Pro Evolution Soccer 2018 Download

0

Pro Evolution Soccer 2018 Download zou dit jaar moeten plaatsvinden, maar de uitzondering vormen Amerikaanse spelers die twee dagen. Konami kondigt aan dat de titel aanzienlijk zal verschillen van eerdere series. Voor pc’s de belangrijkste informatie! Zal het feit zijn dat ze eindelijk op dezelfde grafische engine zullen worden gespeeld als de consoleversie. Er is dus geen sprake van een situatie waarin de pc Pro Evolution Soccer 2018 Gratis.

Pro Evolution Soccer 2018 Download

Pro Evolution Soccer 2018 Download

 

Laten we het hebben over Pro Evolution Soccer 2018

Er is ook een systeem van strafschoppen nemen dat waarschijnlijk zal lijken op de beroemde FIFA-serie. De producer wil dat zijn game qua realisme nog dichter in de buurt komt van wat we op onze tv-schermen kunnen zien. Dankzij deze nieuwe versie van Pro Evolution Soccer 2018 krijgen we te maken met een vernieuwd menu! Echte foto’s van voetballers of uiteindelijk de wedstrijd van het spel, vergelijkbaar met die van het echte spel.

Ron zei in de presentatie dat een speler zich in de vorige gratis spellen heel onnatuurlijk voelde! Pro Evolution Soccer 2018 spelers plaatsen echter hun lichaam tussen de verdediger en de bal om balbezit te behouden, in plaats van in gevaar te komen. Het was een van de duidelijkste nieuwigheden toen we het speelden! Het hielp ons niet alleen om de bal vast te houden tijdens de aanval, maar voegde ook een immersielaag toe!Pro Evolution Soccer 2018 Download

Goed nieuws in PES 2018

Sommige Pro Evolution Soccer 2018 Gratis fans zouden hebben geklaagd over oriëntatiepunten bij trappen en strafschoppen, die volledig werden verwijderd in Pro Evolution Soccer 2018. Op dezelfde manier betekent dit dat het scherm eenvoudiger lijkt en dat je op je eigen vaardigheden moet vertrouwen om een vrije trap te leiden. De natuurkunde is ook veranderd, vooral met betrekking tot de bescherming van de bal. Wat betreft het gedrag van de spelers en hun animaties!

Hoewel we deze stukken niet hebben ervaren in de spellen die we speelden. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat dit de voldoening nog groter maakt, al kan dit het voor nieuwkomers wel wat lastiger maken! Zonder de pijlen die je vertellen waar je op moet richten en hoe je er het beste uit kunt halen. De kicks zijn ook enigszins aangepast, zodat je de kicks voor één of twee spelers kunt wijzigen door op een knop te klikken. Pro Evolution Soccer 2018 Download

Hebben we nog meer bestanden op het oog?

Net als in de echte competitie zijn FIFA World Cup-wedstrijden en Download Pro Evolution Soccer 2018 ieder jaar de beslissende wedstrijd voor de virtuele beker van de voetbalwedstrijden. Het duel is de laatste jaren steeds spannender geworden, omdat Pro Evolution Soccer flink toegaf. Dit jaar is het systeem volledig vernieuwd en zullen de spelersmodellen realistischer zijn en zich aanpassen aan hun lichaam.

Nu is Konami terug om zijn formule verder te ontwikkelen met PES 2018-toegang. Maar hoeveel is er eigenlijk veranderd ten opzichte van vorig jaar? De afgelopen maanden heeft de ontwikkelaar wat informatie verspreid, zoals verbeterde controle. Hoe Konami de besturing van dit jaar heeft opgelost, is interessant en niet altijd beter. Maar de snelle reactie van de spelers komt goed van pas als je strakker om de tegenstanders heen wilt dribbelen. Pro Evolution Soccer 2018 Download

PES 2018 is een geweldig gratis spel?

Ook de gebruikersinterface is verbeterd, al is er wat ons betreft nog veel ruimte voor verbetering. Zo zouden duidelijke indicatoren van de uitkeringen wenselijk zijn en een duidelijke indicatie van wie al een gele kaart heeft. Wat wederom erg goed gedaan is, zijn de spelersfoto’s. Het leukste vinden wij de verbetering bij de keepers. Vroeger konden aanvallers de bal langs de doelman duwen als ze dicht genoeg bij de doelman waren.

Deze truc werkt niet meer en we moeten de bewakers echt te slim af zijn of ze uitspelen – net als in de juiste sport. Een andere welkome feature is de contextgevoelige afscherming, die vooral tot uiting komt bij de betere spelers. Grofweg is het nu beter zichtbaar of een speler wordt gescreend. Daarom voegt dit een extra strategische laag toe aan Pro Evolution Soccer 2018, wat zorgt voor een grotere onderdompeling. Pro Evolution Soccer 2018 Download

Bij de paspoortmaker

Veel van de grote namen hebben hun eigen portretten, waardoor het geheel er veel authentieker uitziet. De spelers kunnen nu echt worden gezien als Jordan Henderson of Marco Reus en niet worden verward met een virtuele kopie. Vrienden van standaardsituaties moeten zich aanpassen, want vrije trappen en corners zijn dichter bij de stijl van FIFA 18 gekomen. Handige pijlers zijn er niet meer, in Pro Evolution Soccer 2018 moet je volledig vertrouwen op je eigen intuïtie.

De nieuwe toevoeging Online

Coöp is ook de moeite waard om veel tijd aan te besteden om het te leren kennen, waarbij teams van drie gamers het tegen elkaar opnemen. Het is precies hier dat het tactische aspect van PES 2018 naar voren komt, met fijne eenheden van metgezellen die in staat zijn om tegelijkertijd de bus te parkeren met hun verdediging en overbelasting tijdens de aanval. De standaard geleverde AI is slim genoeg om je te vermaken, maar het is geen vervanging voor ervaren.

Elders bestaan de multiplayermodi uit de terugkerende online divisies; een competitie waarbij je in korte seizoenen de strijd aangaat met andere echte spelers. Hoe vaker je promotie maakt, hoe hoger je vechters worden. Als je jezelf wilt testen tegenover de meest serieuze PES-deelnemer, dan is de ultra-agressieve PES League iets voor jou, terwijl casual enthousiastelingen zich aan standaard moeten houden in plaats van aan pasvormen.

Hoe Pro Evolution Soccer 2018 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Pro Evolution Soccer 2018 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Pro Evolution Soccer 2018

Minimaal

 • CPU: Intel Core i5-3450(3,10GHz)/AMD FX 4100(3,60GHz)
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650/AMD Radeon HD 7750
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 2 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10, 8.1, 8, 7 SP1 (64bit)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i7-3770(3,40GHz)/AMD FX 4170(4,20GHz)
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 660/AMD Radeon HD 7950
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 2 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10, 8.1, 8, 7 SP1 (64bit)
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 30 GB

Pro Evolution Soccer 2018 Gratis Download

Pro Evolution Soccer 2018 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.