Jump Force Download

0

Veel mensen kijken naar anime, een Japanse Jump Force Download die niet alleen een unieke wereld biedt! Maar ook bijzondere karakters waar we allemaal graag naar kijken. Als u een Jump Force-installatieapparaat vindt, krijgt u een volledige versie van Jump Force! Dan zul je zeker lang plezier hebben van dit spel. Maar wat zijn de belangrijkste kenmerken van dit spel? Wat maakte deze productie de moeite waard om aan te bevelen?

Jump Force Download

Jump Force Download


Download

Verhaallijn: Wat is hier aan de hand?

Het is moeilijk om over de verhaallijn en scenario’s in vechtspellen te praten, omdat dit is waar we hier mee te maken hebben. Toch besloten de producers van Spike Chunsoft studio een productie te maken die enige uitleg behoefde. In Jump Force Download gaan we de rol aannemen van een van de vele personages uit verschillende anime-tv-series! Het upgraden van uw individu is onnodig ingewikkeld. 

Maar daarvoor kun je je individu naar eigen inzicht opbouwen, hem of haar een preventieve stijl geven en een aantal vaardigheden gebruiken die je van verschillende Jump-personages hebt geleend. De karakterschrijver van Jump Force Download heeft echter niet veel alternatieven, en je kunt het uiterlijk van je man of vrouw niet daadwerkelijk personaliseren, afgezien van een handvol kant-en-klare gezichten, kapsels, ogen, enzovoort. Jump Force Download

Dat betekent dat hier

We zullen kunnen deelnemen aan gevechten waarbij zulke prominente figuren uit onze geliefde anime betrokken zijn! Zoals Naruto, Sasuke, Goku, Kakashi, Vegeta, Frieza, Monkey D! Luffy, Sabo, Zoro, Ichigo, Rukia, Aizen, Deku, Yugi en vele, vele andere personages. Zelfs in een game met een vergelijkbaar entertainmentthema zoals Dragon Ball FighterZ kun je de bovengenoemde Jump Force-personages tegenkomen.

Het heeft op zijn minst verschillende opties, die duidelijk een knipoog kunnen zijn naar verschillende anime-personages die de selectie niet hebben gehaald, bestaande uit Kurama, Urahara en Kuwabara, om er maar een paar te noemen. Bij voorkeur neemt de plot van Jump Force Download zichzelf een beetje te kritisch op en mist hij een enorme kans voor een paar lachinteracties tussen geliefde personages die anders nooit het risico zouden lopen elkaar te ontmoeten.

Jump Force Download

Het hele scenario

Waar veel werelden uit onze favoriete anime gecombineerd worden met ons eigen universum. Bekijk het nu meteen dankzij onze diepgaande beschrijving en uitleg van alle functies die hier door de producenten zijn toegepast! Je zult met eigen ogen zien dat dit een perfect spel is voor jou en je vrienden! Zorg er op dezelfde manier voor dat u Jump Force vindt op basis van incompatibiliteit en andere soortgelijke problemen!

Daarna zijn alle helden uit onze serie nu op aarde en proberen ze hun respectabele aartsvijand uit vorige werelden te stoppen. Omdat ze besloten om samen te werken, zullen onze helden ook moeten samenwerken en speciale teams moeten creëren die voor alle vijanden kunnen zorgen. Gebruik daarom de Jump Force-links die u op internet kunt vinden en geniet van de beschikbare Jump Force Download Gratis waarmee u alle geweldige dingen kunt uitproberen!

Mechanica in het spel

Maar voordat u besluit Download Jump Force PC te gebruiken! Je moet ook enkele dingen weten over de manier waarop het spel werkt en hoe je met verschillende figuren kunt werken. In deze productie bevinden we ons dus in een vrij klassiek vechtspel. Die werd gepresenteerd met behulp van driedimensionale visualisaties. Net als eerdere edities van Jump Force Download zullen de spelers ook hier de rol van hun favoriete personages op zich nemen.

Het saaie verhaal komt niet ten goede dankzij de realiteit dat de meeste tussenfilmpjes zonder stem verschijnen, dus de weinige opwindende interacties tussen personages die we wel krijgen, zoals die gerelateerd aan Kenshin die Zoro uitdaagt voor een duel nadat hij problemen heeft gehad met zijn strikte coachingstrategieën blijven volledig stil en dood. Het helpt niet dat tijdens tussenfilmpjes iedereen lijkt op enigszins levendige actiefiguren.

Jump Force Download

Daarbovenop

De framerate in de belangrijkste en meest cruciale tussenfilmpjes is verschrikkelijk, er is geen manier om deze of een ander tussenfilmpje te omzeilen, en er is geen Engelse nasynchronisatie. Dus dat is nu niet eersteklas. Het grootste probleem met de verhaalmodus van Jump Force Download PC is echter hoe je er doorheen komt. Je krijgt geen waypoints die je laten zien waar je moet passeren voor de volgende primaire opdracht, de animaties buiten.

Met vijanden die abrupt in staat zijn om bijna de helft van je gezondheid af te scheren met simpele Jump Force of unieke acties, zelfs als hun AI even dom blijft als altijd. Het is op zijn slechtst een kunstmatig probleem. Bovendien heeft Ryuk van Death Note, vanwege een paar vreemde doeleinden die ontwikkelaar Spike Chunsoft beschrijft als een lay-outselectie, helemaal geen stem, ondanks dat alle anderen in de scène op hem praten en reageren.

Jump Force Download

U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken

Wedstrijden zijn 3v3 met een vechtmachine met twee knoppen die bestaat uit milde aanvallen die bekend staan als rush-aanvallen en zware aanvallen. Jump Force Download aanvallen kunnen worden gepureerd om een automatische mix te creëren die ertoe leidt dat de tegenstander heen en weer door de arena wordt gepingpongd, ook al zijn zware aanvallen veel langzamer, maar kunnen ze op vrijwel elke manier van een haastcombo worden geannuleerd.

Tegen het einde bereikt de moeilijkheidsgraad de slechtst haalbare manier. Je kunt de ruimte ook extreem snel sluiten met zowel een hoge snelheidssprint als de mobiliteitsmeter van je team of door oprecht te taggen naar je teamgenoot, wat een volledig hoog tempo aan de beweging ten goede komt. Ik zeg dit ervoor: het gevecht van Jump Force is op zijn minst de eerste paar uur erg flitsend en gemakkelijk vermakelijk.

Hoe Jump Force PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Jump Force Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Jump Force

Minimaal:

 • CPU: Intel Core i5-2300, 2,80 GHz / AMD A10-7850K, 3,70 GHz
 • RAM: 4 GB RAM
 • GPU: GeForce GTX 660 Ti, 3 GB / Radeon HD 7950, 3 GB
 • DX: versie 11
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10 (64-bit besturingssysteem vereist)
 • STO: 17 GB beschikbare ruimte
 • Geluid: DirectX-compatibele geluidskaart of ingebouwde chipset

Aanbevolen:

 • CPU: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 8 GB RAM
 • GPU: GeForce GTX 1060 / Radeon R9 Fury
 • DX: versie 11
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10 (64-bit besturingssysteem vereist)
 • STO: 17 GB beschikbare ruimte Geluid:
 • DirectX-compatibele geluidskaart of ingebouwde chipset
Leave A Reply

Your email address will not be published.