Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 PC Game Spelen Downloaden

0

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 PC Dutch Game is het tweede deel van de multiplayer-schietactie Vs. Zombies: Tuin Warfare, door studio PopCap. Verantwoordelijk voor de uitgifte van titel Electronic Arts In het spel Zombies zaïre-congo voorsteden, en nu is het onze taak om deze gang van zaken. Tuin Warfare 2 ligt de nadruk vooral op de humor, actie en dynamiek. Wij hebben een keuze uit meer dan honderd speelbare personages, zombies en planten – de strijd ook een strategisch aspect. Keuze uit 14 klassen van personages, en wij spelen op 12 nieuwe locaties.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Dutch Downloaden PC

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De geschiedenis van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 gaat over de eeuwige strijd van planten van zombies. Deze keer zijn de ondoden konden volledig meester de stad voorsteden, die Zomburbią. Het is onze taak om de oude toestand van dingen. In het spel is er ook een singleplayer-campagne waarin we meten tegen tegenstanders bestuurd door kunstmatige intelligentie. Daarnaast kunnen wij ook met je vrienden spelen in lokale split-screen shot, en als het gaat om campagne netwerk, nieuwe modes: Graveyard Ops, dat samenwerking tot 4 spelers online, en kruidenthee Assault voor 24 personen. Vs. Zombies: Tuin Warfare 2 wordt gehandhaafd, net als de vorige editie, kleurrijke, levendige kleuren meestal geassocieerd met animatiefilms gericht op een jonger publiek.


De gameplay in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 PC Dutch Downloaden is hoofdzakelijk ontworpen voor strijd in multiplayer, maar de ontwikkelaars kregen spelers verkrijgbaar als enkele spelers in de strijd tegen tegenstanders bestuurd door kunstmatige intelligentie. Centrum van plezier zijn echter de multiplayer-gevechten. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 biedt plezier in bekend van het eerste deel van de modes en nieuwe vormen van bedrijvigheid. Herbal Assault ontworpen voor 24 mensen incarneerden in planten en kerkhof Ops – co-op-mode voor 4 zombie verdedigen tegen golven van vijanden. De game speelt zich af op verschillende kaarten, die een totaal van 12.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 – Trailer


Deze omvatten o.a. locaties gelegen in de ruimte. Op zijn beurt heeft het aantal beschikbare vorm is enorm, omdat onze beschikking kreeg meer dan 100 helden, waaronder oude bekenden (de wetenschapper, soldaat, All-Star, Engineer, Cactus, bolronde stippeneter genaamd, Peashooter en zonnebloem) en een volledig nieuwe (Captain Deadbeard, Super Brainz, Citron of roze). Bovendien kunnen gebruikers importeren in het eerste deel van de “twee” de meeste personages. Alle helden specialiseren in iets anders en hebben verschillende wapens. Voltooit de tekenfilmachtige visuals gehandhaafd in klimaten universe Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Dutch PC Game. Het is afgestemd met de Frostbite engine, bekend voor producties zoals Battlefield 4, Star Wars Battlefront of Need for Speed. Het is niet de mooiste game beschikbaar voor PC-tach, maar in de praktijk werkt perfect en kan niet worden verweten geen serieus geen prestaties.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-650 3.2GHz / AMD Phenom 9850 Quad-Core
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 640 / ATI Radeon HD 5750 512MB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-6600 3.3GHz / AMD FX-8350
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11.1
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 20 GB

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.