Blasphemous II Download Gratis

0

Na een kruistocht door de heilige, grillige 2D-gangen van de authentieke Blasphemous II Download Gratis vroeg hij zich af hoe zijn opvolger. Blasphemous II Gratis zou kunnen herhalen op een solide eerste steek. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars, ondanks de nogal fanatieke setting die ze hebben gecreëerd, niet bang zijn om het dogma van het hiernamaals opzij te zetten om de boel op te schudden.

Blasphemous II Download Gratis

Blasphemous II Download

Ontwerp van de graden

Nergens is dat zo duidelijk als hoe dit vervolg zijn op gevechten gerichte sterke punten behoudt, terwijl de puzzels en platformactie drastisch worden herzien om meer consistent te zijn met zijn genrevrienden. Van de paar uur die ik tot nu toe heb gespeeld, ziet het ernaar uit dat die gok zijn vruchten zal afwerpen, en Team17 is meer dan ooit opgewonden om opnieuw in deze misselijkmakende, gepixelde soullike te duiken.

De belangrijkste constructies in de aanzienlijk verbeterde platformgereedschapskist van Blasphemous II Download zijn de drie nieuwe wapens waarmee je kunt wisselen tussen een goede manier om vijanden en hele puzzels te verslaan. Voorbij zijn de dagen dat je trouwe Mea Culpa de handigste manier werd om mensen te slaan. In plaats daarvan heb je de effectieve, geleidelijk zwaaiende War Sensor, het razendsnelle dubbele wapen Rapier en Dagger. Blasphemous II Download

Geweldig internationaal

Niet al deze wapens hebben hun persoonlijke voor en nadelen in termen van bereik, snelheid en unieke vaardigheden, maar ze hebben ook allemaal een vaardigheidsboom die gaandeweg kan worden geüpgraded, zoals een kortere wachttijd voor geladen aanvallen en opties voor verhoogde aanvalscombinaties. De dorsvlegel zoals War Sensor kan bijvoorbeeld worden gebruikt om enorme bellen te slaan die anders ondoordringbare deuren openen en onzichtbare platforms bewaken.

Met de Rapier en Dagger kun je door magische spiegels sprinten die je een graad laten vliegen en door bepaalde objecten gaan, en met het Praying Blade kun je met voldoende druk op de grond slaan om door positieve obstakels te vernietigen. Het verkrijgen van elk van die wapens werd al snel een punt van zorg op een bepaald moment in mijn demo, omdat het me toegang gaf tot extra gebieden en me in staat stelde puzzels op te lossen. Blasphemous II Download

Verken elke centimeter

Die uitgebreide focus op het verzamelen van opwindende apparatuur, en vervolgens het gebruik ervan op slimme manieren om toegang te krijgen tot voorheen ontoegankelijke regio’s, heeft zeker een lange weg afgelegd om deze vervolgervaring veel meer als een metroidvania te laten lijken dan de primaire game, die een actieplatformgame werd waarin een heel veel meer op het hack- en slash-element dan wat dan ook.

Dat wil niet zeggen dat Blasphemous 2 niet veel meer van zijn kenmerkende uitdagende gevecht bevat, er is er heel veel en het voelde al soepeler dan ooit in mijn eerste paar uur ermee. In feite zorgde de toevoeging van meerdere wapenopties voor veel meer bereik tijdens 2D-confrontaties waarbij de snelheid en mobiliteit van de Rapier werden afgewogen tegen de ongekookte kracht en het bereik van de War Sensor.

De structuur en monsters

Maar terwijl in Blasphemous II Download gratis de Boetvaardige toch zwaar aanvoelt en bewegingen aangename resultaten hebben, voelt de hoofdrolspeler zich hier behendiger. De ruil lijkt een verzameling recente bewegingen te zijn die je ontdekt, naast de snellere aanvallen op elk wapen, maar blasphemous ii download free pc lijkt eerlijk gezegd een mijl hogere stabiliteit van bevredigende beweging en korte verkenning.

Het is niet langer het razendsnelle tempo van een Ori-game, maar elke beweging voelt opwindender om te besturen. Bovendien zijn er geheimen en verzamelobjecten in elke levensvatbare centimeter van de sector. Ik hoop dat backtracking en vaardigheden het vervolg niet te veel belemmeren, maar het lijkt erop dat het eerste wapen dat je selecteert duidelijk bepaalt hoe je interactie hebt met de arena, en als je de laatste twee ontdekt. Blasphemous II Download

De international van Blasphemous II

Maar nogmaals, de beroemdheid van de show is de arena die je verkent. In een gesprek met Enrique Colinet, hoofdontwerper van Blasphemous II, zei hij dat de wereld van Blasphemous II niet zo groot is als de uiteindelijke lengte van de eerste blasphemous nintendo switch met zijn vele volgende DLC-toevoegingen. Het is echter veel groter dan de releasemap van de originele Blasphemous II Download PC.

Maar de echte truc van het vermenigvuldigde arsenaal van Blasphemous 2 is hoe het platformactie en puzzels van zijn voorganger naar een hoger niveau tilt, aangezien ze elk hun persoonlijke doorloopcapaciteit hebben waarmee je door Cvstodia kunt navigeren. De foto’s beweren dat verbluffend gerichte pixelart en harde horror invloed hebben, maar de this game echte lay-out voelt nauwelijks helderder en extra leesbaar aan. Blasphemous II Download

Voelt extra succesvol

Het is duidelijk dat het unieke hartstochtelijk en genereus put uit spirituele architectuur en horrorkunstwerk, en speakme to ideekunstenaar Juan Miguel López Barea onthult dat het vervolg een grotere focus heeft op de extra lelijke werken van kunstenaars, waaronder Francisco Goya. Het is zelfs in de vroege momenten van Blasphemous II duidelijk, aangezien positieve ontdekkingen enorme en verbluffend gerealiseerde schilderkunstige pixelkunstscènes onthullen.

Het team noemt ook trekken uit een veel breder scala aan Spaanse invloeden, samen met flamenco. We hebben niet veel gezien in onze korte tijd, maar we kijken ernaar uit om nieuwe regio’s en hun visuele ontwerp te ontdekken. In een Q&A beschrijft componist Carlos Viola zelfs het gebruik van een veel breder scala aan constructies voor de partituur, allemaal inclusief het ethos van Blasphemous II met een rijkere ervaring met een hogere tevredenheid.

De berouwvolle

Wens Blasphemous II houdt zeker het tempo en de aangename van zijn beginmomenten vast, maar ik ben vervuld van zelfverzekerdheid, zowel door het enthousiasme als door de wil om te verbeteren die de groep laat zien, en ook door het geweldige effect dat de eerste stappen vertonen. Blasphemous II ziet eruit als een slimmere en snellere sport, maar vanwege de wereldwijde regels moet je nog steeds blasphemous digital download price comparison spelen.

Hoe Blasphemous II PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Blasphemous II Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Blasphemous II

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core 2 Duo E8400 of AMD Phenom II X2 550
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 520, 1 GB of AMD Radeon HD 7470, 1 GB of Intel HD Graphics 4400

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i3-550 of AMD FX-4100
 • Geheugen: 6GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GT 710, 1 GB of AMD Radeon R7 240, 1 GB of Intel HD Graphics 530

Blasphemous II Gratis Download

Blasphemous II Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.