Gloomwood Download Gratis

0

Gloomwood Download Gratis begint met je in een onaangename put te gooien. Je bent een niet nader genoemde arts, een indringer, in de pas met je ontvoerders die wegrotten in een gevangenis van vissenlef. Een schimmige onderscheiding geeft snel een manier om weg te komen en je gereedschap te grijpen, en dat is in wezen het hele pad dat de sport biedt. Van daaruit is de context beschikbaar in Gloomwood Gratis verzameld uit geschreven aantekeningen en vijandelijk gepraat.

Gloomwood Download Gratis Gloomwood

Downloaden

Geïnspireerd door oude ideeën

Gloomwood Gratis is het ongewone stealth spel dat je tevreden stelt omdat je te ver in een lichtpuntje stapt of slentert terwijl je had moeten lopen. Het is een wake up call van moderne stealth games zoals Dishonored, Watch Dogs en Hitman die me hebben getraind om in wezen onzichtbaar te ervaren zolang ik gehurkt zit. Er zijn misschien nog een paar andere spannende verhalen gedeeld via een kletsende bewaker, maar als dat zo is, werd het bijna zeker afgeleid met behulp van uitgebreide stealth ontmoetingen.

Het is een uitstekende zaak dat Gloomwood Download zijn versie van Thief’s lichtmeter een ring bevat die voortdurend op de hand van de dokter wordt gezien die gloeit in de pas met hoe substantieel je bent. De ring is een geniaal stukje meeslepende technologie, maar het is slechts één van alle coole diëgetische ontwerpalternatieven van Gloomwood Download Gratis. Mijn favoriete item in het spel is misschien wel de doktersaktetas met een op een raster gebaseerd inventarisapparaat.

Eerste verre glimp van een Crowman

Bijna elk item dat kan worden opgehaald, leeft in de koffer als een 3D versie, niet als een krabbel van tekst op een aanbieding. Om de voorraad zelfs te kunnen zien, wenst de Doc voldoende ruimte om de koffer zowel op de grond als op een tafel neer te zetten. Tijd stopt niet op hetzelfde moment als gehannes in zakken, dus zoiets eenvoudigs als het injecteren van een fitnessspuit vraagt om tactische overwegingen. Er zijn geen dieventools in de Early Access constructie. Gloomwood

Gruwelijke transformatie

Er gebeurt zoveel coole dingen in de eerste paar uur dat de gebruikelijke herinneringen aan de onvoltooide staat uitgroeiden tot het meest openlijke, onderdompelingsbrekende voorbeeld is een huis op de 0.33 locatie dat plaagt met een eng beest dat het eenvoudigst te begroeten is met een verzegelde deur die onder ontwikkeling aankondigt. Elders, maar hoge verwachtingen lijken niet langer hoog op de agenda van Gloomwood Download Gratis te staan.

Gloomwood Download uitgebracht in Steam Early Access, geeft je in dit stadium min of meer drie graden, waarin je ongeveer zes uur slenterde, van magere, onopgesmukte stealth die op een zeer goede manier aanvoelt als een door fans gemaakte onderneming voor Thief II The Metal Age. Het klinkt een beetje dwaas om zo moeilijk over een voorraadraster te gutsen, maar er is meer aan de hand. De internationale wordt weergegeven in een liefdevolle benadering van het verleden uit de jaren 90.

Sombere route door de stad

De scheepswerf, de gecompliceerde mijnbouw en de vuurtoren waar je doorheen kunt sluipen, zijn opgebouwd uit dikke polygonen en versierd met ruwe texturen, elk gebied geëtst in net genoeg element om het motief te wekken en diepere mysteries te traceren. Verlichting is van vitaal belang, met pikzwarte schaduwen die je aanwezigheid verhullen en de schittering van de ring aan je vinger de beste indicatie dat je waarschijnlijk wordt gezien door een patrouillerende verdediging. Gloomwood

Zegels om een mystieke barrière te openen

Het zit in het architecturale ontwerp, want elk gebied is bezaaid met meer dan één paden om te nemen, talloze kleine gemeenschapsvezels die vertakken en met elkaar verweven zijn. En het zit in de lichamelijkheid van je beweging, de Gloomwood Download wil om te hurken en te klimmen en over items te mantelen terwijl je je hoofd steekt en je lichaam in elk hoekje en gaatje van de omgeving knijpt. Een vijand stond te beschermen in een afgesloten ruimte.

Je kunt om de hoek leunen om te bespioneren wat er voor je ligt of zelfs tegen deuren leunen om mee te luisteren naar een communiqué of oprecht om beter te kiezen terwijl de bewaker door het geluid van zijn voetstappen is overschreden. Gloomwood Download Gratis is geschikt voor het terrein en kreeg de bengeling van de stealth traversal en gevechten na enkele doden. Net als een geweldige meeslepende sim, zijn dit plaatsen die rijp zijn voor verkenning, voor een intieme kennismaking.

Sleutel laat je personage lopen

De hand van de meeslepende sim reikt ook naar verschillende componenten Gloomwood Download. Je inventaris is een aktetas die je op de grond moet neerzetten en elke keer moet openen als je een item moet ophalen, waarbij de balans een beetje doorslaat ten gunste van oefenen in plaats van improvisatie. En er is geen munitietellingsnummer te zien voor de wapens die je mag dragen; in plaats daarvan moet je de kamer openen en de kogels erin doen.

Variërend van halve maan tot bloedmaan

Rondsluipen is spannend omdat je effectief bent terwijl je onopgemerkt blijft, en kwetsbaar wanneer je wordt opgemerkt. Door vijanden in de rug te steken, worden ze in één klap neergehaald, net als een schot in het hoofd met een van de vele vuurwapens. Maar vind jezelf in een gevecht en je zult waarschijnlijk niet leven om het verhaal te vertellen. Dergelijke componenten voegen een knapperige textuurlaag toe aan het gevoel lichamelijk aanwezig te zijn in de wereld.

Gloomwood Download podium doordrenkt met onthullende snelkoppelingen die in de Souls achtige ader zijn gevormd. Dit type looping werkt samen met de savepoint machine waarmee je je ontwikkeling vastlegt op grammofoons die in de wereld zijn ontdekt, net zoals de typemachines van Resident Evil, waardoor er geen quicksave nodig is die de voorzichtig gekalibreerde spanning zou kunnen ondermijnen. De Newblood Games leek tijdens de hele PC Gaming gelegenheid op E3.

Hogere aanwezigheid en schade van de vijand

Zo veel als Gloomwood Download alle juiste zakken plukt voor deze langdurige Thief fan, zijn er kanttekeningen. Je hebt verschillende wapens, een lantaarn en genezende gadgets, maar verder ben je beperkt tot het gooien van flessen om bewakers af te leiden. Opgeladen aanvallen zijn dodelijk in tegenstelling tot onvoorbereide vijanden, dus het wordt over het algemeen gewaarschuwd om op je doelen te kruipen. Gloomwood Review: als je in de problemen komt. Gloomwood

Bevat de visuele mechanica

Een factor die me irriteert, is dat vijandelijke geweren het best een enkele kogel hebben, voor het geval ze in welk opzicht dan ook munitie in zich hebben. De meeste geweren hebben 0, dat is buitengewoon omdat de vijanden je oneindig beschieten, dus Gloomwood Download pc houdt zich niet aan de meeslepende sim munitievoorschriften. De recreatie is ook zo waanzinnig donker dat het vaak moeilijk was om te zien, ondanks de helderheid en het gamma aangezwengeld.

Je krijgt wel een lantaarn na een brok, maar je moet wel een tijdje in het donker rondstruinen voordat je erop dreigt. Wanneer kon zien wat er aan het doen was, de verkenning en gameplay waren echter zeer aangenaam. Je kunt flessen meenemen om te gooien en bewakers af te leiden, wat erg handig is. Hij brak het raam, wat hem ertoe bracht de deur te openen en naar buiten te komen om mij te zoeken Gloomwood Download. In een knipoog naar een extra hedendaags ontwerp.

Wapens en vijanden

Maar de stealth is onvolmaakt Gloomwood Download. Je kunt de rugsteek het beste gebruiken voor insta kill wanneer een vijand zich absoluut niet van je bewust is. Als de vijand volledig bij bewustzijn is, verminder je in plaats daarvan met je zwaard. Als je kort bent en hoeken gebruikt, kun je de eigenlijke steek gebruiken, maar ik heb dit in deze tijd meerdere keren gebruikt en de vijanden stierven niet in het geval dat ze me zouden ontdekken. Gloomwood

Vind dode lichamen

De gedachte was slim en wachtte achter de deur tot hij terug zou komen, dus ik zou hem in de rug moeten steken, maar hij glipte door de deur en merkte me op, waarna hij me door de deur sloeg. Was erg verdrietig. Gloomwood Download Gratis is het waard in Early Access, maar hoop dat de stealth een stuk strakker wordt, en het een stuk minder moeilijk maakt om te bekijken. Het arsenaal van Gloomwood neemt alle twijfels over het onderscheid weg.

Je kunt hurken, kruipen en om de hoek leunen om te zien wat de toekomst biedt op de juiste, meeslepende sim mode. Er zijn geen blackjacks of flitsbommen in dit casino: je rietzwaard is stil maar dodelijk, en je reservewapens zijn vuurwapens. Het zijn nu geen buitengewone vuurwapens, ze zijn zo luidruchtig als de hel en ondraaglijk traag om te herladen, en de munitie is zo beperkt dat het schieten op iedereen die je tegenkomt je niet erg ver weg brengt.

Voorwaarden van mechanica en ontwerpkeuzes

Het begin van de Gloomwood Download toont het personage van de deelnemer die vertrouwd raakt met hun omgeving en vaardigheden. Het stealth ding komt sterk naar voren in de video, net als andere gameplay elementen zoals gevechten en voorraadstructuren. Gloomwood Download heeft een tactiele voorraadgadget waarin spel avontuur goederen moeten roteren om ze aan te passen en ze naar de sportplek kunnen trekken om ze toe te passen tegen wezens en zo.

Gevechtsscènes bevatten het gebruik van een pistool en een zwaard, die beide eruit zien als laatste noodhulpmiddelen die kenmerkend zijn voor de stealth moorden van Gloomwood Download. De langzame herlading van de langeafstandswapens suggereert een extra bewustzijn bij het vermijden van conflicten en rondsluipen. Mag je luid bewegen met je pistool, maar ingehouden munitie betekent dat dit niet de belangrijkste nadruk van de beweging is.

Hoe Gloomwood pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Gloomwood PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Gloomwood PC
Systeemvereisten (minimaal)
CPU-SNELHEID: 2,4 GHz Dual Core-processor of hoger
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 of hoger
VIDEOKAART: GeForce 9800GT of gelijkwaardig
PIXEL SHADER: 4.0
VERTEX SHADER: 4.0
GELUIDSKAART: Ja
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 1 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 512 MB
Systeemvereisten Aanbevolen:
CPU-SNELHEID: 2,4 GHz Quad Core-processor of hoger
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
VIDEOKAART: Geforce GTX 460 of gelijkwaardig
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
GELUIDSKAART: Ja
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 1 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 1024 MB

Gloomwood Gratis Download

Gloomwood

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.