Autopsy Simulator Download Gratis

0

Team 17 ontdekte nieuwe details voor de aankomende Steam sport Autopsy Simulator Download Gratis als onderdeel van de Future Games Show. De griezelige trailer verkent de ontleedkamer waarin de game zich zal afspelen, samen met glimpen van enkele van de moordslachtoffers die gamers kunnen inspecteren. De donkere en gruizige toon van de sport is het beste voor liefhebbers van horrorelementen en geeft een griezelige Autopsy Simulator Gratis.

Autopsy Simulator Download Gratis

Autopsy Simulator Download

Downloaden

Mysteries van de dood

Uitgever Team 17 presenteerde een reeks geavanceerde en aankomende titels op GameMe’s Future Games Show. Over het pad van de livestream had Team 17 elk een montage en een reeks trailers die een enorme verscheidenheid aan genres bedekten, waaronder de op handen zijnde bewegings RPG Thymesia, de spoorweggerichte stadsbouwer Sweet Transit , en de griezelige trailer voor de eerder aangekondigde Autopsy Simulator Download Gratis.

Autopsy Simulator Download ziet ons de rol aannemen van een praktijkpatholoog om te helpen bij het begeleiden van hun onderzoek en dissectie van anatomisch correcte lichamen en om de oorzaak van het verlies van mensenlevens te bepalen. In de perslancering staat dat we verstandige dossiers te zien zullen krijgen die zijn gemaakt in samenwerking met echte internationale forensische artsen.Autopsy Simulator Download

Meer over elk lichaam

Autopsy Simulator kan zelfs Autopsy Simulator Download een op zichzelf staand verhalend verhaal gedreven psychologische horror. Het verhaal speelt zich af in het New Orleans van de jaren 90 en volgt Jack, een patholoog van middelbare leeftijd wiens leven op zijn kop staat na een privétragedie. Verwacht post-mortems en gevechten met Jacks innerlijke demonen. Functies omvatten grotesk anatomisch element en medisch gecertificeerde autopsieprocedures.

Verstandige authentieke misdaadsituaties waarin we een verscheidenheid aan casusdocumenten zullen onderzoeken die zijn ontworpen door echte pathomorfologen en forensische documenten, en een losse speelmodus Alleen autopsie die ons de fijne details van oefenpathologie leert. Een korte installatie van een digicam, minus de hoop milde en Autopsy Simulator Download, en het is tijd om te kijken waaraan de arme klootzak op het bureau is overleden. Autopsy Simulator Download

Medische hulpmiddelen en procedures

Er is een nuttige vertelling via Jack. Hij leidde me eigenlijk door de bewegingen die nodig waren om de autopsie uit te voeren. Eerst een korte blik op het politiedocument om de omstandigheden van de dood van het slachtoffer te leren kennen Autopsy Simulator Download. Arme Tobey werd nutteloos in een greppel waargenomen. Hij werd in de stad herkend als een dakloze zuiplap wiens vrouw jaren geleden was weggelopen.

De klootzakken uit de buurt pestten hem af en toe, maar hij had niet veel problemen, afgezien van bedelen buiten het benzinestation en het aanbieden van schone motoren om wat geld te verdienen om zijn afhankelijkheid te voeden. Autopsy Simulator Download het zijn de puzzels zelf die mogelijk de belangrijkste factor van hobby kunnen zijn voor spiksplinternieuwe geliefden. Deze recreatie heeft een nieuwe functie gekregen om te genieten.

Onderzoek en dissectie

Je kunt het hem niet vragen. Hij is nutteloos. Je moet zijn ingewanden vragen en opmerken wat ze zeggen. Maar eerst een extern examen. Dit was het vlotte element en mijn lunch veranderde in beschermend stevig in mijn buik Autopsy Simulator Download. De negatieve man veranderde in down op zijn geluk en was overgestapt op de drank. Toen veranderde hij in geïnstrueerd om de scalpel te pakken en zijn torso te openen.

Voelde een beetje angst om dit te doen. Het is één element om een gemaskerde slechterik neer te schieten in Evil West Download, maar om een bestaan als een menselijke facsimile open te snijden? Dat is exclusief Autopsy Simulator Download. Toch volgde hij de instructies en sneed door het vlees, waarna hij Tobey’s borst naar achteren trok om al zijn prachtige ingewanden te onthullen. Dat is het verhaal van Tobey, maar hoe kwam hij bij de plaat terecht? Autopsy Simulator Download

Artsen uit de echte wereld

Het was niet zo erg als het zou kunnen zijn, waar dankbaar voor, Autopsy Simulator Download maar het werd nog steeds een beetje ongemakkelijk. Doorgaan met het volgen van de gids, delen van Tobey weggooien, inspecteren, verkleinen en zelfs wat vloeistof onttrekken om in de centrifuge te bekijken. Heel technische dingen, en het maakte me slimmer dan ik zeker ben. Toen viel de stroom uit. Natuurlijk deed het dat.

Met een zaklamp in de hand de verkleinkamer uitgelopen en terug de gang in waarna er een kreet klonk die klonk als een get Autopsy Simulator Download yeed. Mijn persoon sprong en liet zijn fakkel vallen. Ik sprong en morste mijn thee. Een voorzichtige wandeling naar de garageruimte en meer dan één omgedraaide schakelaar herstelde de energie. Dat kwam wel opdagen, maar niet meer voor een telefoontje van het kantoor. Autopsy Simulator Download

Functie van een praktijkpatholoog

En toen drong het tot me door dat dit niet alleen een simulatie spel is, toch? Als je de tijd had genomen om de winkelwebpagina voor de sport te bestuderen, realiseer je dan dat dit is veranderd in een horrorsport, nu niet alleen een kleine kleine simulator voor ongelukkige vaders om de uren mee door te brengen. Autopsy Simulator Download hij terugkeerde naar waar Tobey was vertrokken, vroeg hij zich af of hij er nog zou zijn.

Zou het hem rechtop laten zitten, samen spelen met zijn eigen hart? Ik sloop weer naar binnen en tot mijn opluchting zat Tobey toch te chillen op het bureau. Opluchting. Een paar extra controles, plakjes en onderzoeken later en ik had vastgesteld dat de slechte Autopsy Simulator Download was overgegaan naar het grote hiernamaals, nadat je in werkelijkheid had gezoend en vervolgens stikte in zijn eigen braaksel terwijl hij sliep.

Bestudeer realistische dossiers

Ging dichter naar de werkplek, maar de naam ging naar het systeem. Het was enorm griezelig toen een stem uit het apparaat raspte, en toen ik terugkeerde naar de post-mortemkamer om het af te maken, veranderde Tobey in allang verdwenen en mijn kippenvel Autopsy Simulator gratis had zich verspreid naar mijn tepels. Zelfs met de verwarming op volle toeren, rozijnen smokkelen onder mijn shirt en opgelucht raken terwijl de wedstrijd op het einde loopt.

Hoe Autopsy Simulator pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Autopsy Simulator Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Autopsy Simulator

Systeemvereisten Minimaal

Geheugen: 8GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD 7870
Processor: Intel Core i5-750
Bestandsgrootte: 10 GB
Besturingssysteem: Windows 7 of hoger

Systeemvereisten Aanbevolen

Geheugen: 8GB
Grafische kaart: AMD Radeon R9 280X
Processor: Intel Core i5-4440S
Bestandsgrootte: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 8 of hoger

Autopsy Simulator Gratis

Autopsy Simulator Download

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.