Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Dutch PC Downloaden Spele

0

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands PC Dutch Spele ligt de volgende editie heeft in 2001 een reeks actiegames, naam-branded cult-schrijver Tom Clancy en vertelt over de wandaden van de legendarische Amerikaanse task force. Voor de creatie van het spel komt overeen met de Parijse filiaal Ubisoft, die eerder samen de Ghost Recon: Future Soldier. Productie is bedoeld voor gebruikers van de populaire pc’s en 8e generatie consoles.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Downloaden PC Spele

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De game speelt zich af in Bolivia, waar krachtige drugskartel genaamd Santa Blanca, bijdraagt aan de groei van angst, geweld en wetteloosheid. Behind Enemy Lines hij is verzonden eliteteam van Amerikaanse soldaten, en zijn taak is om verwarring in de gelederen van mensensmokkelaars en stoep onzuivere belangen en verbinden ze met de corrupte regering van Bolivia.


In termen van de mechanica, de game zeker onderscheidt zich van de vorige reeks hits, die wij verdere missies volgens een bepaald scenario. Deze keer was de ontwikkelaars gaf in de handen van de spelers een enorme open wereld kunt dwalen over zee, door de lucht of over land, via het brede scala aan voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen, boten en helikopters. Met deze wijziging is de game komt een beetje meer naar de oplossingen bekend uit de series zoals Far Cry Just Cause. De actie is volledig non-lineair, en de ontwikkeling van het verhaal wordt gevormd door de acties van spelers waarvan keuzes meenemen die bepaalde gevolgen in de gamewereld. In termen van de behuizing Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Downloaden Dutch PC bevat een zeer hoog niveau van prestaties en plezier doorkruisen de gevarieerde landschappen, karakteristiek landschap Bolivia – van besneeuwde bergtoppen, door woestijnen tot tropische jungles en inheemse dorpen in het einde. Zoals in de vorige serie, ook in het wildlands kunnen we spelen zowel afzonderlijk en in de co-op-mode, ontworpen voor maximaal vier personen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Trailer


Het is alweer vier jaar – 2014’s free-to-play Ghost Recon: Phantoms – sinds de laatste grote gedeelte in dit tactische third-person shooter franchise. Terwijl sommige ontwikkelaars besteden tijd raffinage en upgraden, Ubisoft Parijs hebben gekozen voor revisie aantal kernfuncties van Ghost Recon met Wildlands, waardoor een open wereld, RPG-opties om je personage en side-missies in de serie. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PC Spele ligt tevens om de franchise terug naar het heden, laat de futuristische setting van recente titels voor één meer lijkt op de oorspronkelijke 2001 spel. Meer informatie over de verhaallijn van Wildlands zijn nog niet concreet. Wat we wel weten, is dat je, zoals altijd, een elitegroep van soldaten gestuurd naar Bolivia met een algemene taak van stoppen slechteriken uit de verkoop van illegale drugs aan andere slechteriken, de wereld redden in de voortgang.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-680 3.6GHz /AMD Phenom II X4 940
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 6950
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2300 2.8GHz / AMD FX-8120
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon RX 470 8GB
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 35 GB

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.