DREDGE Download Gratis PC

0

DREDGE Download Gratis PC is een aankomend sinister visavontuur ontwikkeld door Black Salts Games en gepost via Team17. Na talloze uren van een preview-constructie te hebben uitgevoerd, hou je van de humeurige esthetiek vermengd met muziek die onbehagen oproept terwijl we vissen vangen, met de lokale bevolking praten en mysteries ontdekken terwijl we de diepten verkennen. Er is een gloednieuwe vissport in DREDGE Gratis PC.

DREDGE Download Gratis PC

DREDGE Download

Onder de oppervlakte glibberen

Stap in DREDGE Download Gratis PC in de schoenen van een visser die zijn boot bij het rif door dichte mist verwoestte en aanspoelde op een nabijgelegen steiger. De burgemeester geeft ons een veilige haven in Greater Marrow door ons een boot te geven zodat we onze schuld aan zijn volk kunnen terugverdienen. Dus gaan we de wateren en de omgeving verkennen, massa’s vis en andere waardevolle voorwerpen vangen.

Het zal onthullen dat games niet alle toeters en bellen met afbeeldingen nodig hebben, zolang de wereld maar uitnodigt om te verkennen, wat DREDGE Download  freegoed doet. Het minispel van het vangen van een vis is eenvoudig maar boeiend en raakt groene blips op een ronde radar. Later zou je buitengewone soorten hengels moeten kopen die snellere inhaaltijden en andere voordelen hebben. DREDGE Download

Proberen wat vis te vangen

Elke vis heeft een unieke variëteit en vorm van voorraadslots die DREDGE Download free ze innemen en die niet kunnen worden gestapeld. Daarom is elke visexcursie vrij beperkt, maar dat wordt gecompenseerd door hoe snel de tijd verstrijkt. We beginnens morgens met vissen en nadat we bij een paar visgaten zijn gestopt, is het bijna de late middag. Terwijl we lager terug de haven in varen, beginnen de wolken en duisternis naar binnen te kruipen.

Dat geldt ook voor griezelige karmozijnrode DREDGE Download gratis in de verte, en je zorgenmeter begint te stijgen en vertoont een trillend oog in de buurt van je kompas. De burgemeester zegt dat we absoluut niet vissen in het donker, maar dat sommige vissen of wezens het beste nachts tevoorschijn komen, bestaande uit inktvis die nodig is om een zoektocht te vervullen die ons met de hulp van de visboer is gegeven.

Ik hou van dit esthetische

In combinatie met het altijd vinden van nieuwe levendige dingen om te onderzoeken, geeft DREDGE Download gratis dat o al te bekende gevoel van slechts één extra run die buitengewoon verslavend is. Wat hier echt van hield, werd echter de voorraadcontrole die een beetje op het gokken van Tetris zal lijken. De foto’s van het spel in combinatie met de simplistische bediening grepen me vanaf de eerste momenten op dredge ps5 water.

DREDGE Download spel is riskant omdat je niet kunt zien wat er onder het water op de loer ligt, bestaande uit riffen en rotspartijen. Als je die raakt, kan je boot beschadigd raken, en uiteindelijk kun je sterven door het schip te laten zinken. Als we geld verdienen, kunnen we motor, internet, vistuig en verlichtingsverbeteringen kopen bij de scheepstimmerman, waardoor we grotere vissen kunnen vangen en bovendien kunnen ontdekken. DREDGE Download

De badplaats Marrow

Om te profiteren van de verbeteringen, hebben we het nodig zodat het activa zal oogsten door missies te voltooien en nieuwe locaties te verkennen. Terwijl we plaatsen in de buurt ontdekken, ontmoeten we veel spannende personages die hun persoonlijke herinneringen hebben om te informeren DREDGE Download. Dit doet je vermoeden hoe je op verkenning kunt gaan voordat je naar huis moet gaan en weer terug moet zijn voordat de duisternis binnenvalt.

De DREDGE Free Download die je ontmoet, suggereren ook donkere platen of bizarre en griezelige activiteiten, samen met je vragen om gemuteerde vissen te vangen, of figuren met een kap die naar je kijken om hen te helpen bij een vreemd ritueel. Andere plaatsen bieden bovendien een veilige haven en grotere plaatsen om uw beslag te verkopen en uw boot te verbeteren. Gezien de wens om terug te keren naar veilige haven.

Terug naar de haven voor de nacht

Ik werd ook overspoeld door raven met roze ogen, had een onbekend iets op mijn dek glibberen en merkte dat mijn romp beschadigd dredge platforms was door een verlichte. Maar zelfs toen die ontmoetingen varieerden van echt verontrustend tot ronduit onheilspellend, onderbrak geen enkele mijn geweldloze gewone of geleverde bewijs van het bovennatuurlijke zoals deze oude schilderijen die de verzamelaar nu in zijn handpalmen wiegde.

Hij zei cryptisch dat het DREDGE Download energie uit de diepte handhaafde, een bewering die hij ondersteunde door. Hoewel het mijn verouderende motor een nieuw momentum zou geven, zou het ook dreigen door te branden. Op het hoogtepunt van het benadrukken van mijn motor, hoewel het potentieel kwam met de onheilspellende belofte om mijn steeds kwetsbaarder wordende psyche extra te belasten. DREDGE Download

De boot eruit gehaald

Nodigt je uit voor je fundamentele zoektocht en vraagt je om ongebruikelijke, waarschijnlijk magische artefacten te vinden van briljante scheepswrakken in het gebied. Hij rust je uit met de gelijknamige baggeruitrusting, en je speelt een kenmerkende minigame om het geheel van schroot naar een vormconversiesleutel te trekken, en leert suggesties van de bizarre, DREDGE Download waarschijnlijk Lovecraftiaanse getuigenissen die aan je aankomst voorafgingen.

Het is een mystieke installatie in dredge release date hebzuchtige controlesport die per ongeluk urenlang de aandacht kan vasthouden, hoe intrinsiek ook verbonden met een veel vreemdere verhaallijn, die ons gegarandeerd in ongetwijfeld onbekende wateren zal leiden. DREDGE Gratis download bewaart geheimen, en moet de sessie heel goed oefenen wat ze zijn. The Collector, een ex-visser die verschillende dredge game demo download heeft gehad. DREDGE Download

Groter effect

U moet beginnen met het maken van langere reizen naar verschillende dredge switch, maar als u uw schip ‘s nachts bestuurt, verhoogt u de paniekfase van uw DREDGE Download. Hoe groter je paniek, hoe vreemdere zaken je ertoe brengen locaties te zien die je op een bepaald moment van de dag misschien niet ziet, en sinistere moorden op raven beginnen je boot te volgen en je inventaris te stelen als je te lang weg bent.

Veel van de analyse voelt als een verzameling van de aanwijzingen van een verzonken verhaal, in plaats van het verhaal zelf, maar de ontwikkelaars van Black Salt Games ontdekken dat mijn reizen er ook toe kunnen leiden dat ik mijn persoon in paniek moet brengen om verborgen locaties te ontdekken, en zeggen dat er zou kunnen wees monsters die veel erger zijn dan haaien om daar mee om te gaan, allemaal op DREDGE Download PC naar antwoorden op de vragen die ze hebben.

Hoe DREDGE PC Instructies te Downloaden
 • Stap 1 : Klik op DREDGE Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van DREDGE

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i3 | AMD Ryzen3
 • Grafische kaart: Nvidia 8800 GT 512 MB | RadeonHD 6570 1GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5 | AMD Ryzen5
 • Grafische kaart: Nvidia GTS 450 1GB | RadeonHD 5770 1 GB
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

DREDGE Gratis Download PC

DREDGE Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.