Big Ambitions Download Gratis PC

0

Big Ambitions Download Gratis PC is een progressieve business-sim voor het gokken van posities. Beginnend vanaf de onderkant, neem je de stad over, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Je manipuleert een ongehuwde man of vrouw midden in de bruisende metropool New York City. Tijdens de ontwikkeling van Hovgaard moet u er voortdurend voor zorgen dat u voldoende slaapt, uw gezondheid op peil houdt Big Ambitions Gratis PC.

Big Ambitions Download Gratis PC

Big Ambitions Download

Je eerste baan

Het hele uitgangspunt van Big Ambitions Download is om uit te groeien tot een grote speler in New York City. Net als de meerderheid begin je klein, misschien met een klein cadeautje of misschien run je een snelle maaltijd. Uiteindelijk wil je zoveel mogelijk kopen en opsnuiven, zodat je een echte mogul kunt worden en je vinger in een heleboel verschillende taarten kunt laten zien Big Ambitions Download Gratis PC.

Je kunt geen tijd kopen is echt een slogan die Big Ambitions gebruikt en het is er een die ervaring heel slim en juist is. Je kunt al het geld van de wereld verdienen, maar je kunt je niet meer tijd geven. Terwijl u probeert uw zakenimperium in dit Big Ambitions Download spel te ontwikkelen, moet u er nog steeds voor zorgen dat u gezond en gelukkig bent. U wilt ervoor zorgen dat u consumeert, voldoende slaap krijgt, enzovoort. Big Ambitions Download

Succes behalen

Het is een delicate evenwichtsoefening, want als je verjaardagsfeestje te moeilijk is, kun je Big Ambitions Download gratis geld verliezen, en als je te moeilijk schildert, beland je misschien in een vroeg graf! Met een naam als Big Ambitions realiseer je je dat je probeert de top van de wereldwijde onderneming te bereiken. Het probleem is dat je dat niet alleen kunt doen. Het gaat niet altijd alleen om het kopen en verkopen van dit simulatie spel.

U wilt ervoor zorgen dat u over het juiste type infrastructuur in Big Ambitions Download free de buurt beschikt om uw diverse bezigheden aan de gang te houden. Deze benadering heeft een magazijn om alles wat u promoot te distribueren, de Big Ambitions Download Full PC juiste mensen in te huren om dingen voor u te regelen en het geld dat u verdient te herinvesteren zodat u dat geld voor u kunt laten werken!Big Ambitions Download

Boven de stad New York

Je kunt je plek dan volledig voorzien van coole dingen die je mag kopen! Houd van het concept hiervan, omdat het je iets biedt om naartoe te werken. In dit opzicht doet het me een beetje denken aan een sport genaamd Youtubers Life 2 Download. Naast ervoor te zorgen dat u het groot opneemt met uw eigendom, kunt u er ook voor zorgen dat u een hard en snel badass Big Ambitions Download wiel heeft, dat is een lachertje.

Zoals u zult onderzoeken, kan geld geen tijd kopen. Het is uw bedoeling om op elke gewenste manier economische prestaties te verwerven. Er is veel meer om dit spel in de gaten te houden dan je denkt! Maar hoe je dat doet, is op de lange termijn net zo belangrijk als jij big ambitions free download. Aangezien uw personeelsbestand zeker begint uit te breiden. Zoals u zult leren, kunt u met contant geld geen tijd kopen.

Bouw kleine bedrijven

Big Ambitions Download gratis u hulp nodig van HR managers, logistiek managers en inkoopagenten. Ze hebben allemaal bureaus en computersystemen nodig, en daarvoor wil je een bloemrijk hoofdkantoor. Zorg ervoor dat u uzelf en uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt. Of het nu een enorme SUV is, een snelle sportwagen of de gloednieuwe scherp geprijsde Mersaidi S500.

Elke slimme zakenman zal misschien nooit geld uit zijn zak laten branden Big Ambitions Download Gratis PC. Koop onroerend goed rond de metropool of plaats uw geld in investeringsfinanciën. Heb jij het in je om je eigen imperium op te bouwen? Een aspect dat erg opwindend is aan Big Ambitions, is dat je een mooie regio kunt kopen om te wonen, of het nu een chique woning is of een loft in Manhattan. Big Ambitions Download

In grote bedrijven

Ga van niets naar de meest vooraanstaande magnaat in New York. Start een onderneming, werk slim, laat het bloeien en geniet van uw levensstijl. Hoe wil je succes behalen Big Ambitions Gratis Download? Hoe ver ben je in staat om het te duwen? Hoe lang kun je het ultiem maken? Begin je eigen cadeauwinkel, supermarkt, koffiewinkel, advocatenkantoor, kledingwinkel, slijterij, bloemist en nog veel meer.

U bepaalt wat succes Big Ambitions Download free, of het nu gaat om een enkele winkel, een keten van fastfoodrestaurants, een enorme onderneming of om miljoenen te verdienen met het ontwikkelen van websites. Slagen, mislukken, herbouwen. Maar houd er rekening mee om voor jezelf te zorgen, te slapen en gelukkig te leven voor je opwaartse duw naar de top. Van richting, het zal worden gevuld met kledingstukken. Big Ambitions Download

Over uw banksaldo

Naarmate u zich ontwikkelt, Big Ambitions Download Gratis PC moet u er voortdurend voor zorgen dat u voldoende slaapt. Conditie op peil houdt en ervoor zorgt dat uw geluk voldoende is. Het verhogen van uw kapitaal kan lastiger zijn dan u dacht. Ga van een kleine verhuur en openbare scheepvaart tot luxe suites, snelle auto’s en modeontwerpers. Zet uw geld in de financiering van financiën en onroerend goed.

Cadeauwinkels, supermarkten, snelle eetgelegenheden, espressowinkels, regelgevende bedrijven, netlay outbedrijven, en nog veel meer. Het moeilijkste element is kiezen waar te beginnen. Iedereen verlangt naar een prettig huis. In Big Ambitions Gratis PC kun je uiteindelijk je wensen vervullen, of het nu gaat om een ultramodern appartement in een wolkenkrabber in Midtown of een duur herenhuis in Hell’s Kitchen.

Hoe Big Ambitions PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Big Ambitions Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Big Ambitions

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel i5 of vergelijkbaar
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA Geforce GTX 960 of vergelijkbaar (Minimaal 2GB vram)
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel i7 of vergelijkbaar
 • Geheugen: 12GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA Geforce RTX 2060 of vergelijkbaar (minimaal 8 GB vram)
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Grote ambities

Big Ambitions Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.