The Dark Pictures The Devil in Me Download

0

Toen The Dark Pictures The Devil in Me Download werd onthuld, was de belofte meteen duidelijk. Zeven jaar geleden bracht het Sony-boek ‘Tot Dawn’ de toekomst van ontwikkelaar Supermassive Games in kaart. Het team heeft sindsdien op betrouwbare wijze het ‘kies je eigen avontuur’-sjabloon geleverd met de The Dark Pictures Anthology-serie, hoewel het er nooit helemaal in is geslaagd om aan de schaduw van zijn voorganger te ontsnappen.

The Dark Pictures The Devil in Me Download The Dark Pictures The Devil in Me

Downloaden

Leuk als deze

De nieuwste inzending, The Dark Pictures The Devil in Me Download is een perfect acceptabele, soms zelfs goede variatie op een veelgebruikte formule, maar het blijft voelen alsof de ontwikkelaar wordt ingesloten door het gekozen formaat. Want hoe goed Supermassive ook is in het maken van dit soort games, het is moeilijk om het gevoel van je af te schudden dat het op weg is naar een doodlopende weg voor het ontwerpen van games.

Gewoonlijk is het meest verontrustende dat je in een hotel kunt aantreffen een mysterieuze matrasvlek of plukjes haar in de doucheafvoer, maar The Dark Pictures The Devil in Me Download presenteert je accommodaties die minder op een Best Western lijken en meer op je ergste nachtmerrie. The Dark Pictures The Devil in Me

Voel het tweede seizoen

Presenteert de vierde en laatste aflevering in het eerste seizoen van The Dark Pictures House of Ashes downloaden een fascinerende faciliteit vol gruwelijke doodsvallen en griezelige animatronics om tegen te komen. Helaas verspilt het alles aan een saaie groep hoofdpersonages, en vult het zijn looptijd met spanning en uitputtende omwegen waardoor ik wenste dat ik naar de receptie had kunnen bellen om een eerdere uitchecktijd aan te vragen.

Het uitgangspunt van The Dark Pictures The Devil in Me Download is zeker verleidelijk. Een ongevraagde uitnodiging om de nacht door te brengen in een afgelegen reconstructie van HH Holmes House of Horrors lijkt gemakkelijker af te wijzen dan het volume van een stomme film, maar het blijkt te mooi om te weigeren voor een kleine crew van filmmakers die worstelen om te produceren een documentaire over Amerika’s eerste seriemoordenaar. The Dark Pictures The Devil in Me

Zonder verrassingen

Het team is er eigenlijk alleen maar om beelden te verzamelen die authenticiteit aan de productie zullen verlenen, en om te genieten van de uitbundige gastvrijheid van de teruggetrokken hoteleigenaar Granthem Du’Met. Maar de belofte van bed and breakfast maakt al snel plaats voor de dreiging van bedlam en bloeddorst als duidelijk wordt dat Du’Met niet alleen de look en feel van het World’s Fair Hotel nabootst.

In tegenstelling tot de vorige afleveringen in The Dark Pictures Anthology, die elk werden geïnspireerd door bovennatuurlijk kwaad, geeft The Dark Pictures The Devil in Me Download wortels in echte historische gebeurtenissen een veel aannemelijker randje aan zijn gruwel. De vroege cast interacties van The Dark Pictures The Devil in Me Download geven een breed inzicht in de dynamische lichttechnologie van de groep. Jamie en geluidstechnicus Erin koesteren een ontluikende romance.

Bogen of motivaties

Terwijl het enige waar regisseur Charlie naar hunkert zijn verloren pakje sigaretten is, maar het handschrift is gewoon niet sterk genoeg om echt vlees op hun botten te krijgen voordat het kan worden verbrand of geknuppeld door een van de sluwe martelwerktuigen van het hotel. Een andere verbetering is beschikbaar in de manier waarop The Dark Pictures The Devil in Me Download abrupt weer een stap zet van de doorgaans strenge filmachtige kwaliteiten van de collectie.

Ook binnen zijn doolhofachtige structuur The Dark Pictures The Devil in Me Download. Geïnspireerd door een echt moordkasteel en zijn beruchte seriemoordenaar hotelier. Het is nog steeds een vrij filmische recreatie waarin het grootste deel van de gameplay beschikbaar is in het maken van keuzes met weinig tijd om zaken aan te pakken en in een oogwenk te slagen en je zult QTE’s missen waarin falen regelmatig het verlies van mensenlevens veroorzaakt. The Dark Pictures The Devil in Me

Indruk dat het spel

Er zijn echter enkele puzzels in deze game verwerkt die het extra conventionele gameplay opleveren, en er is variatie in de manier waarop je problemen oplost, zoals het zoeken naar items die op een gegeven moment levens in de onbekende toekomst kunnen The Dark Pictures The Devil in Me Download. Elk personage heeft zelfs een of meer specifieke objecten, zoals de audiotechnicus die een draagbare groeimicrofoon en koptelefoon kan gebruiken om zaken beter te horen.

De cameraman die plaats delict in beeld kan brengen om idealiter de politie te worden terwijl hij overleeft. De serie nam een halve stap verder weg van zijn gelijkaardige oorsprong met House of Ashes van vorig jaar, terwijl het verhuisde naar een standaard camera, dus deze aflevering van 12 maanden in de griezelige collectie voelt aan als de andere helft van die stap, omarmend meer online game achtige kwaliteiten zonder de filmische bedoelingen te laten vallen. The Dark Pictures The Devil in Me

Maak zijn karakters

Het begint echter zijn leeftijd te vertonen. Gezien de visuele prestatie van The Quarry, Supermassive’s 2K-horrorspel van eerder dit jaar, is The Dark Pictures The Devil in Me Download zeker veel minder verbluffend om naar te kijken, dus het is moeilijk om terug te keren naar The Dark Pictures, veel minder gericht internationaal. Dat wil niet zeggen dat het er verschrikkelijk uitziet, maar gokken op PS5, het handigst, de optie van een hogere framerate gaf me de indruk dat de game de allernieuwste generatie is.

Voor het 2e seizoen zou The Dark Pictures The Devil in Me gratis baat hebben bij een technische upgrade. Dit is echt niet langer alleen in hoe het eruit ziet, maar hoe het presteert. Simpele actie zoals het openen van een lade, het gebruik van een lockpick minigame die nieuw is gezien in dit vervolg van vandaag, zijn bijna komisch traag in hoe ze neerwaartse bewegingen bederven in een reeks kleinere bewegingen.

Maar ook de gruwelijke gebeurtenissen

Het openen van een lade houdt bijvoorbeeld in dat je de hendel van de lade vastpakt, er vervolgens aan trekt om te ontdekken dat The Dark Pictures The Devil in Me Download deze vergrendeld is, vervolgens langzaam het ontgrendelingsapparaat uitrust, het gebruikt, dan terugkeert naar een losse hand en dan eenmaal aan de lade trekt meer. Ik vind het logisch als een robot die de was opvouwt en schaamteloos gesegmenteerde instructies uitvoert.

Hoe The Dark Pictures The Devil in Me pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download The Dark Pictures The Devil in Me Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Dark Pictures The Devil in Me

Systeemvereisten Minimaal

 CPU: Intel Core i5-3470 | AMD FX-8350
RAM-geheugen: 8GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 970, 4 GB | AMD Radeon R9 290X, 4 GB
PIXELSCHADUW: 5.1
VERTEX-SCHADER: 5.1
SPECIALE VIDEO-RAM: 4096 MB

Systeemvereisten Aanbevolen

 CPU: Intel Core i5-8400 | AMD Ryzen5 1600
RAM-geheugen: 8GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 1070, 8 GB | AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
PIXELSCHADUW: 5.1
VERTEX-SCHADER: 5.1
SPECIALE VIDEO-RAM: 8192 MB

The Dark Pictures The Devil in Me Gratis

The Dark Pictures The Devil in Me

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.