Universe Sandbox Download Gratis PC

0

Universe Sandbox Download Gratis PC beoordelen als een spel lijkt een beetje oneerlijk. Er zijn geen bazen, geen buffs of power ups, geen level up systeem en geen doel. Het uitgangspunt is eenvoudig. Je plaatst stenen in de ruimte, stelt verschillende lichamelijke eigenschappen in, zoals snelheid, massa en dichtheid, Universe Sandbox Gratis PC en ziet ze dan rond suizen terwijl je kakelt van vrolijkheid over je energie over het universum.

Universe Sandbox Download Gratis PC

Universe Sandbox Download

Ruimtesimulator

Als je het goed begrijpt, snijdt hun baan een gladde boog door de lege duisternis van de ruimte. Wat leuker is, is om het verkeerd te krijgen. Per ongeluk de aarde even groot maken omdat de zon en Mercurius en Venus voorbij Uranus, Neptunus en de Kuipergordel het interstellaire medium in pingelen, bijvoorbeeld. Of per ongeluk Jupiter opblazen en de vorm van het puin recht in een tweede asteroïdengordel kijken.

Mercurius veranderde in de primaire om uit te smeren in een hoepel, gevolgd door de overblijfselen van Venus, Aarde en Mars. Een paar honderd jaar later is de zonnemachine niet meer dan een ketting van concentrische sieraden van vuil geworden. Wat, voor het geval je erover nadenkt, een beetje somber is. Het meest opmerkelijke Universe Sandbox Download PC ligt echter in het illustreren van hoe de druk van de zwaartekracht elk klein object in het hele leven beïnvloedt. Universe Sandbox Download

Realistische physics engine

In één scenario draaien honkballen, dobbelstenen, golfballen en voetballen rond een bowlingbal van 20 cm breed. Na een tijdje klonteren ze samen in kleine groepjes als kindplaneten. Dat is wat dit verheft boven de meeste andere natuurkundige simulaties: de balans tussen ervoor zorgen dat tactieken nauwkeurig worden weergegeven en tegelijkertijd ervoor zorgen dat de sim voldoende beschikbaar is om te kiezen en mee te actie spelen.

Niet elk fysiek proces is perfect gemodelleerd, deels omdat we nog niet elk fysiek proces perfect begrijpen, maar het is voldoende om belangrijke vragen te beantwoorden en wat is de meest efficiënte manier om de aarde in de zon te gooien? Het antwoord, als je hebt nagedacht, is om te voorkomen dat het nutteloos in zijn baan komt. Het is veel meer lachen om met degenen te rotzooien dan je persoonlijke universum helemaal opnieuw te creëren. Universe Sandbox Download

Beïnvloed hun spelwereld

Daarna ben je helemaal op jezelf in de kosmos, zij het met een stapel door fans ingezonden simulaties om mee te spelen. Universe Sandbox is een extreme ruimtesimulator en wordt waarschijnlijk gebruikt door zeer slimme astro kosmo ologen, de bouwers hebben net dat beetje meer geleverd om het element van amusant op te wekken en een echt perfecte manier om bijvoorbeeld de effecten van zwaartekracht te demonstreren aan studenten zoals studenten.

Tennisballen en dergelijke die in een baan rond een bowlingbal cirkelen, en grote schade aanrichten door de afmetingen, massa en snelheid van de factoren te veranderen. Hoewel het heel vreemd kan klinken, heb ik weliswaar eerlijk onderzoek gedaan naar de dynamiek waaruit de kou van de ruimte bestaat. Zoals met de meeste van dit soort videogames, moet je tevreden zijn om je persoonlijke aan het lachen te maken.

Creëer nieuwe ervaringen

Elk planetair lichaam en object is fantastisch levendig en gracieus ronddraaiend omdat het zich een weg baant door de hemel. De schadelijke scènes zijn behoorlijk ontnuchterend, vooral nadat je de enorme omvang van de resultaten van de zwaartekracht begon te begrijpen, Kerbal Space Program 2 Download maar als alternatief ontgoocheld was toen je planetoïden naar de aarde gooide, het enige resultaat was een nauwelijks lichtere plek op de bodem.

Misschien is het het kwaadaardige aspect van mij dat het verlangen naar een gat in een gebroken B-filmplaneet werd die ver van de aarde uiteenspatte en in botsing kwam met de maan. De achtergrond van het heelal is verder verrassend, en terwijl je de galactische clusters bekijkt of de beweging van de ladingen kometen, asteroïden en meteorieten bezingt, schitteren de grafische mogelijkheden van universe sandbox free download pc. Universe Sandbox Download

Simuleer hele sterrenstelsels

Universe Sandbox vertelt je misschien geen verhaal, en het zal je hand nu niet redden na een korte instructie die de interface introduceert. De foto’s bloeien fantastisch, inzoomen op een planeet en het evalueren van dimensies kan je een echt gevoel geven van de schaal der dingen. Stel dat het de instructieve kwestie mist waarop u kunt rekenen Everspace 2 Download. Het toevoegen van een rapportkenmerk om bijvoorbeeld een verklaring te geven voor wat er uiteindelijk.

De manen van Saturnus zou kunnen gebeuren als je ze allemaal de ruimte in zou smijten, zou het volledige plezier meteen kunnen vergroten. Toch is het moeilijk om te ontgoocheld te raken door Universe Sandbox Download free als je er rekening mee houdt dat het een eenmanswerk van liefde is en dat het tegen een goede prijs beschikbaar is. Als er niets anders is, geeft het iets uniek opwindends en grappigs, dat kort is om verbeeldingskracht en creativiteit te simulatie. Universe Sandbox Download

Prachtige beelden

Nou, zoals gezegd, als je eenmaal al het bovenstaande hebt bereikt en Jupiter tegen de aarde hebt geslagen, is er duidelijk heel weinig aan te doen en zul je jezelf, ondanks de prachtige fysica en foto’s, vinden en het Universe Sandbox pictogram achterlaten om vuil te verzamelen op jouw computer. De toevoeging van avontuur gerelateerde prestaties is een leuke gedachte, maar helaas een snelle geleefde.

Maar behalve dat meer inhoudsmateriaal en gebruikersgerelateerde homebrew-simulaties vrij snel worden geïntroduceerd, is de vrees dat de gemeenschap binnenkort een andere gaming beroemdheid in een baan om de aarde kan draaien. De gelijkheidswetten volgen binnen de lessen leuke dingen om te doen als de rest van de simulatie. Een potentieel GiantArmy zou de gevolgen kunnen visualiseren van voetballen.

Hoe ze ook heten

Een gebrek aan medische statistieken is, als je het goed doorhebt, de grootste en meest ironische vergissing van Universe Sandbox Download. Hoewel het in het begin met veel plezier is om gewoon naar binnen te vliegen en naar de mooie lichte paden te kijken terwijl je ze in 1/2 chaotische stijlen draait, neemt dit plezier snel af terwijl je begrijpt dat je niet echt veel uitleg krijgt over waarom de simulatie loopt zoals het werkt.

Hoe Universe Sandbox PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Universe Sandbox Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Universe Sandbox

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1+ (64-bits)
 • Processor: 1,6 GHz dual-core
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafische kaart: 2 GB videogeheugen†, Shader Model 5.0
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1+ (64-bits)
 • Processor: 3,6 GHz quad-core
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafisch: 4 GB videogeheugen
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Universe Sandbox Gratis Download

Universe Sandbox Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.