Black Myth Wu Kong downloaden

0

Angenommen, Sie spielen schlau und wählen eine von vier Erkennungen aus, die nicht ganz so beschäftigt ist wie die anderen, kann das Spel Black Myth Wu Kong zu einem trägen Anfang neigen. Wir haben vier ideale Bereiche vorgestellt, um das Spiel zu beginnen, indem wir die roten Kreise oben verwenden. Überstehen Sie die Tortur mit ein paar anständigen Plünderungen und die nächsten Punkte sind endlos, von Turbine bis Solar Array. Die Leute, die einen geschäftigen Start mögen, werden nicht entmutigt sein. Es wird nie einen Mangel an Gruppen in und um diese Zone geben, aber Sie können ihnen heutzutage viel einfacher ausweichen.

Black Myth Wu Kong

Black Myth Wu Kong Spel

Downloaden
 

Stenen beeld verandert in de spel

De belangrijkste reden waarom Rift Aftermath een ongelooflijke vroege keuze is, is dat de enorme energiebal van Black Myth Wu Kong in de buurt ronddrijft. Wanneer je een paar wapens hebt ingepakt en hebt geplunderd, spring dan in de Rift en je wordt door de gids heen naar een van de drie teleportergebieden gestuurd. Het vermogen om over de gids heen te verplaatsen, zelfs als het willekeurig is, is van onschatbare waarde, en verdorie, het zijn goede tijden!

Montage van verschillende fantastische bazen

Zelden zou een RPG gemaakt door een niet reguliere ontwerper Black Myth Wu Kong zoveel promotie en energie bij spelers opwekken. Blijkbaar uit het niets, leverde de Chinese ontwerper Game Science in 2020 een 13 minuten durende interactiviteitstrailer af van hun naderende Black Myth Wu Kong gratis en elk redelijk persoon zou het erover eens zijn dat het het web overweldigde. Momenteel heeft de studio in 2021 een gezaghebbende Unreal Engine 5 interactiviteitstrailer afgeleverd, en het heeft de publiciteit rond de titel naar een ander niveau getild.

Ga een paar angstaanjagende beesten spelen

Game Science heeft de leveringsdatum voor Black Myth Wu Kong niet onthuld. Hoewel dit voor sommigen frustrerend zal zijn, hebben de technici op hun site, geïnterpreteerd door Gematsu, duidelijk gemaakt dat ze de game mogelijk zullen afleveren wanneer ze volledig tevreden zijn dat de ervaring is opgeschoond en ingepakt. Nu hebben we nauwelijks inzicht in de details van het verhaal van de game. Game Science is stil gebleven over dat deel van het spel, zodat we kunnen uitgaan van wat we hebben gevonden in de twee gezaghebbende trailers Black Myth Wu Kong.

De vaardigheden en capaciteiten van de hoofdpersoon

Game Science heeft drie trailers voor de game afgeleverd. De ene bevat 13 minuten aan interactiviteit vanaf 2020. een andere is de echte trailer van de titel. Ten slotte is de meest recente video een doorlopende interactietrailer die laat zien hoe de titel in 2021 van start gaat. Verspreid over de gids en, verrassend genoeg, anoniemer zones om te onderzoeken, dus waar je valt is van cruciaal belang. Of je nu een bepaalde speler bent die op zoek is naar vuurgevechten, een voor de trage spil, of ergens in het midden van ons overzicht, er is een drop Black Myth Wu Kong downloaden voor je.

Black Myth Wu Kong Trailer

Ze hebben elke natuurlijke vijand

De game is gebaseerd op het boek Excursion into the West en draait rond Black Myth Wu Kong, een ongelooflijke mythische figuur. Wukong staat bekend om zijn solidariteit, behendigheid en vermogen om naar verschillende structuren te verhuizen en is een ongelooflijk sterk wezen. Vermoedelijk heeft Game Science een geweldig verhaal en een geweldige wereld voor spelers om te onderzoeken, hopelijk ontdekken we binnenkort meer subtiliteiten. Met geweldige scènes en frisse gevechten blijkt Black Myth Wukong de fantasie van een Godfall fan te zijn.

Teleporteert en glitches over de kaart

Op het moment dat Olympus eerder op het toneel verscheen, is het eigenlijk onmogelijk dat Hammond Labs belangrijk zou zijn voor ons overzicht, maar er zijn hier tal van buitengewone revolutiekeuzes. Vroeger werd het beschoten met bemanningen die daar neervielen, als de essentiële en centrale POI op de gids voor sommigen, Drop cursussen. Het is in ieder geval niet zo druk als vroeger, in wezen niet in seizoen 12. Laat Gratis Black Myth Wu Kong zeker meer dan eens vallen, ongeacht of je de anarchie wilt vermijden.

Black Myth Wu Kong

Black Myth Wu Kong Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3-560 3.3GHz Or AMD Phenom II X4 805
Graphics: Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2 GB or AMD Radeon R7 360x 2GB
RAM: 4 GB
Windows: Windows 7,8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 40 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5-4670K 3.4GHz Or AMD FX-8370
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Or AMD Radeon RX 580 8GB
RAM: 8 GB
Windows: Windows 8,8.1 and 10 (64 Bit)
DirectX: DX 11
HDD Space: 40 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.