinylfactoren zoals strepen en dergelijke zouden een leuke bonus kunnen zijn. En dan is er de terugkeer naar de reguliere netwerkevenementen van DiRT 4 Download, alleen deze keer met podia die altijd nieuw zijn voor iedereen die eraan deelneemt, plus samengestelde en aangepaste PvP competitieve multiplayermodi voor lobby’s van maximaal 8.

DiRT 4 Download

Nog meer histrionische inzendingen

Bij procedureel gegenereerde nummers was er het probleem dat de naden tussen de verschillende elementen van elk nummer aanzienlijk konden zijn, maar ze zijn duidelijk genuanceerd en coherent in elkaar gezet. Bekendheid is na urenlang spelen afwezig gebleven, en dat mag zeker niet verrassend zijn met een vrijwel oneindig aantal vaardigheidsniveaus. Maar ondanks de verbluffende technologie die deze reeksen van niets doet denken.

Wat ze allemaal met elkaar verbindt de weinige informatie. De drones die boven je hoofd vliegen en het dak van je auto lichtjes afsnijden; en de helikopters die te laag naar beneden duiken en een gevaarlijke stofstorm veroorzaken. Er is de extatische menigte die zich over de hele graad ontvouwt, en de marshals die je naar beneden zwaaien als er van tevoren een auto is neergestort.

Hoe DiRT 4 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op DiRT 4 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van DiRT 4

Minimaal

 • CPU: AMD FX-serie of Intel Core i3-serie
 • RAM-geheugen: 4 GB
 • VIDEOKAART: AMD HD5570 of Nvidia GT440 met 1 GB VRAM (DirectX 11 grafische kaart vereist)
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 512 MB
 • Besturingssysteem: 64bit-versies van Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
 • GELUIDSKAART: DirectX-compatibele geluidskaart

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5 4690 of AMD FX 8320
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: Nvidia GTX 980 of AMD R9 Fury
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 4096 MB
 • Besturingssysteem: 64bit-versies van Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
 • GELUIDSKAART: DirectX-compatibele geluidskaart
1 Comment
 1. piter says

  Bedankt voor leuk spel

Leave A Reply

Your email address will not be published.