Hearts of Iron IV Dutch PC Downloaden Games Computer

0

Hearts of Iron IV PC Dutch is de vierde editie van de populaire strategiespel door Paradox Interactive. Tijdens het spel zullen deelnemen aan de campagne, die zich afspeelt in het interbellum en tijdens WO II. Tijdens het spel kunnen wij geven een betrouwbaar beeld van de belangrijkste gebeurtenissen van dat conflict, of zelf een alternatieve visie op die momenten. In deze nieuwe aflevering van de serie wordt beperkt micromanagement. Het zal een enorme variëteit aan de dagelijkse cyclus, evenals het wisselen van de seizoenen. Deze wijzigingen zullen de speler om zich aan te passen aan de heersende weersomstandigheden.

Hearts of Iron IV Downloaden PC Spele

Hearts of Iron IV Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Net als in de vorige delen, kunnen spelers direct de staat actief betrokken bij de Tweede Wereldoorlog (vb. Het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk), evenals die van de rand van deze gebeurtenissen, bijvoorbeeld. Uit Zuid-amerika. De makers geprobeerd om – in tegenstelling tot de vorige serie hits – verminder micromanagement, waardoor de gelegenheid zich te concentreren op de algemene strategie van oorlog, niet beschreven in het specifieke tactieken van het leger. Ook de optie van het groeperen van provincies in de regio, die vergemakkelijkt het beheer van afzonderlijke sites. De diepte van de game voegt ook een dag en nacht cyclus en de seizoenen, dus de planning moet er rekening mee houden.


Hearts of Iron IV Dutch Spele PC is de volgende aflevering van de populaire serie van strategy games waarin de speler direct het beleid van één van het interbellum en de Tweede Wereldoorlog – de chronologische grenzen van het tijdperk was de jaren 1936 tot 1948. Het hangt van ons de keuze van strategie, de ontwikkeling van het leger en beslissingen over allianties of oorlog. Geproduceerd door Zweedse studio Paradox Development, bekend om complexe historische strategiegames. Het bedrijf, gevestigd in Stockholm, geproduceerd en uitgegeven, o.a. Europa Universalis series of daarnaar te verwijzen in vele opzichten Crusader Kings and Hearts of Iron series. Het nieuwste deel draait op dezelfde engine als de nieuwe Europa Universalis IV en heeft een vernieuwde, meer leesbare gebruikersinterface.

Hearts of Iron IV – Trailer


Een kenmerk van de vierde game Hearts of Iron, zoals de voorgangers, om de historische realiteiten in verband met de volledige vrijheid om een alternatieve toekomst. In Hearts of Iron IV Downloaden PC, spelers ontmoet veel levensechte personages oorlog (premiers, ministers, commandeurs), nauwkeurig in kaart zijn ook militaire en technologieën van individuele landen. Bij de productie, zijn er ook de bekende historische gebeurtenissen – zoals een mini-missies, de fasen van ons spel dat we onszelf gesteld hebben. Hun uitvoering geeft ons een quick fix punten van politieke macht – een andere nieuwigheid in het vierde deel. Constante toevoer punten waarop wij moeten als enige invloed uit te oefenen op de regering of kies een ander mini stadia van onze campagne.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium 4 2.4GHz /AMD Athlon XP 3500+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon X1900 Series
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4400 2.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 v2 / AMD Radeon HD 6770
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 2 GB

Hearts of Iron IV Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.