Sifu Download Gratis PC

0

Vanaf de allereerste stoot is Sifu Download Gratis PC totaal compromisloos in zijn ontwerp. Absolver-ontwikkelaar Sloclap moderne vechtsporten is ambitieus, zijn gevecht geweldig, zijn animatie eersteklas, zijn lied geweldig, en zijn verhaal, zelfs als het heel eenvoudig is, is aangrijpend en vakkundig geïnformeerd. Het is ook meedogenloos en onbeschaamd, met actie een reeks irritante momenten die op een gegeven moment Sifu Gratis PC.

Sifu Download Gratis PC

Sifu Download

Van het vermijden van aanvallen

Sifu Download Gratis PC begint, zoals zoveel verhalen over vechtsporten die op wraak zijn gebaseerd, met een moord. Je vader en vechtsporten worden voor je ogen gedood in wat in feite een van de uitzonderlijke prolooghoofdstukken is die ik in de laatste herinnering heb gespeeld. Het dient zowel als een eersteklas opleiding, als een plaag over wat het lot voor je in petto heeft, aangezien je volledige toegang hebt gekregen tot de volledige catalogus van ontgrendelbare bewegingen.

Acht jaar later activeer je op een reis om elk van de vijf betrokken mensen te doden. Het is een heel eenvoudig uitgangspunt, maar het is prachtig bereikt. U begint met weinig of geen feiten over uw doelstellingen. Er zijn twee aanvalsknoppen waarmee je verschillende combo’s kunt maken, elk met hun eigen specifieke functie; een schildknop voor blokken, pareren en zwaaien; een knop om over objecten in de omgeving te springen Sifu Gratis PC. Sifu Download

Voorkom je structuur

In de loop van de campagne begin je erachter te komen wie ze zijn en waar ze allemaal over gaan, met behulp van aanwijzingen en bewijzen in elk level. Ik merkte dat ik uniek gemotiveerd was om ze allemaal te zoeken, niet het meest effectief vanwege de extra kennis en context over de zoektocht van de primaire persoon naar wraak die ze leverden, maar ook omdat het vinden van een misschien deuren in eerdere niveaus zou willen bevrijden Sifu Download Gratis PC.

Hoewel de vuistgevechten buitengewoon zijn, verenigt Ghost of Tsushima Download zich virtueel anders dan anders door het gebruik van omgevingsgevechten. Verdoofde vijanden kunnen van trappen, via barricades of zelfs over relingen worden gegooid voor snelle moorden vanaf de vloer recht in het gezicht van een misdadiger worden getrapt; en er zijn allerlei soorten contextuele verwijderingen die uw omgeving naadloos opnemen in hun animaties. Sifu Download

Jij en je vijanden

Het is niet alleen oprecht cool, het biedt ook een strategisch voordeel, en een paar gevechten die aanvankelijk onmogelijk leken om er ongeschonden doorheen te komen, zijn veel beter haalbaar geworden. Maar bovenal zijn het de afschermende alternatieven die Sifu echt laten zingen. Net als in Thymesia Download is er een structuurmeter die de bewakers van jou en je vijanden regelt. Als je te veel treffers blokkeert Sifu Download free.

Om dat te voorkomen, kun je de blokkeerknop ingedrukt houden en de stick omhoog of omlaag bewegen om zowel hoge als lage aanvallen te vermijden. Ze slenteren niet gewoon rond en wachten op hun beurt, ze stuiteren erop af met Sifu free download pc stoten, proberen je te omsingelen, gooien flessen uit de hele kamer, vliegen over toogs en breken je met een priemschop, en zetten meestal een totaal neer. moeilijke gevechten op alle niveaus.

Focus draait rond

Sloclap onthult deze oprecht aangename balans waarin de vijanden net voorspelbaar genoeg zijn, Sifu Download free waar je manieren kunt ontdekken om bepaalde combinaties die op je af komen te begrijpen en een bescherming tegen die eerste treffer te plannen, maar er is ook net voldoende versie in hun aanvalsstijlen waarin je zou kunnen zijn betrapt op bescherming voor het geval u het bewustzijn verliest.

Zwaaien is goed zolang je begrijpt dat een aanval de laatste treffer van een combinatie is, omdat het je de mogelijkheid geeft om in de tegenaanval te gaan en zelfs de tegenstander openstelt voor een gerichte worp, maar het brengt ook het gevaar met zich mee dat je het verkeerd inschat of de verkeerde beslissing neemt Sifu Download. En vroeg of laat zou je kunnen proberen een aanval af te weren door op de blokkeerknop rechts te tikken terwijl deze op het punt staat toe te slaan. Sifu Download

Gevechtsmechanica

Parries zijn uitstekend omdat ze de combinatie van een tegenstander levenloos in zijn tracks stoppen en ze openstellen voor een tegenaanval of worp, maar ze vereisen een briljante specifieke timing, vooral bij de relatief Sifu Download gratis ongunstige elektriciteitsaanvallen die maximale bazen graag huren. Het is ongelooflijk dat de vijand in Sifu competitief genoeg is om je echt onder druk te zetten om deze diepe beschermende mechanismen te begrijpen.

Dit is het enige pijnpunt in het ontwerp van Sifu Download net als een roguelike, vereist het dat je graden herhaaldelijk opnieuw speelt totdat je ze in principe onder de knie kunt krijgen. Maar in tegenstelling tot een roguelike, is er geen procedureel podiumtijdperk of willekeurige buit om een deel van de herhaling te verlichten die gepaard gaat met het keer op keer spelen van dezelfde niveaus. Je hebt constant dezelfde wapens. Sifu Download

De manier waarop je vooruitgang boekt

Dat wil niet zeggen dat het gewenste procedurele niveau zou kunnen hebben, want Sifu gratis handgemaakte exemplaren barsten van de creativiteit en stijl, vooral op de punten waar elke graad de grenzen van de waarheid verlaat en zich waagt in het gebied van het surrealistische. De sifu pc download op herhaalde playthroughs voelt echter op gespannen voet met hoe statisch alles is, wat resulteert in enige vermoeiende herhaling.

Gelukkig zijn er snelkoppelingen die je kunt vrijgeven bij de volgende playthroughs, dus je hoeft niet vaak nog een hele graad te spelen. In Sifu Download full bepaald opzicht ben je bijna in staat om direct naar de baas te gaan nadat je haar voor het eerst hebt bevochten. Maar in andere gevallen, zoals specifiek het tweede niveau, moet je nog steeds 10 tot 20 minuten spelen voordat je zelfs maar een bedreiging krijgt om de baas opnieuw te proberen.

Immuniteit voor aanvallen

Weet dat ze allemaal vreselijk klinken, en het was eigenlijk een flinke bult die moest verdwijnen, maar ooit deed, werd oprecht verliefd op de meesterlijke gevechten en gameplay van Sifu Download free pc. Om nog maar te zwijgen van de verbazingwekkende dynamische soundtrack, de coole benaderingen die het gebruikt van omgevingsgeluiden van het audiosysteem van de controller en de passende aquarelkunststijl.

De valkuil is dat wanneer het spel voorbij is, al je talenten op nul worden gezet. Er is echter enige chronische progressie in roguelite Sifu Download stijl, in die zin dat je van een talent een eeuwigdurende vaste waarde in je uitrusting kunt maken als je het in totaal zes keer hebt gekocht. Dus je moet bij elke run een voorkeur maken over of je je punten moet verdubbelen aan een vaardigheid die je echt nodig hebt voor toekomstige playthroughs.

Hoe Sifu PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Sifu Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sifu

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 8.1
 • Processor: AMD FX-4350 of Intel Core i5-3470 of gelijkwaardig
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: Radeon R7 250 of GeForce GT 640 of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 22 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: AMD FX-9590 of Intel Core i7-6700K of gelijkwaardig
 • Geheugen: 10GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 970 of Radeon R9 390X of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 22 GB beschikbare ruimte

Sifu Gratis Download PC

Sifu Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.