FIFA 17 Download Gratis

0

In de duidelijk onvoorspelbare voetbalwereld biedt de FIFA 17 Download Gratis game, die elke jaar wordt uitgebracht. Maar binnen de meest uitdagende twaalf maanden voetbal! Kan ik me herinneren: kan de trendy update van het prachtige spel, de populairste sim, nog steeds standhouden in de richting van Konami’s geweldige PES 2017? In veel opzichten is dit zeker een sterke zekerheid, maar FIFA 17 Gratis en PES zijn nu exclusiever dan ooit.

FIFA 17 Download Gratis

FIFA 17 Download

Waar gaat dit spel over?

Het gaat niet absoluut om controle, maar het is zelden iets nieuws. 2K is al jaren bezig met zijn MyCareer-modus binnen de NBA-serie! De modus wordt met elke iteratie steeds bekender. Dat is echter een heel goed element. Er zijn enorme wijzigingen aangebracht in FIFA 17 Download, de stroom naar een logo-nieuwe engine, Frostbite, en het middelpunt van een verhaallijncampagne. Spike Lee regisseerde zelfs het model van het laatste jaar.

Had twijfels over FIFA 17 Download zonder activeringssleutel voor de verhaalmodus terwijl EA deze voor het eerst aankondigde. Ik vergeleek het meteen met een paar waardeloze voetbalfilms op tv, of met de lachwekkend gruwelijke! Echter, bovendien behoorlijk spannend Doel! In veel opzichten is het vergelijkbaar, maar het zou EA rekwisieten moeten opleveren! BioWare die hielp met het verhaal over hoe goed het is gedaan. FIFA 17 Download

Kijk hoe het werkt

Het uitgangspunt van The Journey is eenvoudig en vol clichés. Je speelt als Alex Hunter, een opkomend wonderkind en doorgewinterde 1/3e generatie. We ontmoeten Alex voor het eerst als jongen, op een modderige Clapham Common. Voordat hij getuige is van een kritiek proces dat zijn carrière kan maken of vernietigen. Het klinkt in eerste instantie ongebruikelijk om een marketingcampagne voor ongehuwde spelers te hebben in een voetbalgame!

De modus is opgesplitst in 3 prachtige secties: game, educatie en tussenfilmpjes. De game spreekt voor zich, gewoon standaard FIFA 17 Download PC wedstrijden met de buitengewone sleutel om ze te laten passen in de verhaaldynamiek. Je kunt het volledige team besturen of, zoals in Be A Pro, gewoon Alex besturen. Daarna scoorde ik elke andere hattrick en mijn beloning veranderde in een hypotheek. FIFA 17 Download

Gameplay

Er zijn echter motieven om eraan vast te houden. De gemengde reeks karakters is zeer goed ingesproken, maar voldoet aan de meest voor de hand liggende stereotypen. De liefhebbende moeder, de drukbezette vader, de norse opa met een platte pet en de ietwat louche agent, ze zijn allemaal aanwezig. De manier waarop je presteert tijdens de aanvallen en de opleiding bepalen of je wel of niet op de bank of in de eerste elf terechtkomt.

Op het meest fundamentele punt is The Journey absoluut een professionele modus met een paar mooie acteerprestaties en een eenvoudig verhaal. Dat is echter een heel eind verwijderd van een vreselijke factor. The Journey is gewoon een van de vele modi in de oorsprong van FIFA 17 Download, maar er is niet zoveel geïntroduceerd bij de andere. Ultimate Team blijft net zo verslavend als altijd, en de carrièremodus is leuk als je er veel tijd aan besteedt.

Wat maakt ons een betrouwbare bron van gratis FIFA 17?

De beslissende factor bij elk voetbalrecreatie is natuurlijk het spel. Voor FIFA 17 Download Gratis heeft EA Sports de motoren overgeschakeld naar Frostbite en hoewel dit een enorme handel op het veld kan hebben gesignaleerd, is dat niet het geval. Als je bekend bent met het trage tempo, de beschermende kennis en de ingewikkelde knopcombinaties van FIFA 16, zul je je thuis voelen in FIFA 17.

In game PES 2017 gebeuren er zeker dingen. De sport weet heel goed of je de bal met de buitenkant van je voet over de verdedigers heen probeert te slaan. Op FIFA 17-platforms moet je dit allemaal zelf doen. Het kan soms irritant zijn, vooral als je ervan uitgaat dat je deelnemer de bal in de tophoek gaat krullen en hem in plaats daarvan over de lat slaat! Er is echter niets leuker dan met succes een afstandsschot te maken. FIFA 17 Download

Wacht niet langer, gebruik FIFA 17

Deze maken niet heel veel onderscheid met het gewone spel, maar ze zorgen ervoor dat dingen hoger zweven en er beter uitzien. Maar krijg de indruk dat het zo nu en dan geen onderscheid maakt, en dat is de ondergang van de modus. In één wedstrijd, gespeeld als je mij mijn ijdelheid wilt vergeven, een absolute blindmaker en een hattrick in de wacht gesleept, maar mijn groep verloor. Het filmpje dat volgde werd vol neerslachtigheid en ongeluk. FIFA 17 Download

Spelen is extra lichamelijk

Met duidelijk krachtigere spelers nu wat meer afstand. Het maakt de zaken een stuk extra verstandig, maar je zult eraan moeten wennen dat je veel vaker van de bal wordt geslagen dan in eerdere varianten van fifa 17 pc game download. Het gebruik van Frostbite levert wel een groter aantal animaties op, en dit maakt een zichtbare onderscheid. Spelers forceren een kopbal naar beneden, maken een losse trap of draaien hun lichaam om een bal het veld in te spuiten.

Nogmaals, er is een heleboel nieuwe knopcombinaties om te onderzoeken en hoekschoppen en vrije trappen zijn te complex. Vaak ballonnetjes in de container en steeds meer pissig. Strafschoppen zijn een speciaal spelverhaal, en het is duidelijk dat heel veel de aanpassingen daar kiezen. Je kunt je aanloop aanpassen en er is nog veel meer manipulatie. Maar ze schilderen mooi, en de verkleinscènes zijn mooi uitgevoerd en zien er uitstekend uit.

Hoe FIFA 17 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op FIFA 17 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van FIFA 17

Minimaal

 • CPU: Intel Core i3-2100 @ 3,1 GHz of AMD Phenom II X4 965 @ 3,4 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 460 of AMD Radeon R7 260
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 1024 MB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8.1/10 – 64-bits
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel i5-3550K @ 3,40 GHz of AMD FX 8150 @ 3,6 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 660 of AMD Radeon R9 270
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 2048 MB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8.1/10 – 64-bits
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB

FIFA 17 Gratis Download

FIFA 17 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.