Kingdom Eighties Download Gratis

0

De Kingdom Eighties Download Gratis jaren is er een toename zichtbaar in de door nostalgie gepushte media uit de jaren 80, dus het is geen wonder dat ontwikkelaar Fury Studios samen met schrijver Raw Fury hun eigen door de jaren 80 gestimuleerde spin off van hun Kingdom collectie creëerde. Wat verrassend is, is hoe Kingdom Eighties Gratis meer blijkt te zijn dan een met paaseieren gevulde rit door het geheugen.

Kingdom Eighties Download Gratis

Kingdom Eighties Download

Element van het Koninkrijk

In plaats van de rol van vorst op je te nemen, zoals in de voorgaande delen, gok je als een jongere kampadviseur, gescheiden van je eigen familie, terwijl een mysterieuze dreiging zich verspreidt over de hele stad. Om elke graad te behalen en je met hen te herenigen, moet je heen en weer reizen over lange horizontale niveaus, geld verzamelen en uitgeven om je land uit te breiden, je helpers te bewapenen en huizen te activeren om je passieve winsten te laten groeien.

Als je in één keer wordt aangevallen door monsters, laat je een munt vallen, maar als je helemaal geen geld meer hebt, laat je de kroon vallen als alternatief, en als je wordt aangevallen zonder de kroon, is het spel afgelopen. De game, gepubliceerd via Raw Fury, geeft een draai aan bekende principes uit de collectie, terwijl de micro Kingdom Eighties Download method journey gameplay behouden blijft waar geliefden van zijn gaan genieten.Kingdom Eighties Download

Hele nieuwe wereld

Nieuw in de franchise is een verhaal met precieze doelen voor elke fase. Af en toe een filmpje, geheel met kingdom eighties switch kunst, biedt verhalende beats tussen graden en tijdens interactie met bepaalde personages. Het verhaal biedt geen betekenisvolle of bijzonder interessante momenten, maar het voldoet ruimschoots om de vier reeksen van de game op een samenhangende manier te overbruggen en aan de franchise als geheel te binden.

Afgezien van enkele lichte tutorials, doet de game je weinig of niet om je te begeleiden; het is aan jou om een manier te ontdekken om de belangrijkste bondgenoten te rekruteren. Dit vereist dat gamers de risico’s afwegen van het uitgeven van al hun geld aan het versterken van hun verdediging, of het vasthouden aan hun munten voor een betere gezondheid, waarbij ze veel gewenste upgrades voor bescherming achterwege laten.

Deze palm off benadering is geliefd

En er werd maximaal gelachen door uit te zoeken hoe en wanneer je je huidige verdediging kon uitbreiden of verbeteren of zelfs extra helpers kon huren. Als je daar eenmaal een deal over hebt gesloten, is de sport echter veel minder aantrekkelijk, want hoewel joggen in een land moeilijk is. Shijnbaar veel minder ingewikkeld om meerdere Kingdom Eighties Download gratis te overtuigen om enkele monsters te verslaan. Kingdom Eighties Download

Sluit je aan bij je kruistocht

S Nachts moet je de aanvallende duivels op een afstand houden met de hulp van je boogschutters en bondgenoten. Deze gemakkelijke gameplay-loop bederft de meeldauw niet, maar de geleidelijke uitbreiding en ontwikkeling zorgen ervoor dat gamers langzaam in een comfortabele groove terechtkomen. Als je de populaire cultuur van de jaren 80 of meer in het bijzonder de jaren 80 in gedachten houdt, kingdom eighties ps4 is er veel te zien.

Soms komt dat in de vorm van een nieuwe houder, het vervangen van je standaardfiets of het zoeken naar voertuigonderdelen in een opslagplaats vol iconische voertuigen. Zelfs het laatste niveau voelt als een liefdesbrief aan de jaren 80, met als hoogtepunt een gebied dat uitstekend de manier van leven van kinderen in die tijd illustreert. Bij de vele korrelige referenties uit de jaren 80 hoort een synth-soundtrack die de scène compleet kingdom eighties co op.

Kind super schurk

Pulserende beats met arpeggio melodieën vormen een perfecte aanvulling op het verhaal van een ragtag organisatie van jongeren die de monsters willen terugslaan en hun stad willen redden. Mijn grootste klacht over Kingdom Eighties Download PC is hoe kort het kilometers is. Er zijn 4 uitgestrekte niveaus, maar als je eenmaal de kern strategie hebt ontdekt voor het voltooien van het eerste paar reeksen, kun je door de laatste rennen door je benadering van een hit te herhalen.

Bovendien kun je niet terugkeren naar gebaande niveaus, dus je moet ervoor zorgen dat je heel goed hebt verkend voordat je ze allemaal voltooit, in elk ander geval wil je het spel opnieuw beginnen voor het geval je wilt gaan terug naar de eerste drie niveaus. Door het verhaal uit te spelen actie wordt het spel ook echt opnieuw geladen voordat je het hebt uitgespeeld, waardoor je weinig te doen hebt behalve het niveau ontdekken. Kingdom Eighties Download

Relevantie in het verhaal

Kingdom Eighties heeft een prettige uitstraling, met de dag- en nachtcyclus en het gemak om wat geld in iets te stoppen om te bouwen of te oogsten, en er zijn een heleboel geheimen en technieken te ontdekken die er in werkelijkheid wat van opleveren koele paaseieren. Mijn favoriet maakte zich zorgen over een bepaalde scène uit Back to the Future Part II en een iconisch skateboard kingdom eighties reddit, maar er is veel meer te vinden.

Wanneer de nacht aanbreekt en de hebzucht je basis begint aan te vallen, kan het een verzwarende ervaring zijn, vooral als je wilt beslissen of je tijd hebt om te versterken voordat een van de kleine wezens een arbeider uitschakelt, of dat 5 boogschutters voldoende zullen zijn om de volgende golf af te weren. Toen ik voor het eerst begon met spelen, voelde ik me misplaatst als het ging om het verdienen van munten en wat te doen. Kingdom Eighties Download

Verken de stad

Je begint aan de training wat je moet doen, maar de vijand kan meedogenloos zijn, en als ze de kroon van je hoofd slaan en hem naar achteren brengen waar ze vandaan kwamen, ben je genaaid. Gelukkig, hoe meer geld je hebt en hoe hoger je verdediging, het begint als een alternatief bevredigend te worden. De Champ is een jock met het vermogen om de hebzucht met druk af te weren; de Tinkerer is in staat om innovaties aan te passen en de hebzucht te helpen bestrijden.

De pixelkunst is prachtig, met talloze neonreclames en symptomen en hommages aan de jaren 80 kingdom eighties: summer of greed release date met fantastische kleuren in de hele partij die je opmerkt, of het nu in het kamp is waar je begint of in het winkelcentrum , het ziet er gewoon zo waar uit. Zelfs de animaties van de diverse iteraties van het uiterlijk van de vijand zijn opmerkelijk. De soundtrack is ook een voortreffelijke toevoeging aan Kingdom Eighties Download PC.

Hoe Kingdom Eighties PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Kingdom Eighties Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Kingdom Eighties

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel 4e generatie Dual Core 2.0Ghz
 • Geheugen: 2GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GTX serie 8
 • DirectX: versie 9.0c
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 11
 • Processor: Intel 7e generatie
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GTX Series 10
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte

Kingdom Eighties Gratis Download

Kingdom Eighties Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.