DiRT Rally 2.0 Download

0

Daarom wordt er nog steeds rekening gehouden met DiRT Rally 2.0 Download voor de authentieke Sony PlayStation! Een van de beste gratis rally-videogames aller tijden, nooit gedacht aan grotere huidige titels bestaande uit DiRT 4. De directe voorganger van dit huidige aanbod, DiRT Rally 2.0. EA kan bogen op een erfenis van meer dan 30 jaar binnen de gamingwereld, en podiumrally’s zijn daar een groot onderdeel van.

DiRT Rally 2.0 Download

DiRT Rally 2.0 Download


Download

Spelpresentatie

DiRT Rally 2.0-toegang is een glorieus meedogenloze sim-racer die de voorkeur geeft aan arcade-plezier. Bovenal is de gameplay van DiRT Rally 2.0 Download leuk voor mensen die voor joysticks kiezen. Ik ben echter absoluut dol op het beheer en de opmerkingen die deze sim genereert via de G920. Hij schijnt bij hogere snelheden, terwijl de gewichtsschakelaar de auto laat dansen tussen links-rechts veegmachines!

Het wiel trekt lekker in elk pad voordat het griezelig mild wordt als je de overkapping van je co-drijfkracht achterwege laat. Gecombineerd met de uitstekende mechanische geluiden zorgt het voor een spannende ervaring. Het gebruik van een complex geheel van regels zou in geen geval kunnen worden begrepen, de wegsituaties zullen regelmatig en willekeurig verslechteren naarmate er grotere voertuigen over het niveau rijden.

DiRT Rally 2.0 Download

Begin halverwege

Of je zult later ooit te maken krijgen met gesimuleerde sporen, kuilen en los puin. Dit geldt ook voor echte asfaltetappes! Ik kon me gerust vragen naar een vijf-rechtse snede waarbij alle vormen van stof door eerdere bestuurders op straat werden gegooid. Realistisch gemonteerde banden en dynamische klimaatomstandigheden dragen bij aan de opdracht. Maar hoewel het je lukt om alles bij elkaar te slepen voor een solide top tien-finish.

Het tevredenstellen van het indienen van de sim-rally-erfenis van het bedrijf is bijvoorbeeld springlevend DiRT Rally 2.0 Download Gratis. Om je te helpen catastrofale crashes te voorkomen, zijn er een flink aantal instellingen voor tractie, 20 games van het jaar en remcontrole. Het is niet allebei een door het tempo veroorzaakte vaagheid, hoewel je je moet afvragen of dat de impact is waar Codemasters hier voor ging.

DiRT Rally 2.0 Download

DiRT Rally interessante functies

Als het op motoren aankomt, stelt DiRT Rally 2.0 Download Free zeker niet teleur. Er zijn er 50 bij de lancering, samen met al je favorieten en een paar verrassingen zoals een Ford Mustang GT4, Aston Martin V8 Vantage! Als je de selection of iconic rally locations rallylocatie ws vooraf hebt besteld, een Porsche 911 RGT. Daarna bestaat de voertuigopstelling voorafgaand aan het racen uit het gebruikelijke scala aan mechanische instellingen.

Je kunt halverwege de race ook niet terugspoelen voor het geval je een bocht overslaat en tegen een boom botst. Beveiligingsinternetkenmerk dat de laatste tijd populair is geworden in racevideogames. Als je tot puin reduceert in DiRT Rally 20 free download! Je doet wat de professionals doen, zo bevredigend mogelijk. Als je het zeker verprutst, kun je het volledige level opnieuw starten; dergelijke resets zijn onbeperkt in Time Trial.

Spelverhaal

De game biedt speelmodi, samen met de standaard carrièrekeuze waarmee je een team kunt samenstellen terwijl je meedoet aan rallyevenementen. Je kunt de groep ook absoluut nixen en via onderscheidende rallyklassen rennen, te beginnen met historisch. Hetzelfde geldt voor echte levensstijlsystemen! Ze kunnen omhoog of helemaal naar beneden worden gedraaid om een zekere mate van slippen mogelijk te maken offroad vehicles ever made knowing.

Op dezelfde manier maken aangepaste en online activiteiten deel uit van het spel, en Time Trial is de plek waar je naartoe gaat om te oefenen en om voertuiginstellingen in te voeren. Jouw aspect, de mogelijkheden van DiRT Rally 2.0. 8 circuits en een schare auto’s die onmiddellijk uit het FIA World Rallycross Championship komen. Nogmaals, wees gewaarschuwd: Rallycross is een gekke lach, maar het is ook ontzettend moeilijk.

DiRT Rally 2.0 Download

Meer informatie

Er zijn enkele minpunten te noemen, maar geen enkele heeft mij ervan weerhouden om deze sim helemaal uit te spelen. De momentopnamen zijn correct en de ervaring kan uniek zijn op andere platforms, maar op de pc zal deze beter zijn. De omgeving voelt tijdens het daadwerkelijke gebruik en op een bepaald moment tijdens herhalingen als een alternatief wazig aan, maar interessant genoeg wordt het geheel strakker als je pauzeert voor een screenshot.

Daarnaast heb ik DiRT 4 en de authentieke DiRT Rally 2.0 visueel geavanceerd op mijn setup. Over het authentieke gesproken, het ontbreekt echt aan Pikes Peak in de nieuwe recreatie. Heuvelklimmen maakten deel uit van DiRT Rally en Pikes Peak werd op epische wijze nagebouwd. Ik hoop dat het terugkomt in DiRT, in combinatie met een paar extra plaatsen. Er zijn momenteel een handvol locaties die locations from across the globe.

DiRT Rally 2.0 Download

Het moderne tijdperk

De garage van DiRT Rally 2.0 Download PC bevat een flink aantal bekende gezichten van Dirt Rally en Dirt Four, plus een uitgebreide R5-pracht, die fans van modernere apparatuur moet plezieren. Een bijzondere spotlight is de nieuwe R-GT-elegantie, vooral nu de unieke achterwielaangedreven Groep B-auto’s van Dirt Rally voorlopig in dit vervolg ontbreken; een Opel Manta 400 en BMW M1 zullen in april als DLC verschijnen.

In het echte leven is de R-GT een op asfalt gebaseerde cup voor GT-productievoertuigen, maar Dirt Rally 2.0 laat die beesten los op modder en grind. Op het eerste gezicht kan het een beetje absurd lijken om losse vloerrally’s aan te pakken in V8-motoren met buitensporig vermogen en achterwielkracht, maar in de praktijk is het ontzettend vermakelijk. Het manipuleren van het gaspedaal is hier het belangrijkste.

Hoe DiRT Rally 2.0 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op DiRT Rally 2.0 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van DiRT Rally 2.0

Minimaal

 • CPU: AMD FX4300 of Intel Core i3 2130
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: AMD HD7750 of NVIDIA GTX650Ti
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 1024 MB
 • Besturingssysteem: 64bit-versies van Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
 • GELUIDSKAART: DirectX®-compatibele geluidskaart

Aanbevolen

 • CPU: AMD Ryzen 5 2600X of Intel Core i5 8600K
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: AMD RX Vega 56 of NVIDIA GTX 1070
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 8192 MB
 • Besturingssysteem: 64bit-versies van Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
 • GELUIDSKAART: DirectX®-compatibele geluidskaart
Leave A Reply

Your email address will not be published.