Prison Simulator Downloaden

0

In Prison Simulator Downloaden moeten vrije spelers de harmonie bewaren, vreselijk gedrag afwijzen en gevechten tussen het. Een ander enactment spel brengt spelers in de diepte van de gevangenis om te beseffen wat voor spullen ze in een gevangenisbewaker kunnen veranderen. Dit is geen eenvoudige activiteit, maar het is een bezigheid die moet worden voltooid.

Prison Simulator Downloaden

Prison Simulator Downloaden

Downloaden
 De god in de gevangenis

Bovenal, naarmate u dichter bij die fantasie komt, komt er meer slecht uit bij uw specifieke baan. Met uw organisatie die elke dag nieuwe verplichtingen oplegt en de gedetineerden die op zoek zijn naar een reden om problemen te veroorzaken, is het zeker niet eenvoudig. Zoals u wellicht weet, zal werk werk zijn; je moet het consequent doen. Een paar mensen houden van hun activiteit, maar anderen doen het omdat het nodig is.

Voor je fantasievoortgang en het doorbreken van deze door God verwaarloosde opening, ben je slechts 30 dagen verwijderd. In ieder geval, hoe dichter je bij je fantasie-einde van de administratie komt, hoe meer je het gevoel krijgt dat de hele wereld tegen je is. Daarna dwingt de gevangenisorganisatie elke dag verplichtingen te impliceren waaraan u voor het einde van elke dag moet voldoen.

Prison Simulator Downloaden

Tussen de twee kanten

Wie zei dat je een buitengewone ambtenaar moest zijn? Misschien vind je het leuk om te wisselen met gedetineerden, hen te helpen met dragen, of misschien kijk je graag naar hun gevechten? Je zou ook een paar goede tijden moeten hebben! In onze gevangenis kun je een scherpzinnigheidsmonitor zijn. Een vreselijke dag gehad? Probeer niet te stressen, je hebt veel gedetineerden in de buurt, kies er een uit en versla hem.

Bovendien is dit spel nog een work in progress, maar de groep van Baked Games wil het binnenkort live zien gaan. Geïntrigeerde fans zijn welkom om een ​​lijst te maken van dingen om het simulatie spel te krijgen of ze te volgen voor een kans om een ​​vroege blik op deze nieuwe titel te zien. Speel de functie van een gevangenisbewaker terwijl je de regelmatige gelegenheden van een gevangenisklimaat doorstaat.

Verschillende gevaren van rondes

Breng uw activiteit en geest op één lijn door kleine posities in te nemen voor de veroordeelden terwijl u probeert het bord te verzachten. Tot slot, het is uw verantwoordelijkheid om een ​​onpartijdige positie te behouden, en als u de ene kant als de uwe uitspreekt, zal de andere snel op uw plaats komen. Je hebt een aantal verplichtingen, waaronder het tolereren van nieuwe gedetineerden, het doorzoeken van cellen en het ontdekken van voorraad.

Ondanks het feit dat dit spel enorm veel boodschappen en een klok voor fans biedt, biedt het ook een totaal gevoel van kansen voor spelers. U kunt gezelschap worden van gedetineerden of arbeiders. Bedenk echter dat uw activiteiten de relaties die u met iedereen om u heen heeft, zullen beïnvloeden. Onderzoek twee spelmodi in Mission of Freeplay. In de missie ontdek je een zich ontwikkelende test en verhaal binnen je gevangenisverplichtingen.

Prison Simulator Downloaden

Nieuwe gevangenen ontvangen

Harmonie tussen opdrachten voor de gevangenis het bestuur. Kleine eisen van veroordeelden om de verbinding tussen de verschillende kanten op het meest onbevooroordeelde niveau te behouden! Slechts aan één kant verkondigen, loont u in geen enkele hoedanigheid! Als sleutel zul je er tal van hebben, bijvoorbeeld nieuwe gedetineerden tolereren, door een gevangeniscel kijken en gedetineerden!

Je kunt echter beide spelen in de missiemodus met gepartitioneerde tijd en verplichtingen, net als in de vrije speelmodus. Daarna, waar je niet wordt beperkt door een tijd of opdracht! Doe wat je wilt, doorzoek gevangeniscellen en grijp ongeoorloofde dingen op een ongebruikelijke manier, communiceer met het hele klimaat. Bezoek de verste uithoeken van de gevangenis of trap gewoon een paar peuken en niet echt de gevangenen.

Hoe Prison Simulator PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Prison Simulator Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Prison Simulator

Minimum

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon R7 260X
 • CPU: Intel Core i3-2340UE
 • Bestandsgrootte: 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 64 bit

Aanbevolen

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
 • CPU: Intel Core i5-4400E
 • Bestandsgrootte: 4
 • Besturingssysteem: Windows 10 64 bit

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.